Eladó utalvány Hernádvécse Hotel Vécse City****-be két főre két éjszakára félpanzióval 2024.05.31-ig érvényes.
Érdeklődni: monaco09@freemail.hu
Eladó, új , garanciával , bontatlan, saját dobozában , fehér színű HOME ROBOT RV 400 robotporszívó.
1 db. bontatlan SOLANIE Kaviár Exkluzív szett
Németországból hozott díszdobozos, kínai gyártású 7 db forró (hot) szószos üveg minta 350 gr, bontatlan, Lejárati idő: 2025. 06. 06. Tartalma: zöld szósz, fokhagymás, bourbon ízű, mexikói, hawai, californiai, tüzes pizza szósz. Fotók vannak
Sziasztok!
Vans fekete hátizsákot keresek. Tavaly lehetett nyerni úgy emlékszem. Hátha valakinek lenne eladó.
Health&Beauty expo 03.09. Bp. Millenáris üveg csarnok. 2 db egész napos e- jegy féláron eladó 4 eft/ db
Konyhakiállítás márc. 1-2-3. Bp. Sportaréna 2 db jegy féláron eladó 5 e Ft együtt a kettő.
Dreher gyár látogatást vennék 😉😍🤩
Bontatlan, új, garanciális mobiltelefont keresek megvételre.
Érdekelne valakit 2022-ben nyert világoskék, JBL Harmann Reflect Flow Fej- és fülhallgató egyben? Postázás megoldható. Egyszer volt kipróbálva.
Caffé Vergnano 1882 rózsaszín kávéfőző 3 személyes
teljesen új, bontatlan.
https://wolt.com/hu/hun/budapest/venue/caffe-verg
nano-1882-corvin
Új ára 15.000.-
Én eladom 7000.-ért.
Silvercrest 25W csokifondü készítő eladó
https://www.emag.hu/silvercrest-ssfe-25-a1-elektr
omos-csokolade-fondu-csokifondu-csokolade-olvaszto-4
-villaval-25w-est-ssfe-25-a1-csokolade-fondu/pd/DC28
5CMBM/
Bontatlan, új. Ára: 5500.-
Új ára 10.490.-
Kinder pinyáta eladó 1 db. 12000+posta,mivel nagy méretű Foxpost és egyéb automatába nem fér el ,így a legolcsóbb feladás 2680 ft
törpi, írnál nekem részleteket? Mennyiért adod, mennyi van, átvétel? Az itt látható emailcímedről visszapattan a levelem....
Nyeretlen Buksza sorsjegy eladó
Van két eladó jegyem a Konyhakiállításra. Eredeti ára 4500.-/db, én 2500.-/db-ért adom.
Eladó:
- Super Mario balancing game
- Foreo luna 4 go arctisztító.
Utalványt, esetleg cserét is elfogadok.
Nyeretlen buksza sorsjegyeket keresek.
Nálam is van ELADÓ néhány db páros CinemaCity mozijegy páros popcorn menüvel, ha esetleg mozizni akar valaki márc 31-ig.
Az Üdülési Utalvány elkelt.
Fix árak az eladó cuccaimhoz:
Electrolux EW7F249PS mosógép: 185.000,- Ft
500 EUR (kb. 200.000,- Ft) értékű Üdülési Utalvány (Club Karos SPA****): 90.000,- Ft
Csere NEM érdekel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások