zsanett25
Anno határőrként jöttem el szülni, a 3. gyerkőcöt meg rendőrként szültem

" alt="

">
Timso
nekem nincs hova visszamennem, mikor terhes lettem elküldtek

" alt="

">
zsanett25!
Én is a körzeti bölcsiről meg oviról beszélek, és mégsincs sok hely, pedig itt egmás hegyén-hátán vannak, csak a gyerek mégtöbb......
Hát a munkáról ne is beszéljünk, nekem nyugdíjas állásom van, a érjem meg épp munkát keres

" alt="

"> Kevés sikerrel....
Bár felajánlottam, hogy maradjon gyesen Ő én meg húzok vissza melózni, de azt mondta majd Ő keres 2 munkahelyet, mert a gyes meg az én állami izetésem nem lenne elég, hogy kimásszunk a gödörből......
Hát igen és még nehezebb lesz mivel a férjem munkabeosztása elég kacifántos

" alt="

">
Ebben a mai helyzetben az az egyik legnagyobb gond

" alt="

">
Na nálunk mezei ovi van

" alt="

"> Nekem nincsenek ilyen gondjaim

" alt="

">
Az jobban aggaszt hova megyek dolgozni

" alt="

">
Mondjuk mi a következő évet , mármint a 2009/2010-es tanévet bölcsiben húzzuk ki, én csak 2010. szeptemberében adom oviba a Szabikát.
Nem akarom már kialakult közösségbe küldeni márciusbanb, meg azt hiszem akkor már nem is veszik át, csak azokat, akik januárig betöltötték a 3 évet. A többi marad bölcsiben.
Monjduk azt nem tudom, mi van azokkal a gyerekekkel, akikkel otthon van az anyukájuk.
Eszterkémet nekem is haza kell hoznom ebéd után az oviból, mert itthon vagyok a tesóval..
Köszi Timso -ari vagy.
nagyon készülnek, de nem tudom mire elég a lelkesedés.
Nekem is januárba szólt a védőnéni, hogy áprilisba ne felejtsem el beíratni, hogy jövő februárban mehessen

" alt="

">
Nekem is van egy 2007-es születésű Levi iam, de esélyünk nincs se bölcsire, se ovira.........
Dani már nyáron 3 lesz és mehetne oviba, de csak akkor, ha teljesen szobatiszta, meg csak délig, mivel még 2 kistesó itthon van.....
Amikor a körzeti bölcsit megkérdeztem (akkor még nem tudtuk hogy a 3. gyerek útban van), nem bíztattak, sőt ha akkor beíratom, talán 2010 januárjában bekerül...

" alt="

">
Akkor meg már minek????
pmjudit!
Szurkolunk az ovisoknak, ügyesek legyetek!
Hűű, akkor nekem is. Bár nálunk a nagy ovis, így dobja magát - meg mi egyházi oviba járunk, nem körzetibe, itt válogatnak a gyerekek között.
De megkérdezem holnap az vezető óvónőt - ovi-olimpiára megyünk Győrbe

" alt="

"> - ha csak nem lesz hóakadály itt a Bakonyban

" alt="

">
basszus be kell irassam a kicsit, május 23

" alt="

">
Judit
Levi 2007.02.26-án született
azokat kell beíratni akik 2010.05.31-ig betöltik a 3. életévüket
én is megdöbbentem, olyan hamar eljött és ilyenkor döbbenünk rá, hogy mindjárt 3 éves

" alt="

">
Zsanett komoly?
Pár nap van a gyerekeink között, de én csak az iskolai beíratkozásra készültem eddig és a bölcsisre.
Ti is 2007-ben születettek ugye?
Helyi kisbolt ajtaján egy felhívs: Ovodai beíratás!
Nézem és kiderül, hogy Levit is be kell íratnom

" alt="

"> Jesszus hogy rohan az idő

" alt="

">
Nem akarom offolni a társalgót, de a csere-bere rovatot nem biztos, hogy mindenki olvassa.
Van egy könyvkukac nevű lánc gyerekeknek (illetve szülőknek). Arról szól, hogy aki részt vesz benne, annak el kell küldenie egy darab könyvet egy adott kisgyereknek, és tovább kell adnia a levelet 6 embernek. Ők szintén 6-6 embernek adják tovább, akiktől ti kapjátok majd a könyvet. Így elvileg minden gyerek 36 db könyvet fog kapni.
Én egész véletlenül a férjem volt általános iskolai osztálytársának a kislányának küldtem, és a ti ismerőseitektől fog kapni az én kislányom.
Persze nincsenek illúzióim, biztos lesz, aki kimarad, de mivel nem kötelező részt venni, és aki részt vesz ebben, az elvileg szereti a könyveket, szóval szerintem egy próbát megér.
Akit érdekel, az írjon e-mailt, és elküldöm a levelet scannelve, hogy úgy is el tudjátok olvasni. Persze aztán aki szeretne belevágni, az postán is megkapja. Amire szükségem lesz majd: a gyermeketek kora, neve és a postacím. Ja igen, és 0-6 év közötti gyerekek vehetnek részt ebben, a papíron a kor is szerepel, hogy mondjuk az 5 éves ne kapjon baba-könyvet...
Ennyi dióhéjban, én bízom benne, mert nincs 100 fős lista, és nem kell éveket várni, mire esetleg a gyerek kap valamit, ha addig valahol meg nem szakad a lista. Az ismerőseink ismerősei nekünk küldenek, szóval kicsit bizalmi dolog is.Így légyszi csak olyan jelentkezzen, aki végigcsinálja, és elküldi majd 6 embernek a levelet és egy gyereknek a könyvet. Remélem, sok szép könyvünk lesz közösen.
Köszi!
Aki szed cerazette-et (?) nem tudja véletlenül, hogy hat-e akkor is, mikor már nincs tejecske?
És a nyugdíjas mama több gyest kap,mint te,mert tőle már nem vonnak nyugdíjjárulékot. Nálunk is anyu megy gyesre,én mától szabin vagyok.