Koronavírus
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 48 oldal |
Geszti Péter: nagy "gazdasági leseggelés" jön.
Szóval a gazdaság az egy kártyavár... Első két emelet már összedőlt. Rajtunk múlik meddig megy tovább lefelé.
Amúgy azokat a dolgozókat akik ki vannak téve a megprobaltatasoknak jutalmazni kellene egészségügy, kereskedelem stb...
Amúgy azokat a dolgozókat akik ki vannak téve a megprobaltatasoknak jutalmazni kellene egészségügy, kereskedelem stb...
Ma 793-man haltak meg Olaszországban.
Nálunk a sarki sparban azt mondják a mamik papik, Istenre bízom, meg nekem úgyis utalják a nyugdíjat... Meg nekem már mindegy... Ja végülis utalni utálják.... Csak majd ha odáig jut a dolog h. több honapra elhúzódik ez az egész, mhelyek feluzembe vagy sehogy nem mennek, nem megy be annyi a közösbe... Kamionok vesztegelnek a határon, a fene tudja a magyar cégek el tudják e látni élelemmel a lakosságot? Már vannak üzletek ahol fejadag van sok mindenből. Sebaj nekem lesz miből fogyni.
Szóval ez olyan háború szerű... Csak kimegy az utcára mert nem lőnek. Meg eddig sütött a nap. Most ha jól láttam esik. Kellene egy kis rossz idő azt mindenki otthon maradna. Aki még eddig nem.
Szóval ez olyan háború szerű... Csak kimegy az utcára mert nem lőnek. Meg eddig sütött a nap. Most ha jól láttam esik. Kellene egy kis rossz idő azt mindenki otthon maradna. Aki még eddig nem.
"A műanyagon 2-3 napig is életben marad a vírus. Amit a boltból hazaviszünk, azt is fertőtleníteni kell."
https://youtu.be/qA0QHdJuSbo
amit a prakti.-ban átéltünk az elmúlt 4 napban..
az hogy csoportosan jönnek egy dolog, de hogy oda van festve a kis kordon , mellé ot a tábla, hogy "te --- ha már feltétlen ide kellett jönnöd ne állj bele a pofámba".. de beleáll s rá szólok, kajabál,
(80 % szrencsére türelmes s meg vár minket, ) ..kuponos napokon voltak ekkora örületek…, a webes rendelés meg, hagyjuk az még durvább
de legalább a főnököm osztott csokit
" alt="
">
az hogy csoportosan jönnek egy dolog, de hogy oda van festve a kis kordon , mellé ot a tábla, hogy "te --- ha már feltétlen ide kellett jönnöd ne állj bele a pofámba".. de beleáll s rá szólok, kajabál,
(80 % szrencsére türelmes s meg vár minket, ) ..kuponos napokon voltak ekkora örületek…, a webes rendelés meg, hagyjuk az még durvább
de legalább a főnököm osztott csokit
" alt="
">Extra nagy ikonok
Nagyi konok
Közepes ikonok
Hát kábé... Oké, sok idős embernek nincs senkije és menni kell bótba/patikába de aki csak császkál mer' ráér vagy valahol akciJó van az MONNYON LE!
Nagyi konok
Közepes ikonok
Hát kábé... Oké, sok idős embernek nincs senkije és menni kell bótba/patikába de aki csak császkál mer' ráér vagy valahol akciJó van az MONNYON LE!
Az kevés lesz. Jó esetben is el fog tartani akár 2 hónapig is.
A fenét erre a hétvégére meg a következőre minden boltot bezárni és a parkokat lezárni. Mindenki már jól bevásárolt csaknem hal éhen.
Cserepes soron?
Nekem is volt egy csörtém a nővéremmel: Egyszerűen nem fogja fel, mennyire komoly a helyzet. (Volt már máskor is járvány, haltak meg máskor is, stb..)
Azt hiszi, egy sebész maszk, no meg 1 m távolság, megvédi mindentől, különben is mindent megtesznek a védelmünkben.
Természetesen én vagyok az, aki okoskodik és a kákán is csomót keres.
Konok vénasszony!
" alt="
">
Nekem is volt egy csörtém a nővéremmel: Egyszerűen nem fogja fel, mennyire komoly a helyzet. (Volt már máskor is járvány, haltak meg máskor is, stb..)
Azt hiszi, egy sebész maszk, no meg 1 m távolság, megvédi mindentől, különben is mindent megtesznek a védelmünkben.
Természetesen én vagyok az, aki okoskodik és a kákán is csomót keres.
Konok vénasszony!
" alt="
">Szegeden a Cseri (használt áru-piac) fullon volt nyugdíjassal (is). Hihetetlen. A face-n láttam a posztot. Qrvára nem veszik komolyan. Mer' venni köll ezt-azt ócsón.
Egyébként szerintem be lehetne zárni az élelmiszerboltokat vasárnapra. Mindenki be tud vásárolni szombat estig. Ha akar.
Így legalább lenne egy nap pihi nekik is.
Egyébként szerintem be lehetne zárni az élelmiszerboltokat vasárnapra. Mindenki be tud vásárolni szombat estig. Ha akar.
Így legalább lenne egy nap pihi nekik is.
https://hvg.hu/vilag/20200320_koronavirus_fertozes_co
vid19_bergamo_olaszorszag_korhaz
vid19_bergamo_olaszorszag_korhaz
Kiminoel
Ez a fődíj a tiéd lesz ❤️ jobbulást anyudnak!
Mindenkinek kitartást és egészséget,ez most a legfontosabb 🙏
Ez a fődíj a tiéd lesz ❤️ jobbulást anyudnak!
Mindenkinek kitartást és egészséget,ez most a legfontosabb 🙏
Kiminoel!
Természetesen tied legyen a fődíj, jobbulást kívánok anyukádnak, most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon!
Természetesen tied legyen a fődíj, jobbulást kívánok anyukádnak, most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon!
Kiminoel
Sajnálom. Remélem lesz elegendő vér.
Az emberek, akik megtehetik,otthon maradnak.
Sajnálom. Remélem lesz elegendő vér.
Az emberek, akik megtehetik,otthon maradnak.
(Egyébként a Kínaiak eddig is mindent össze ettek, kutya, macska, stb.. miért pont most jött elő ez a vírus...? ) 🤔
Csak elmélkedem... 🙄
Jó éjt...
Csak elmélkedem... 🙄
Jó éjt...
A játékszabály módosítása korrektebb tűnik mint a Nádudvari eset.
A járvány terjedése miatt minden magyarországi IKEA áruházban felfüggesztik az áruházi vásárlást március 21-től kezdődően további értesítésig.
Egyértelmű, hogy azt szeretnénk legyen ez a fődíj a tiéd.