Volt, hogy megosztottam a 100Mb-ot, az ismerősöm elhasználta, kapott egy sms-t, hogy ha továbbítja, akkor 180 Ft-ért kap10 megát, nem továbbította, mégis levonták neki a 180 Ft-ot. ( tudom, nem ez volt a kérdés, de szerintem ez a kész átverés)
Sziasztok! Egy kedves ismerősömnek lefogyott a mobilnet-egyenlege szeretnék neki egy 50Mb-sat küldeni -de sajnos nins itthon promos coca-cola esetleg tudna valaki segiteni egy kóddal-vagy egy 50mb-s nettel? köszönöm előre is

" alt="

">
Lakik valaki Office Depot üzlet közelében, vagy az ünnepek között szándékozik még menni?
Maradt valakinek már felesleges nyári Shell kúton kapható kisautós játék bélyegjei? Ünnepek után is jó lenne, Budapesten érte mennék. Előre is köszi
Valaki tud olyan futár szolgálatot ami még vállal házhoz szállítást?
Akkor jó!
Nem vettem észre a válaszodat.

" alt="

">
annabella
Köszönöm a válaszod.
-
sada.
Nem tudom mi a probléma ezzel az @-lel. Azt jelzi hogy visszapattan a levél, de megkapom. Válaszolni, levelet irni viszont nem tudok. Megkaptam a leveled. Itt a fórumon jeleztem is, megköszöntem hogy szóltál. Megkaptam a táskát. két nap múlva már itt volt. Igaz a szállítási költséget ki kellett fizetni, mert személyes átvétel van. Igy is bőven megérte. Mégegyszer köszönöm szépen.
Nekem azt mondtak 8 eves korig gyerek utana mar jo a felnott fogkefe.
csengetyu
Erről a címről visszapattognak a levelek.
Sziasztok.
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a felnőtt elektromos fogkefe 13 éves gyermeknek jó e, vagy még a gyermek fogkefe a megfelelő ?

" alt="

"> sok szerencsét !

" alt="

">
Köszönöm a tippeket, először megyek vissza a boltba.
boldicsi ! Fb-on Reál oldalon üzenőben kérdezd meg ,gyorsan válaszolnak !
boldicsi !
Irány a bolt !

" alt="

">
Azt gondolom, hogy itt kellett volna egy másik blokkot is kapnod....
Hátha tud vki segíteni... Most vásároltam egy Real üzletben, meg is kaptam a blokkot. Amikor próbálom az akciós termékeket feltölteni, akkor vettem észre, hogy nincs a blokkon AP kód, és nem azért, mert esetleg rosszul tépte volna le a pénztáros. Jobban megnézve, ez nem is blokk, hanem Értékesítési jegyzék van ráírva... Ilyenkor mi a megoldás? Buktam az akciós termékeket?
Van vkinek Emag kuponja??
Vágner Ferencné
Még ma írj rám!
akkor jó, köszönöm szépen a segítséget
Széles metélt nincs is másmilyen.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások