Talpalatnyi zöld játéka, Duna Tv 16 30-kor június 19-én szombaton.
1. Melyik az a tengeri hal, amelynek megmentésében magyar utatóintézet is részt vesz?
- csikóhal
- murána
- tűhal
- tüskés rája
II. Milyen őslénytani leleteket találtak a Brioni Nemzeti Park területén?
- Dinoszaurusz-lábnyomokat,
- mamutcsontokat
- tüdőshalat
- repülő dinoszaruruszok csontjait
III. Miről nevezetes a poreci Szent Eufráziusz-katedrális?
- rajta megy át a Cardo Maximus
- ott őrzik Maurus hamvait
- megőrizték az eredeti gránit szószéket
- szentélyének belsejét freskók borítják
Június 24-ig lehet,
eletestudomany@sulinet.hu
címre küldeni, vagy postán.
Nyeremény: értékes ajándékok.
Naponta egy kérdés és öt nyeremény. A NAPKÖZBEN műsorában 9 óra után elhangzik a feladvány. Ír honlapok itt !
Játék Napközben Írországról
Ezen a héten minden hétköznap délelőtt kérdések hangzanak el a Kossuth Rádió magazinjában az ír történelemről, a kultúráról, a szokásokról, az ételekről. A helyes válasszal hívhatja a műsorban megadott telefonszámot. Nyeremények Naponta egy hangulatos ír vacsorameghívást, egy útikönyvet, egy utánozhatatlan ír zenei CD-t és egy egyhónapos ír tánctanfolyami bérletet lehet nyerni.
A fődíj: százötvenezer forint értékű írországi utazási utalvány!
Sziasztok!
Segítsen valaki kérem szépen!
A férjem ki nem állja a Kokót ezért tegnap nem hallgatta a Slágert /ő volt a műsorvezető/ így nem tudom ki az 1 milliós dal előadója és mi a címe
Nagyon köszönöm
Gladiátor!
Sajnos megint "csak" bögre meg poló a nyeremény a Baby bumerángban. megint lecsúsztam róla. Majd az egymillát viszem.... mi a nyerő dal???
Sajnos megint nem volt rádióm. Holnap veszek elemet.
elég "negatív" a vélemeényem a milliós játékról. Egész héten kagylóztam,hogy le ne maradjak,erre pont mikor hazafelé megy az ember akkor adják le a dalt. Mégse mehetek egy fülhalgatóval egész városon keresztül! Bizonytalan vagyok Persze mehetnék,de olyan ciki vagy nem?