Tud valaki segíteni a Kiskegyed 1. számában az első keresztrejtvény megfejtésében? Nincs teljesen kész, az eleje hiányzik, de a végét se tartom értelmesnek. ".......dolog többet fog használni, ha kevesebb is elég??????"
Írj privit! Előre is köszönöm.
Tud valaki segíteni a Kiskegyed 1. számában az első keresztrejtvény megfejtésében? Nincs teljesen kész, az eleje hiányzik, de a végét se tartom értelmesnek. ".......dolog többet fog használni, ha kevesebb is elég??????"
Írj privit! Előre is köszönöm.
fedit19!

" alt="

">nagyon szépen köszönöm!
Tudja valaki a meglepetés 1.számának a sudokuját?sajnos engem a sudokukkal ki lehetne kergetni a világból is

" alt="

">
Az Jumbo

" alt="

">
ezt onnan tudom, h az elefánt neve az

" alt="

">
Sziasztok!
Valaki tud nekem segiteni a Tvr-hét 2. szám keresztrejtvény megfejtésében?
- Ne tessék félni, Rambo csak mókázik......
Nem vagyok benne biztos hogy Rambo....

" alt="

">
ocelot bocsika
most vettem csak észre hogy 2db 5102 rejtvény van.
még egyszer bocsi
ocelot
szerintem nem meglepetés
janesz424
5102 Meglepetés
5105 861792345
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni a Meglepetés 51.számának a megfejtéséhez?
5102 nem tudom a megfejtés eleét csak a végét!
5105: Sudoku ezt sem tudtam mert valahol elrontottam.
Segitségeteket elöre is köszönöm!
Janesz
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Füles 51-52.szám 59.oldalán .a Slusszpoén megfejtéséhez,mert csak a Füles van meg.Előre is köszönöm a segedelmet!
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem segíteni a Tvr-hét 1. szám rejtvény megfejtésében?
Elöre is köszönöm.
én tudom!van egy speciális módszerem!
blikk rejtvény sodokuját tudja vki?
Sajna lemaradtam a füles 45. számáról.Ha valaki tudna segíteni az évkönyves megfejtés megírásával köszönettel venném és pl:cserébe adnék egy posta gyorsasági kódot!!!!!!!!!!
pdelila
Sajnos az nekem sem megy, ha valaki ügyesebb
én is kérném a megfejtést.
Elöre is köszi
Még mindig szenvedek ezzal a rejtvénnyel, ezért megkérdezem megint, hátha ti okosabbak vagytok.

" alt="

"> A 2009-es Füles évkönyv 97. oldalán található egy pókeres rejtvény. Tudja valaki a megfejtést? A többi megvan, már csak ez hiányzik. Köszike
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások