Micsoda tömeg volt a a dm-ben a Dove Happy Hours-on....

" alt="

">
Körbe ért a sor a boltban...

" alt="

">
Ha már ott voltam, kivártam...

" alt="

">
A csudába!!!!

" alt="

"> Lányom most hozott haza egy Bonduelle blokkot,
nézem, Bond.zöldborsó 1 kg.

" alt="

">

" alt="

">
Tegnap mentem volna én is a munkahelyemről hasonló munkára.... reméltem, hogy sok kinccsel gazdagodom, de lefújták, mert lógott az eső lába

" alt="

">
Persze végülis nem esett!
csütörtökön a gyerekek a suliban szemetet szedtek ,a községet és környékét felosztották az osztályok között.a lányom úgy jött haza ,hogy anyu :haza kelett volna hozni a zsákokat és kiválogatni!
albisia---én is ma akartam feladni a Ságát,én le is ragasztottam sajnos?
egész múlt héten Ságát ettünk a coop-ból,most rendezgetem a blokkokat,DE már késő...
még jó,hogy nem nyaltam fel a borítékra a bélyegeket.
Ma a Skanzenban, a Teszveszes napon Sió volt az üdítő. kb. percenként repültek a kukába a Sió literes üdítős dobozok. úúúúúúúúúúgy összeszedtem volna

" alt="

">
tuti több száz volt kidobva
Gondolom!

" alt="

">
Én meg majd elsüllyedtem! Még ha toppon lettem volna...
Mondtam az apjuknak, te már meg se szólalj!

" alt="

">
komeri! de jót nevettem.-))
A hétvégén a család elment a McDonald's-ba, minden pénztárnál sorok álltak. A fiam meglátott egy blokkott beletiporva a koszba és megkérdezte:
Anya ez neked kell, ugye? Felvegyem?
Csak ráadásként megszólal a kislányom jó hangosan:
Anya, te milyen szép vagy!
Nekem is jött a nyuszi. A komaasszonyom hozott egy táska Milka, Knorr. Maggi csomagolást

" alt="

">
Amióta Bakony túrós játék van, elkezdtem sütni. Minden héten túrós süti van

" alt="

">
Ma voltam 1barátomnál.
Hogy ott mennyi 'kincset' találtam

" alt="

">
Gyorsan felírtam neki 1cédulára,hogy mit gyűjtsön nekem

" alt="

">
Mákszindróma nálunk is

" alt="

">
Ma reggel vásároltam a Lidl-ben öt darab Kinder tojást. Szépen néztem a pénztárosra és kértem, hogy blokkolja őket külön. Először furán rám nézett, majd kaján vigyorral megkérdezte, hogy ugye nem fogok visszafutni mákért?
Mindketten jót nevettünk és megígértem neki, hogy még csak a bankkártyámat sem veszem elő.

" alt="

">
Szerintem nagyon szép, megindító és szomorú a történeted...Együtt érzek Veled!
/sadának is van szíve../ugye?
Amikor volt a mosolymozgalom játék kaptam a komámtól is képeket, hogy összejöjjön a fényképezőgép. Együtt örültünk a több kisebb nyeremények mellett a Buenos csomagomnak, a dupla kerékpárnak tavaly. Mindig mondta, hogy "Meglásd komiasszony egyszer nagyot nyersz!"
Sajnos neki már nem tudom elújságolni, ha így lesz. Szerdán este magához szólította az Úr. Itt hagyott két kislányt, akik még nincsenek 4 évesek.
Nem egyszerű koma viszony volt a két család között. Neki köszönhetem a párom, mert nagyon jó barátok voltak Attilával. Ő mutatott be minket egymásnak, amikor még vele jártam.
Álljon itt emlékül: http://www.youtube.com/watch?v=gkNd14GO4x0
(Bocs tudom nem illik ide ez a bejegyzés, de kérlek sada ne töröld!)
Ez az! Gyüjtöget, felszed ezt-azt az emberke aztán semmi!! Tavaly a Maggi volt nagy csalódás! mindháromszor elég soszor 30pontot beküldtem,de semmi!! Most a Mol Nescafe hasonloan negatív, de a logók, kvíz kitöltés is.. marad a remény,pedig valami kézzel fogható siker jobb lenne! Fortuna nézz rám is légyszi...!! Köszi,,,
Úgy jártam,hogy addig rakosgattam félre a tchibos zacsikat még tél elejen az ovis játékra hogy mire összegyült egy jó adag és postára akartam adni az ovink javára azt vettem észre ,hogy vége a játéknak.igy most játszhatok az új játékon.szerencse,hogy nem kellett sokáig várni új játékra

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások