// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 110 oldal |
felvilágítanátok minket is?
én már tegnap 100%-ra vettem
Hát nem is tudom én is ezt gondolom, ha az illető régi "tagja" a fekete-lista topicnak!!..........
itt a helye aki valakire gyanakszik
szegény már késő
" alt="
">
" alt="
">véleményem
Most kaptam a mailt, hogy Goni "úr" TEGNAPI FELADÁSÚ cseréje ma odaért. Mivel nem vagyok meggyőződve arról, hogy e topik nélkül ez megtörtént volna, cserepartnernek továbbra sem ajánlom. Még ha a véleménye miatt sajnálata tárgya vagyok is. Túlélem.
" alt="
"> (Vírusirtóm is van, és nem nyitom meg akárki csatolmányát...)
" alt="
"> (Vírusirtóm is van, és nem nyitom meg akárki csatolmányát...)szentesiné,
van a nem reagálástól "jobb" változat is.
" alt="
"> Én reggel olyan levelet kaptam, amiben messzire érő kéztől kéne megijednem, és az álnéven nyert nyereményeim miatt szégyellnem magam. Nagy az Isten állatkertje...
van a nem reagálástól "jobb" változat is.
" alt="
"> Én reggel olyan levelet kaptam, amiben messzire érő kéztől kéne megijednem, és az álnéven nyert nyereményeim miatt szégyellnem magam. Nagy az Isten állatkertje...Engem szerintem átvertek (nagyon úgy tűnik)2 hete föladtam 1300 DE pontot valakinek. 1-2 napot kért hogy összeszedje amit kértem,azóta is küldi.
sőt a leveleimre sem reagál.most megint ítram nekei ,hétfőig, ha semmi nem történik, beírom az adatait
sőt a leveleimre sem reagál.most megint ítram nekei ,hétfőig, ha semmi nem történik, beírom az adatait
ha nem te veszed át nem kapod meg!így van kérve ,csak szólok!
Várom.
el van küldve!
email
" alt="
">
" alt="
">Pontosabb adatokkal meg majd én szolgálok az ügyhöz... Ugyanis hármas csere volt, Vikitől én kaptam Kismackókat, de mivel a cserébe küldendő Kindereket az emlegetett úrtól kaptam (volna), úgy beszéltük meg, hogy egyenesen Vikinek küldi. Most én érzem kellemetlenül magam, mert én múlt hét elején megkaptam a cserémet, X.Y-nak én is feladtam jan.24-n elsőbbségivel az enyém, ő meg...
" alt="
">
" alt="
">Pontosan 2 hete várok valakitől 14 db Kinder pontot.
" alt="
"> Szeretném mostmár megkapni, mert eddig csak az ígérgetés ment.
" alt="
"> Én már rég elküldtem az enyémet, micsoda dolog ez már?
" alt="
"> Szeretném mostmár megkapni, mert eddig csak az ígérgetés ment.
" alt="
"> Én már rég elküldtem az enyémet, micsoda dolog ez már?Magdi
Megkerestem neked.
" alt="
">
Megkerestem neked.
" alt="
">Veszett fejsze nyele....
sada
töröld a hsz-omat és továbbra is csend lesz.
" alt="
">
töröld a hsz-omat és továbbra is csend lesz.
" alt="
">Már örültem, hogy vége, 2 napja csönd volt itt.
marcsink78
más a helyzet, ha veled történik meg a csere nem érkezése, a tiéd nem érkezik meg, miközben feladtad vagy fordítva... Rossz érzés, főleg úgy, hogy ki tudja a másik cserepartner mit gondol rólad vagy te róla... Közben írogatjátok a maileket egymásnak, lehet, nincs net közelben, beteg, siel, nemtörődöm, stb. stb. Hidd el, akkor máshogy gondolkozol - szerintem.
Az tény - szerintem -, hogy ezért regit törölni... Sutba vágni, nem játszani, stb. stb. ez már tényleg egyéni.
más a helyzet, ha veled történik meg a csere nem érkezése, a tiéd nem érkezik meg, miközben feladtad vagy fordítva... Rossz érzés, főleg úgy, hogy ki tudja a másik cserepartner mit gondol rólad vagy te róla... Közben írogatjátok a maileket egymásnak, lehet, nincs net közelben, beteg, siel, nemtörődöm, stb. stb. Hidd el, akkor máshogy gondolkozol - szerintem.
Az tény - szerintem -, hogy ezért regit törölni... Sutba vágni, nem játszani, stb. stb. ez már tényleg egyéni.
jézuska még kér egy hetet
" alt="
">
de komolyan én már pár emberkével cserélgettem, semmi baj nem volt...
" alt="
">
de komolyan én már pár emberkével cserélgettem, semmi baj nem volt...