Tibi müzlistála, bögréje vagy plüssbáránya nincs valakinek cserére?
Cserébe lennének:
- Baba bögréim és esernyőm
- Kaiser kupa
- Delikát8 szakácskönyvek és Rama és Rama sütiskönyvek
- Marlboro öngyújtó
Vagy mit kérsz?

22
a szinhaz.hu vagy a lapforum.lap.hu oldalakon vannak jegyeladás topicoc, ahol jegyet adnak el, ott is szétnézhetsz.
Sziasztok!
Színházjegyeket és George Michael jegyeket keresek nyereménytárgyért, vagy kpért.
kovax
írtam mailt.
Szilvi
C&A kuponom kismackós sátorra cserélném
Keresek kis üvegből gyógyszeres üvegeket vagy kis méretű (pl. bébiételes, kávés) csavaros tetejű üveget.... a lényeg hogy kicsi és átlátszó legyen.... és cserére van egy nescafe-s bögre... vk-ra cserélném....
Adok:
Karib tenger kalózai figura-Barbarossa kapitány
Fábián Éva:Nők Magyarországon fotóalbum
Casanova Nigh cd
Festina L-es poló
Lost XL-es fekete poló
Félelem kórháza (2dvd)
Sok dolog érdekel,könyvek, utalványok, filmes cuccok, hasznos dolgok, most futó játékok
DM játékon nyert 50ml-es Naomi Campbell Cat Deluxe parfümömet (bontatlan) elcserélném egy hasonlóan márkás, de fanyarabb illatú parfümre, vagy eladnám féláron.
Hahó!
Még mindig van 2 Tokio Hotel koncertjegyem, 8900ft/db helyett csak nálam csak most 8000 ft/db!
Lays kuponomat elcserélném 5000ft kedvezményes vásárlásra jogosít és iPOD-ot lehet vele nyerni!
kovax, nusileo tükön ülve várom a választ mikor és hol.

Jól állok Jacobs-os Monet bögréből. Szívesen elcserélném a másik kettőre.
Annalotti.... bocs 2 n...

cathy ajánlanám keyojuditot...

keyojudit@freemail.hu
Analotti nekem csak 1 kutyám van amelyik nem dalmata, nem spániel, és nem is a barna színű, nem tom milyen falta... én még 1 dalmatásat vadászok. Sajna cserére nincs.

kismackó társasaimat Haribo vonalkódokra vagy Garnier pályázatokra cserélném
cserére vár: 1000ft értékü kultura utalvány,baby soft normál csomagos pelenka kupon150ft kedv.,baby love 250ft kedv,libero 500ft kedv, libero baba és nyuszi figurák,C&A babaruha vásárlási kupon! cserébe nyeremény tárgy,floriol,balaton,érdekelne!
Paint: nekem nincs dalmatám, de én is gyűjtöm a Mekis THE DOG kutyusokat... eddig még csak a spániel van meg. Neked nincs meg még v.melyik cserére?
Lenne cserére: Fábián Éva:Nők Magyarországon fotóalbuma, szép ajándék , aki kedveli az ilyesmit!
Üdülési csekkjeimet eladnám. Csak kp.érdekel.
Judy029: Nekem van kismackó sátram. Mit kínálsz érte cserébe?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások