trendy!
Sajnos minden évben van egy-két problémás cég /Róna, Juhászvin, KellaQ10, most FCB, de még soha senki nem maradt nekem adós. Sőt...
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 246 oldal |
Igen.
Te is úgy tudod,hogy a nagyobb nyeremények ára utalva lesz?
trendy!
Persze, hogy elindult! Papánek úrra rá lett küldve a Gazdasági Versenyhivatal és a BékéltetőTtestület. Júliusi nyereményeket már illett volna kiküldeni, de nem is akarták...
Persze, hogy elindult! Papánek úrra rá lett küldve a Gazdasági Versenyhivatal és a BékéltetőTtestület. Júliusi nyereményeket már illett volna kiküldeni, de nem is akarták...
FC Barcelona-s játék.Végre valami elindult a nyereményekkel kapcsolatban.A nagyobb nyeremények ugyan még nem,de a pezsgők legalább megérkeztek,ráadásul duplán,mint ahogy a kiírásban szerepelt.
Meggle már vissza is igazolta a blokkot !
" alt="
"> Ez aztán a gyorsaság !
" alt="
">
" alt="
"> Ez aztán a gyorsaság !
" alt="
">Maxxon nekem nem is ír... rejtélyes módon nyertünk egy best byte hetit, meg egy smink készletet... pedig immel-ámmal játszunk velük.
Leszerepeltek az Arénás játékkal, meg a Mammut szerencsekerékkel, szervezetlenség...
Arénánál ha rossz idő lett volna annyi ember bent agyontaposta volna egymást, h. kötelező ott lenni a sorsolásnál.
Leszerepeltek az Arénás játékkal, meg a Mammut szerencsekerékkel, szervezetlenség...
Arénánál ha rossz idő lett volna annyi ember bent agyontaposta volna egymást, h. kötelező ott lenni a sorsolásnál.
Igen, úgy lenne korrekt a tisztességes játékosokkal szemben , mert-lehet, hogy naiv kijelentés részemről, de- ők vannak többen.
Maxxon - nak már jeleztem néhányszor, hogy egy blokk korlátlanul mehet, miért nem tiltja le a rendszer az első után....
Érdekes módon a TUNGSRAM játéknál 1 levélnél megértették miről írok, meg is változtatta az informatikus a rendszert....
A Maxxonnál fingom sincs kik dolgoznak, de ritka értetlenek, egyrészt nem értik miről írok.....aztán megértik, de eszük ágában sincs változtatni!!!! Pedig nem lenne nagy szám....
Az első levelem (1 éve) után és most (3 hete) is azt írták 1 blokk 1x játszik, mert utána letiltja a rendszer, szerintem pedig nem így van, hiába is írják... ..csak azért zavar, mert szerintem az lenne a normális ha 1 blokk 1x menne be.......
Érdekes módon a TUNGSRAM játéknál 1 levélnél megértették miről írok, meg is változtatta az informatikus a rendszert....
A Maxxonnál fingom sincs kik dolgoznak, de ritka értetlenek, egyrészt nem értik miről írok.....aztán megértik, de eszük ágában sincs változtatni!!!! Pedig nem lenne nagy szám....
Az első levelem (1 éve) után és most (3 hete) is azt írták 1 blokk 1x játszik, mert utána letiltja a rendszer, szerintem pedig nem így van, hiába is írják... ..csak azért zavar, mert szerintem az lenne a normális ha 1 blokk 1x menne be.......
Feri-szerintem egy utópisztikus elgondolásod van, hiszen ugyeskedok vannak, voltak és lesznek. Tőlem is teljesen távol áll, hogy kifigyeljem/kipróbáljam, be lehet-e küldeni egy blokkot többször. Azt gondolom, hogy aki tisztességes, az ilyen kiskaput nem is ismer. Feledékeny vagyok, és bizonytalanodtam már el blokknal, feltöltöttem vagy csak akartam. (most már jelolest teszek rá, ha bekuldtem). Szóval ha vki memoriahianyos, utólag nem fog beugrani neki, hogy bakker, ezt már feltöltöttem egyszer. Legalábbis én tutira nem.
" alt="
">
" alt="
">Az unilever is többször küldhető, de felesleges mert azért értesít később mert szűr, a második beküldéstől érvénytelen, a maxxon is többször küldhető, hogy ő szűr e, nem tudom... tételezzük fel h. igen, mert ő is később értesít, az A4C a kedvencem, mert ő aztán vaskalapos, és sorolhatnám stb...
Ha pedig nem "tudatlanság" hanem "naiv" segítség v. hogy írjam tényleg h. nem bántás legyen, meg h. megsértődj, ravasz rókák vannak ám itt.
" alt="
">
Tényleg köszi, de nem újdonság amit mondtál...
" alt="
">
Tényleg köszi, de nem újdonság amit mondtál...
Egyébként én azért lapítok, h. ne bukjanak a többiek, mert akkor még húsvétra sem ér ide az az egy szem utink.
Az h. kinek hány pályázata van meg h. szerzi magánügy, bosszantó de az...
Ki mire használja a szabadidejét az is magánügy.
De akkor egyszerű tudatlanságból h. a HPS duplán küldhető mondod a többieknek h. küldje??????????
...és senki ne essen kétségbe.
" alt="
"> 5-10 éve duplán küldhető...
Simán belefér h. esetleg bukjon a társaság????????
Mert itt nem esnek ám kétségbe, hanem duplán küldik, és aki nem, az most keresi a blokkjait...
Nyertek így már utazást az oreo keksszel szerintem, de ha azt nem is, csomó törit igen. ...és sorolhatnám, nescafe játék és stb...
Én nem vitatkozni akarok, egy a lényeg, köszi h. szóltál, de tudtuk...
Ki mire használja a szabadidejét az is magánügy.
De akkor egyszerű tudatlanságból h. a HPS duplán küldhető mondod a többieknek h. küldje??????????
...és senki ne essen kétségbe.
" alt="
"> 5-10 éve duplán küldhető...
Simán belefér h. esetleg bukjon a társaság????????
Mert itt nem esnek ám kétségbe, hanem duplán küldik, és aki nem, az most keresi a blokkjait...
Nyertek így már utazást az oreo keksszel szerintem, de ha azt nem is, csomó törit igen. ...és sorolhatnám, nescafe játék és stb...
Én nem vitatkozni akarok, egy a lényeg, köszi h. szóltál, de tudtuk...
Ha viszont valakinek tényleg azért van egy adott játékban akár 40-50 pályázata, mert mindent ő vett és pályázott, (mert nagyon szeretne nyerni) akkor az megsüvegelendő.
De nálam max 5-6 szokott lenni és csak azoknál, amit nagyon szeretnék. Autó, komolyabb pénzösszeg, fullos nyaralás. Ezek érdekelnek.
De nálam max 5-6 szokott lenni és csak azoknál, amit nagyon szeretnék. Autó, komolyabb pénzösszeg, fullos nyaralás. Ezek érdekelnek.
Szerintem meg NEM kell lapítani. Ha valaki tisztán játszik, 1 Milkát egyszer pályázik be, akkor semmi gond. Segítsük egymást.
A probléma akkor kezdődik, ha notóriusan mennek az egy Milkára a kettő pályázatok. Mert az CSALÁS. Persze a szervező ezt is kiszűrhetné azzal, hogy az összes blokkot bekéri. Legalább a Fődíj tekintetében. Megnézik, hogy hány blokkod van és hány pályázatod. Ha (jóval) több pályázat van, mint blokk, akkor bukta + kizárás.
Még az nem venném a csalás kategóriába, ha valaki 2 Milkát venne egy blokkon és kétszer pályázva vele. Simán + Nyugtaszámmal.
Ahány Milka annyi pályázat. Ez így korrekt. Minden más csalás.
Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én falra mászom a csalóktól és ügyeskedőktől. Néha hüledezem, hogy milyen csere-bere ajánlatok mennek itt meg azon is, hogy kinek mennyi pályázata volt egy adott játékban. A normális az lenne, ha általában mindenki családi szükségletben vásárolna, esetleg néhány dologból spájzolna. De azért nyilván sok esetben ez máshogy megy. Oké, mint kattantak vagyunk valamelyest, de meg kellene húzni egy bizonyos határvonalat. Még mielőtt bárki azzal reagálna, hogy "lecsalózom", ez nem így van, de engem qrvára zavarnak ezek a történések. Még az is, ha valaki a szabadidejét arra szánja, hogy bevásárlókocsikból rendszeresen blokkokat gyűjt. Mert az is a csalás egyik formája, még akkor is, ha "megdolgozott érte". Hiszen nem az vette az adott terméket, amivel pályázott, hanem más tollával ékeskedik. Az oké, ha véletlenül meglát egyet és elrakja. Velem is előfordult. De ez még messze nem blokkgyűjtögetés kategória. Ha pedig esetleg valaki pénztáros vagy bolttulaj és a boltban hagyott blokkokat adja el vagy cserélné másra, nos az szintén csalás. Ez már nem a "segítsük egymást" kategória. De ezzel nyilván mindenki tisztában van.
Én nem vagyok irígy, nem bosszant, ha más - szabályos keretek között - nyer, azt a Milkás dolgot is segítségképpen írtam be. Én egy percen belül 2 Milkát vettem, így 2 pályázatom van. A harmadikra lehetőségem lenne, de nem teszem meg. Nem az én stílusom. Még akkor sem, ha a jsz (pontosabban a program) ezt lehetővé tenné.
A probléma akkor kezdődik, ha notóriusan mennek az egy Milkára a kettő pályázatok. Mert az CSALÁS. Persze a szervező ezt is kiszűrhetné azzal, hogy az összes blokkot bekéri. Legalább a Fődíj tekintetében. Megnézik, hogy hány blokkod van és hány pályázatod. Ha (jóval) több pályázat van, mint blokk, akkor bukta + kizárás.
Még az nem venném a csalás kategóriába, ha valaki 2 Milkát venne egy blokkon és kétszer pályázva vele. Simán + Nyugtaszámmal.
Ahány Milka annyi pályázat. Ez így korrekt. Minden más csalás.
Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én falra mászom a csalóktól és ügyeskedőktől. Néha hüledezem, hogy milyen csere-bere ajánlatok mennek itt meg azon is, hogy kinek mennyi pályázata volt egy adott játékban. A normális az lenne, ha általában mindenki családi szükségletben vásárolna, esetleg néhány dologból spájzolna. De azért nyilván sok esetben ez máshogy megy. Oké, mint kattantak vagyunk valamelyest, de meg kellene húzni egy bizonyos határvonalat. Még mielőtt bárki azzal reagálna, hogy "lecsalózom", ez nem így van, de engem qrvára zavarnak ezek a történések. Még az is, ha valaki a szabadidejét arra szánja, hogy bevásárlókocsikból rendszeresen blokkokat gyűjt. Mert az is a csalás egyik formája, még akkor is, ha "megdolgozott érte". Hiszen nem az vette az adott terméket, amivel pályázott, hanem más tollával ékeskedik. Az oké, ha véletlenül meglát egyet és elrakja. Velem is előfordult. De ez még messze nem blokkgyűjtögetés kategória. Ha pedig esetleg valaki pénztáros vagy bolttulaj és a boltban hagyott blokkokat adja el vagy cserélné másra, nos az szintén csalás. Ez már nem a "segítsük egymást" kategória. De ezzel nyilván mindenki tisztában van.
Én nem vagyok irígy, nem bosszant, ha más - szabályos keretek között - nyer, azt a Milkás dolgot is segítségképpen írtam be. Én egy percen belül 2 Milkát vettem, így 2 pályázatom van. A harmadikra lehetőségem lenne, de nem teszem meg. Nem az én stílusom. Még akkor sem, ha a jsz (pontosabban a program) ezt lehetővé tenné.
(...és nem az első ilyen eset/játék...
" alt="
"> )
" alt="
"> )Utolsó mondatodra meg annyit mondanék, meg kell nézni ki csinálja a játékot. HPS Hold utca... ha ezt látod, akkor jusson eszedbe amiről most szó van.
Bár lehet a HPS jó indulatból engedi ezt, mert simán előfordulhat 1 percen belüli blokkoltatás, meg ha az időt is húzod.
Bár szerintem nem.
Bár lehet a HPS jó indulatból engedi ezt, mert simán előfordulhat 1 percen belüli blokkoltatás, meg ha az időt is húzod.
Bár szerintem nem.
De ez egy vélemény, az enyém, nem kell figyelembe venni. Ilyenkor lapítani kell, amikor 1 blokk kétszer.
" alt="
">
" alt="
">Mondjuk én egyszer küldtem, a nagy kapkodásban, nyertünk. Azóta nem nyertünk, mert ugye már mindenki tudja a játék linkjét. Úgyhogy engem/minket nem érint.