Arra én is kíváncsi lennék, hogy Erzsike 350 kupakjával mit ért el.

én meg majdnem elhittem

azt hittem tényleg ilyen szorgos kis hangyácska módjára gyűjtögetted

Mindig kettőn áll a vásár.
Ha lesz vásár.
Csak vicceltem.

Van 600 kupakom. Éjféltől küldöm.

No igen, örülök, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal.
Nem akartam annyiban hagyni mert nagyon feldühített a viselkedése.
Ha szüksége van a pénzre akkor ne ilyen módon próbáljon nyerészkedni, nem szép dolog! Akkor kezdje úgy, hogy árverést tartok.....
volt már ilyen a fórumon, hogy azt hiszem egy törölközőre annyi volt a jelentkező, hogy az illetőnek eszébe jutott, hogy árverést indit itt.
Eléggé nagy ellenérzést váltott ki...
50Ft szerintem bőven jó ár érte, nem tudom mennyire akarja még felnyomni az árát.. mindegy, ő dolga.
Azért eszembe jutott, hogy ha én elmegyek egy bevásárlóközpont parkolójába, 20 perc alatt összegyűjtök mondjuk 10 kupakot, akkor kereshetek vele 500Ftot? Vagy beküldhetem, azt vagy bejön vagy nem...
anianya: örülök,hogy beírtad

én már egy50ft-os árat is nagyon jónak találok,mert fél liter üdítő árából levonva is jó üzlet.
Jó reggelt! Muszáj leírnom vmit...
"Kedves" fórumos "barátunk" hirdette a napokban, hogy mennyiért adna el kódos kupakokat. Sajnos ismét csalódnom kellett mert kiderült, hogy mégsem adja annyiért, inkább licitre bocsájtja a kupakjait. Valszeg nem gondolta át, hogy sok jelentkezője lesz (bár sejthette volna!) és vérszemet kapott, amit nem tartok fairnek. Inkább írta volna az elején, hogy árverés lesz belőle de úgy látszik annyira nem volt gerinces. Nos csak ennyit szerettem volna, ha törlik ha nem!
Játszik ma valaki nagyobb tétellel???
erzsi65
nyertél még?
mind a 350 kódot felhasználtad???
nekem harmadabol osszejott 1 telo...
hajra erzsi, alazd meg oket

erzsi65!Ennyi kupakból remélem nem "csak"egy jegy sikerült?!Én most hajnalban szeretnék végre játszani,eddig csak a kupakokat gyűjtöttem.Bár nekem a harmada van kb.a 350 kupaknak,azért nagyon szeretnék egy telcsit!
már van 1 koncertjegyem

Én is holnap akartam, de akkor elhalasztom holnaputánra.

Bár nekem csak 2 kupakom van, viszont a párom nagyon szeretne egy olyan telefont, úgyhogy holnapután drukkoljatok.
a virág karneválon sikerült ennyit összegyűjteni.

erzsi65!350 kupak?!Ez hogy sikerült?
hajnalba ne adjatok pepsit,mert leadom a 350 kupakom.

Én is szeretném tudni,hogy mikor érdemes küldeni a kodokat!
Sajnos hajnalban nem

müködik a pepsi oldala!
Meg tudná mondani valaki hogy a kupakokkal most mikor van esély a nyereményre, mikor érdemes beküldeni a kódokat?Előre is köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások