Scseko
(Ezzel most csak dicsekszel?! :-)
A JSZ-t nem olvastam (ebben esetleg lehetnek még korlátozások), de a főoldalon 25 liter tankolás, és az App használata van rögzítve. Ha ezeknek megfelelsz, akkor elvileg rendben van a pályázatod.
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 9173 oldal |
Orlen nyereményjátékkal kapcsolatban: a második 25 literes feltöltésem úgy is érvényes, ha a 10000 Ft értékű nyereményutalvánnyal váltom be?
Vénember
Köszi szépen a felvilágosítást! (Tényleg sötétben tapogatóztam...)
Köszi szépen a felvilágosítást! (Tényleg sötétben tapogatóztam...)
Alkalmanként osztogatnak ajándékpontokat (automatikusan, mindenkinek).
Screvo: rég nem játszom, de annyian írtátok, hogy gondoltam, ránézek. Nekem MEGY!
Azt viszont ki tudja megmondani, hogy honnan lett 29.000 pontom? (Legutóbb még olyan 7000 körülire emlékszem, de azt sem tudom, miből lett. Magától gyűlik? Jó lesz ez valamire?).
Azt viszont ki tudja megmondani, hogy honnan lett 29.000 pontom? (Legutóbb még olyan 7000 körülire emlékszem, de azt sem tudom, miből lett. Magától gyűlik? Jó lesz ez valamire?).
Szombat óta nálam se jó.
Már mindent megpróbáltam, még a telefont is frissítettem, kikapcsoltam/bekapcsoltam, újratettem az alkalmazást, de semmi sem használ.
Ma felugrott egy értesítés, na, mondom, ez annak a jele, hogy biztos jó megint, aztán mégsem...
Már mindent megpróbáltam, még a telefont is frissítettem, kikapcsoltam/bekapcsoltam, újratettem az alkalmazást, de semmi sem használ.
Ma felugrott egy értesítés, na, mondom, ez annak a jele, hogy biztos jó megint, aztán mégsem...
letti
Nem.
Szerintem elég egyértelmű:
"vásárolj egy vásárlás alkalmával minimum 800 Forint értékben"!
Nem 798 v. 799, hanem 800.
Nem.
Szerintem elég egyértelmű:
"vásárolj egy vásárlás alkalmával minimum 800 Forint értékben"!
Nem 798 v. 799, hanem 800.
Nálam nincs baja. Kilépek, belépek. Pár napja volt frissítés, gondolom az kavart be egyes telefonoknál.
Háááát, nem vagyok állandóan bejelentkezve (minek,) Kiléptem még pénteken, és szombat óta nem tudok bejelentkezni.
Ha be vagytok/voltatok jelentkezve akkor működik, onnantól kezdve, hogy kijelentkezel és lépnél vissza hibaüzenetet ad ki...
Köszönöm a válaszokat, de nálam még mindig nem működik. Mérges vagyok, mert a hétvégén vettem olyan termékeket, amikkel tudnék játszani, és most nem tudom feltölteni, remélem rendeződik mire vége lenne a játékoknak és nem feleslegesen blokkoltattam külön.
Sziasztok! A Reál-Delikát játéknál a 800 Ft helyett szerintetek elfogadják a 798 és a 799 Ft-os blokkokat? Nem találtam erre választ a játékszabályzatukban.
Nálam is működik a screvo.
Nálam még most sem megy a Screvo, pedig valakinek azt írták, hogy mindent rendben lévőnek találnak. Töröltem, újratelepítettem, de semmi változás.
Nàlam működik a Screvo
Nem. Nem működik.
Screvo nálatok sem működik? Harmadik napja azt írja ki, hogy szerver hiba történt, dolgoznak a hiba elhàrításàn.
Coop Hazai hetek nyerteseit sikerült valakinek megnézni?
harmadik heti heriltz is megérkezett már
Az első két hetit igen.