Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 69 oldal |
SMS-ben nem próbálta valaki?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
igen, próbáld újra
de minek, ha nem is működnek
de minek, ha nem is működnekEngem bosszant. Nincs annyi időm, hogy csak rájuk várjak

Ha kattintgatunk, akkor meg értesít, hogy csak 10 mp-ként fogadnak el kódot. Láttátok már?
hát én nem nyaltam le, egyszerűen nem volt benne 

Én meg lenyaltam a kódot, mert csokis volt 

Mi meg ki fogjuk lőni egymást....
Naaagyon rosszul
ráadásul az egyik csomagolásban nem volt kód
írtam nekik mailt, kíváncsi leszek
ráadásul az egyik csomagolásban nem volt kód
írtam nekik mailt, kíváncsi leszekrosszul jár az órájuk?! 

Még nincs játékidő
már működik!
letöltöttem már, csak egy abszolút másik ablakban nyitotta meg az oldalt, amire én nem gondoltam!
letöltöttem már, csak egy abszolút másik ablakban nyitotta meg az oldalt, amire én nem gondoltam!clari!
flash8 vagy újabb verzió kell a lejátszáshoz, lehet, h a tied régebbi?
itt lehet letölteni : http://href.hu/x/2jjd
flash8 vagy újabb verzió kell a lejátszáshoz, lehet, h a tied régebbi?
itt lehet letölteni : http://href.hu/x/2jjd
nálam nem működik az oldal, pedig van flash playerem! nem értem 

Azt hiszem már él a honlap! Pontosan nem tudom, mert a munkahelyemen nincs letöltve egy program , amitől működnie kellene, de a halacskákat már látom, úszkálnak

noja777: húúú kicsit lemaradtál, mert a játéknak október közepén vége.
meg tudnátok mondani hogy hogy küldjem el a balatonszelet honlapján a kódot?mert hiába kattintok rá a kódküldésre azt írja csak h köszönjük h játszott

krysztasz!
Bocsi,,hogy az előbb elírtam a neved!
Bocsi,,hogy az előbb elírtam a neved!
krisztasz
Hosszúkás alakú mint egy bagett.Én is kidobtam a Balatonos és a Sportszeletes papírokat, igaz a férjem figyelmeztetett, hogy van még három napom mert utána a kukásautó elviszi!
Hosszúkás alakú mint egy bagett.Én is kidobtam a Balatonos és a Sportszeletes papírokat, igaz a férjem figyelmeztetett, hogy van még három napom mert utána a kukásautó elviszi!
pitypang!
Az tulképp nem is hűtőtáska,csak rosszúl volt megfogalmazva.
Italhűtő,kis hosszúkás kigyó alakú vmi.
Főleg dobozos italoknak,0,5l-es sörnek,vagy 0.33-as üditőknek,esetleg 1-2db üvges sör is belefér.
Az tulképp nem is hűtőtáska,csak rosszúl volt megfogalmazva.
Italhűtő,kis hosszúkás kigyó alakú vmi.
Főleg dobozos italoknak,0,5l-es sörnek,vagy 0.33-as üditőknek,esetleg 1-2db üvges sör is belefér.
pitypang
Milyen a formája? Csillag alakú??
Most már kidobjátok ti is a kódokat? Mert a játéknak vége, vagy várunk még vmire? A sportszeletet már kidobtam, a balatont szeletet is dobnám.
Milyen a formája? Csillag alakú??
Most már kidobjátok ti is a kódokat? Mert a játéknak vége, vagy várunk még vmire? A sportszeletet már kidobtam, a balatont szeletet is dobnám.