Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 2011 oldal |
Globus többszöri próbálkozásra sem sikerül. ?
Már hajnalban sem ment,írtam nekik. Amúgy egyre többször van így
Icsabi: reggel óta nem megy a Signal nekem sem, sőt a Spar Coccolino sem.
Spar Signal... Nem tudok kódot feltölteni. Nektek működik?
kzs:
írj nekik mindenképpen.
írj nekik mindenképpen.
A Coca-Cola oldalán a FuzeTea játékon a szokásos utolsó napi hiba: elvitték a mai napi nyereményt, emiatt a feltöltött kupakokat már nem engedi játékba küldeni (a fődíjra sem lehet így már nevezni)!
Köszönöm. Holnap megpróbálom a melóhelyen. Másik gép és felhasználó is.
milán74
Próbáljatok új felhasználót regisztrálni. Valószínűleg nem a "te készülékedben" van a hiba, hanem simán elcs*szték a játékot, és nem napi 5 hanem a teljes játék alatt 5-ben maximálták a pályázatok számát. Ez van.
Próbáljatok új felhasználót regisztrálni. Valószínűleg nem a "te készülékedben" van a hiba, hanem simán elcs*szték a játékot, és nem napi 5 hanem a teljes játék alatt 5-ben maximálták a pályázatok számát. Ez van.
Tesco Regina játék másnál működik? A kép feltöltésnél nem tölti fel a képet.
Írtam nekik és állítólag működik az oldal. Nekem viszont egyik böngészőből sem és telefonról sem sikerül feltölteni a blokkot.
Írtam nekik és állítólag működik az oldal. Nekem viszont egyik böngészőből sem és telefonról sem sikerül feltölteni a blokkot.
Na morgok itt most jó az oldal😅
És most még a jsz se adja be hogy tudjak kontakt email re írni nekik pedig egy cifrát írtam volna most nekik !! Nem az első eset ez már kiboritó hogy nem lehet akkor tölteni amikor az ember szeretne !
Ez a tuc oldal is vicc kategória de tényleg . Vasárnap nem lehet blokkot tölteni vagy mi a f....! Már megint nem működik az oldal 🤬🤬
Azt hiszem, eléggé kihangsúlyoztam, hogy én nem a játék szervezéséhez szóltam hozzá (amiről általában meg van a magam véleménye), hanem a gyerek bevonásáról a (szerencse) játékba.
S ez nem a szervező v. a lebonyolító felelőssége, hanem a szülőé, vagyis a tied. S ebből a szempontból tök mindegy, hogy autóról, nyaralásról vagy maciról van szó, s az is mindegy, h hány centis a maci.
Ne mosd össze a 2 dolgot!
S ez nem a szervező v. a lebonyolító felelőssége, hanem a szülőé, vagyis a tied. S ebből a szempontból tök mindegy, hogy autóról, nyaralásról vagy maciról van szó, s az is mindegy, h hány centis a maci.
Ne mosd össze a 2 dolgot!
Sada együtt töltöttük a gyerekkel fel a blokkot,és rögtön kérdezte mekkora,hogy tesója lesz e pár évesnek,vagy az anyukája.........és nem halunk bele,csak ha a játékosnak kb ezer szabályt be kell tartani akkor a szervezőnek miért nem?
Amúgy a húlyének nézés tipikus esete volt,mert a második válaszukban azt írták,hogy a 60*50*40cm a CSOMAGOLÁS mérete és az volt megadva a szabályzatban.........érre befotóztam nekik a zacskót meg a macit együtt,lehetett látni az arányokat......engem a kamuzás és a hülyének nézés bosszantott itt legjobban.Az egyszer sem hangzott el,hogy hibáztunk......na mindegy elengedtük......
Amúgy a húlyének nézés tipikus esete volt,mert a második válaszukban azt írták,hogy a 60*50*40cm a CSOMAGOLÁS mérete és az volt megadva a szabályzatban.........érre befotóztam nekik a zacskót meg a macit együtt,lehetett látni az arányokat......engem a kamuzás és a hülyének nézés bosszantott itt legjobban.Az egyszer sem hangzott el,hogy hibáztunk......na mindegy elengedtük......
Ani09
Nekem igen, működik a LIDL PICK. Ha neked még most sem, akkor próbáld meg a "szokásos" logikát: előzmények törlése / másik böngésző indítása / laptop helyett telefon - vagy fordítva / kilépés, belépés...
Nekem igen, működik a LIDL PICK. Ha neked még most sem, akkor próbáld meg a "szokásos" logikát: előzmények törlése / másik böngésző indítása / laptop helyett telefon - vagy fordítva / kilépés, belépés...
Bocsi! Amíg írogattam, sada már válaszolt!
Ha jól olvastam a jsz.-ot : Havi 1 fődíj van, kettő nyertes már van, a 3.-ik majd ezután.
Egyszerű. Havonta van 1 nyertes.
Az első kettőt már kisorsolták.
Az első kettőt már kisorsolták.
SzerencsésFlótás
A Pepsi játék 3 hónapon át tart, havi 1, összesen 3 db fődíj nyertest sorsolnak, ebből 2 lett időarányosan kihirdetve.
A Pepsi játék 3 hónapon át tart, havi 1, összesen 3 db fődíj nyertest sorsolnak, ebből 2 lett időarányosan kihirdetve.
A Pepsi játék 09.15-ig tart a Főnyereménnyertes meg már fennt van a játékoldalon . Ez meg hogy?