Holnaptól az Intersparban Kölln zabpehely akció! 1-fizet 2-kap.(ajándék h.mágnessel)
Ár: 424ft
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 255 oldal |
heni76: az régi, téli mágnes. Régi a fotó.
Szia!
Nézd meg a jún. 24-től érvényes Tesco-s újságot. Kétszer olvastam el, mert magam sem hittem. A csomagolás van lefényképezve, és kinagyítva annyira, hogy a promós csíkon olvastam. 135 ft-os áron kínálják.
Nézd meg a jún. 24-től érvényes Tesco-s újságot. Kétszer olvastam el, mert magam sem hittem. A csomagolás van lefényképezve, és kinagyítva annyira, hogy a promós csíkon olvastam. 135 ft-os áron kínálják.
Szia heny76!
Én nem tudok róla,hogy megint lenne benne mágnes. 1-2 hónappal ezelőtt volt. Most Rio memóriakártya van benne.
Én nem tudok róla,hogy megint lenne benne mágnes. 1-2 hónappal ezelőtt volt. Most Rio memóriakártya van benne.
Sziasztok!
VEtt már vki PomBar-t, most mágnes van benne. Tescos újságban láttam.
VEtt már vki PomBar-t, most mágnes van benne. Tescos újságban láttam.
Én...
" alt="
">
" alt="
">Valaki kér még VIANNI üzletlánc hűtőmágnest?
Danoninos hűtőmágneseket keresek. Lehet betűs, állatos, puzzle-os, bármilyen.
Mit kérsz értük?
Mit kérsz értük?
Paintuci
A Frico mágnes olyan, mint egy guriga sajt, aminek az átmérője 3,5 cm, vastagsága 2 cm. Sárga. Rajta a kép és a logó csak matrica. Nagyon erős benne a mágnes, de nekem már újra kellett ragasztani, mert kijött.
Nem reszelő, hanem sajtkés volt mellé.
A Frico mágnes olyan, mint egy guriga sajt, aminek az átmérője 3,5 cm, vastagsága 2 cm. Sárga. Rajta a kép és a logó csak matrica. Nagyon erős benne a mágnes, de nekem már újra kellett ragasztani, mert kijött.
Nem reszelő, hanem sajtkés volt mellé.
teni: van esetleg fotó?
Frico hűtőtáskához adott mágnesről kaphatnék képet? Ha már esetleg kapnék, a reszelőt is lefotóznád..
" alt="
"> köszi...
" alt="
"> köszi...A Kiri olvasztott sajtokhoz szám-sorozatos hűtőmágnesek vannak csomagolva. Én a budakalászi Corában vásároltam a sajtot.
Üres ajándékkártyákat keresek pl. Libri, Media Markt, Ikea, Hunguest Hotels, Feldobox, stb. Sokféle hűtőmágnesem van érte cserében.
Vianni üzletlánc 5x 3 cm- es hűtőmágnese gyermelyi pontokra, wafelini kódra, reál vonalkódokra elcserélhető.
Vagy mit ajánlasz érte?
Vagy mit ajánlasz érte?
Teszveszre tettem fel hűtőmágnest cicur1 felhasználónéven.Sörnyitós
poharas hűtőmágnes.cicur1
poharas hűtőmágnes.cicur1
Van:
2 féle Pizza King
M&M's
1 db Grand Canyon
Agria Takarékszövetkezet (Méhecskés) hűtőmágnesek
Keresek: Milka Wafelini kódot
2 féle Pizza King
M&M's
1 db Grand Canyon
Agria Takarékszövetkezet (Méhecskés) hűtőmágnesek
Keresek: Milka Wafelini kódot
http://www.open.ac.uk/openlearn/science-maths-technol
ogy/science/biology/order-your-free-set-genome-fridg
e-magnets
itt a link, ne hari..egy hét után most jöttem rá hogy nem hoztam haza magammal a blackberrym adatkábeljét...
" alt="
">
ogy/science/biology/order-your-free-set-genome-fridg
e-magnets
itt a link, ne hari..egy hét után most jöttem rá hogy nem hoztam haza magammal a blackberrym adatkábeljét...
" alt="
">Küldenél?
DNS-es A/4 es méretű angol hűtőmágnes eladó, képeket szívesen küldök akit érdekel
" alt="
">
" alt="
">evimamzi küldenél róluk képet?