Nyilak.com
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 50 oldal |
Engem is beengedett végre.
Úgy néz ki, hogy 14.15-től jó a rendszer. Legalábbis akkor megszakadt a kapcsolat és mostantól kezdve már az első regemet is beengedi akit 3 napig nem. 

Szerintem követeljétek a programfelelős, info szakember, stb. elérhetőségét, mert kétlem, hogy a probléma torzításmentesen átmegy hozzá.
nem tudok játszani
beengedni beenged,de utána nem ad kérdést:S
beengedni beenged,de utána nem ad kérdést:Sa kívülálló
Valószínű ezt szeretnék ( "reklámpiac" áldozatai lettetek) de ismerve a csapatot és a technikákat, mi inkább haszonélvezői lettünk, mint áldozatai.
Pont ezért nem is vagyunk a marketingesek kedvencei!
Valószínű ezt szeretnék ( "reklámpiac" áldozatai lettetek) de ismerve a csapatot és a technikákat, mi inkább haszonélvezői lettünk, mint áldozatai.
Pont ezért nem is vagyunk a marketingesek kedvencei!

Kellemetlen az egész ,mert az ügyintézők rendesek ...de nem értem miért nem egy szakember néz utána mi lehet a hiba oka .
A délelőtti regikre sem reagálnak
Kivülálló, csak az a jó játék ahol sok pénzért veszel valamit ,hogy játszhass ?? ..aztan van egy halom egyforma nyereményed ??
Gondolom régi fórumos lehetsz új névvel...
A délelőtti regikre sem reagálnak
Kivülálló, csak az a jó játék ahol sok pénzért veszel valamit ,hogy játszhass ?? ..aztan van egy halom egyforma nyereményed ??
Gondolom régi fórumos lehetsz új névvel...
Sajnálom ha félreérthetően írtam, de úgy látszik nem sikerült átadnom a lényeget. Amit írtok a játékszellemről, meg a pénzről és hogy az nem ugyanaz, mint mikor nyersz, ez teljesen igaz, és ezzel nem is lenne gond. De ha valaki a játékért játszik, vagy ami még becsülendőbb, hogy tanuljon, az nem fog beszivezni azon, hogy nem tud belépni. Ha valaki azért játszik, hogy elmondhassa, első lettem a Nestlé játékon, akkor fejet hajtok előtte. És bocsánat hogy megint bíráskodok, de akinek nincs pénze az dolgozzon és ne 5-6 órát a gép előtt üljön. Vagy megfordítom, akinek nincs pénze egy ilyen törölközőre, annak ideje sincs játszani 5-6 órát. De hangsúlyozom, a megvételle nem anyagiaskodni akartam, tudom, hogy ezek a nyeremények csak jelképesek, és a játék a fontos, csak a hozzászólásokból nem ez derül ki. Ha én anyagias vagyok, akkor ti viszont durván a "reklámpiac" áldozatai lettetek. VEGYÉTEK MÁR ÉSZRE HOGY PONT EZT AKARJÁK!
Én sem szerepelek benne a 393735 pontommal.
Miért nem vagyok bent a ranglistában? Pedig nem is most kezdtem.
Nem értem
Nem értem

Köszönöm szépen van már pszichológusom.
Ezt a játékot is lehetne egy sportnak nevezni, hiszen nem sok különbséget látok ezen játék és a közt, amikor heteket és hónapokat készültem egy országos triatlon versenyre azért, hogy dobogós helyen végezzek. Aki egész életében versenyzett és beleégett a versenyszellem, az igenis nehezen viseli az ilyen helyzeteket, amikor dolgozik dolgzik és aztán nem lesz belőle semmi. Ráadásul ha még más problémák is közbejönek. pl. hogy 3.ra törnek be hozzájuk fél éven belül, elbocsátják és hasonlók akkor igenis ezek összeadódnak és van ok a bőgésre. Hát ennyi.
Ezt a játékot is lehetne egy sportnak nevezni, hiszen nem sok különbséget látok ezen játék és a közt, amikor heteket és hónapokat készültem egy országos triatlon versenyre azért, hogy dobogós helyen végezzek. Aki egész életében versenyzett és beleégett a versenyszellem, az igenis nehezen viseli az ilyen helyzeteket, amikor dolgozik dolgzik és aztán nem lesz belőle semmi. Ráadásul ha még más problémák is közbejönek. pl. hogy 3.ra törnek be hozzájuk fél éven belül, elbocsátják és hasonlók akkor igenis ezek összeadódnak és van ok a bőgésre. Hát ennyi.
kívülálló
Maradj is az.
Maradj is az.

kívülálló: és még mondd azt, hogy nem anyagias az egész ország?
Szerinted csak azért játszunk, hogy nyerjünk? Arra nem gondoltál, hogy valaki csak a játék kedvéért játszik és még tanul is belőle? Egyébként szerintem nincs jogod eldönteni más helyett, hogy hány órát játszik, akár nyereményért, akár anélkül. De szerinted, hogy vegyen bármit valaki, ha nincs rá pénze? Véleményed természetes lehet, de akkor legalább az e-mailcímed legyen aktív, hogy ne itt kelljen neked írni.
Szerinted csak azért játszunk, hogy nyerjünk? Arra nem gondoltál, hogy valaki csak a játék kedvéért játszik és még tanul is belőle? Egyébként szerintem nincs jogod eldönteni más helyett, hogy hány órát játszik, akár nyereményért, akár anélkül. De szerinted, hogy vegyen bármit valaki, ha nincs rá pénze? Véleményed természetes lehet, de akkor legalább az e-mailcímed legyen aktív, hogy ne itt kelljen neked írni.
Már megint egy gyakorlatias "kívülálló" , aki aggódik az egészségünkért.
Pedig a játék, a verseny komoly dolog!
Aki ezt nem tudja, azzal vannak komoly bajok!
Amit veszel, v. amit nyersz, az nem ugyanaz!
Venni bárki tud.
A nyeréshez sokminden kell, s nem csak pénz.
Megnéztem már magamnak ezt az oldalt!
Nem akarok megsérteni senkit, de komoly, hogy napi 3-4 órát játszotok egy 50x70-es törölközőért. A Mammutban nagyon királyakat lehet csináltatni 2000-3000-ért, és azt hímeznek bele amit akarsz.
Aki meg azt írja, hogy órákat bőg mert nem tud belépni, az ne azon aggódjon, hogy nem tud belépni, hanem hogy hol talál minél előbb egy jó pszichológust....már bocs!!!
Nem akarok megsérteni senkit, de komoly, hogy napi 3-4 órát játszotok egy 50x70-es törölközőért. A Mammutban nagyon királyakat lehet csináltatni 2000-3000-ért, és azt hímeznek bele amit akarsz.
Aki meg azt írja, hogy órákat bőg mert nem tud belépni, az ne azon aggódjon, hogy nem tud belépni, hanem hogy hol talál minél előbb egy jó pszichológust....már bocs!!!
Az első regisztrációmra nekem is már 3 napja regenerálódik. Úgyis az én készülékemben van a hiba. (legalábbis a "diszpécser" szerint) 

Smile, nekem nem is volt igazi áramszünet ,mert a laptopról játszottam ,csak ingadozásnak érzékelhette ez a gép amig nem ment telepről.....
Gondolom más sem tudott belépni ,mert nem ugráltak a pontok ...
Belépni azóta sem tudok
Csináltam volna új nevet ,de nem küldi az aktiváló levelet ...
Regenerálódik a gépem ?
Gondolom más sem tudott belépni ,mert nem ugráltak a pontok ...
Belépni azóta sem tudok
Csináltam volna új nevet ,de nem küldi az aktiváló levelet ...
Regenerálódik a gépem ?

Tudtommal jól érted.
Jól értem,hogy most csak fondü szettet lehet nyerni és febr.8.-án éjfélig lehet játszani?
Tegnap én is jeleztem nekik,hogy rendszeresen nem enged vissza,ha pl megszakad a net. Tegnap is elment olyan 2 óra felé és csak este engedett vissza. De semmi reakció nincs rá. Úgyhogy nem igaz,hogy senki nem jelzi feléjük,max nem foglalkoznak vele

Attól még mondhatnád nekik ,hogy a rendes régi regiddel nem enged be .