Jaj, az nagyon necces, volt agy szelóm, ott minden jött volna az Interen kívül /azt V-re tettem, pedig csütörtök óta mondtam a D-t, de elhittem a társamnak, hogy tartalékcsapattal áll fel a kupameccs miatt a Fiorentina/, s azon én meglepetés V-t tettem, de ne aggódj, az internetes portálokon mindenütt H-ra láttam. Otthon nagyon jó a Mallorca. Remélem nyersz!
Nekem volt egy kombinációs szelvény, azon szerencsére visszajön egy kis pénz.
A Milánnak is nyernie kell, ha akar valamit! Én 2 csapatra nem nagyon mertem rakni pénzt: Juventus és a Milán. Túl sokszor hagytak cserben. S látod, a Besiktast is éreztem. Azt bánom, hogy bementem a lottózóba, mert ott hallottam, hogy 2 játékos se játszik. Nem raktam volna a németeket.
Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 40 / 76 oldal |
8t raktam meg tehát egyenesben, lejjebb láthatod a szelóimat
Imádom, amikor már 11-est kiabál a közvetítést vezető....
Chicaloca: Ugye nem egyenesben tetted ezt a szelvényt?
Chicaloca: Ugye nem egyenesben tetted ezt a szelvényt?
palermo 1-1 már
még van egy mallorcám is
" alt="
"> nagyon jók otthon, de lehet meglepi a valencia

én meg azért leszek mérges, reméljük nem
ha a vasárnapiakat amik inkább papírformák (mint a tegnapi) bukom, lehet elég lett volna csak 5t rakni, s akkor összejött volna 4000ft
ha a vasárnapiakat amik inkább papírformák (mint a tegnapi) bukom, lehet elég lett volna csak 5t rakni, s akkor összejött volna 4000ft
chicaloca: Kiszurkolom Neked a Milánt, remélem a Palermo is győz. Ott nem lehet más eredmény, mint H, különben vér folyik. Majd a félidőben megoldják.
Volt egy kitöltött szelvényem 5 döntetlennel, nem hiszem el, hogy azért nem adtam fel, mert szombaton biztos voltam a Wolverhampton győzelmében, gondoltam, hogyan tudnék szurkolni mindkét eredményért. Mondanom sem kell, a többi döntetlen is jó lett.
Sírni tudnék.... De most annak örülök, hogy a Róma 2:0-ra vezet!
Sírni tudnék.... De most annak örülök, hogy a Róma 2:0-ra vezet!
Magic
Én is most nézem, h. a Milan és a Palermo is kapott gólt.
" alt="
">
Nem nagyon akartam a Milanra rakni. Ez volt a rizikósabb szelóm. A másikon van a Roma, jobb lett volna erre.
Én is most nézem, h. a Milan és a Palermo is kapott gólt.

Nem nagyon akartam a Milanra rakni. Ez volt a rizikósabb szelóm. A másikon van a Roma, jobb lett volna erre.
Én megérzésre ezt raktam, mit szóltok hozzá?
223 Bochum - Hamburg H 2.95
224 Nürnberg - Wolfsburg V 2.35
246 Lyon - Lille H 1.75
223 Bochum - Hamburg H 2.95
224 Nürnberg - Wolfsburg V 2.35
246 Lyon - Lille H 1.75
chicaloca: Izgulok a Milán meccsedért, én ma raktam a Rómát, a CSZK Moszkvát, a Liverpoolt, Wolverhamptont D-re, a Duisburgot H-ra, és a Marseillet H-ra, de nekem is kellene a totóban a fix 1-es a Milánnál. Sajnos a Palermó kapott egy gólt az egyik szelvényemet remélem nem viszi.
227 Milan - Catania H 1.31
234 Palermo - Chievo H 1.38
244 Mallorca - Valencia H 2.30
166 Villarreal - Sp. Gijón H 1.42 1-0
167 Real Madrid - Barcelona V 2.46 0-2
181 Monaco - Valenciennes H 1.90 2-1
171 Fiorentina - Internazionale D 3.15 2-2
157 Aston Villa - Chelsea V 1.42 0-3
tegnap ezt raktam meg, eddig 5 bejött
A Barcának nagyon örülök!!!!!!! Jó kis meccs volt.
" alt="
">
meg ezt:
235 Sampdoria - Genoa H 2.07
164 Tenerife - Valladolid H 1.93 0-0
240 Ath. Bilbao - Almería H 1.72
170 Napoli - Parma H 1.43 2-3
231 Roma - Atalanta H 1.30
178 NAC Breda - Roda H 1.94 1-0
ez már nem jött be
234 Palermo - Chievo H 1.38
244 Mallorca - Valencia H 2.30
166 Villarreal - Sp. Gijón H 1.42 1-0
167 Real Madrid - Barcelona V 2.46 0-2
181 Monaco - Valenciennes H 1.90 2-1
171 Fiorentina - Internazionale D 3.15 2-2
157 Aston Villa - Chelsea V 1.42 0-3
tegnap ezt raktam meg, eddig 5 bejött
A Barcának nagyon örülök!!!!!!! Jó kis meccs volt.

meg ezt:
235 Sampdoria - Genoa H 2.07
164 Tenerife - Valladolid H 1.93 0-0
240 Ath. Bilbao - Almería H 1.72
170 Napoli - Parma H 1.43 2-3
231 Roma - Atalanta H 1.30
178 NAC Breda - Roda H 1.94 1-0
ez már nem jött be
Timso: Látod: Besiktas. Nem szabad játszani. Látjátok, a Párma is vezet, hiába adták 1,50-es oddsért a Nápolyt. Én csak D-re ,mertem tenni.
Nyert viszont a Sevilla, ha nyer holnap a Wolverhampton, még nyerek egy kis pénzt pluszban. A Veszprémet sajnálom, mert ma a kártya kiadta a D-t.
Nyert viszont a Sevilla, ha nyer holnap a Wolverhampton, még nyerek egy kis pénzt pluszban. A Veszprémet sajnálom, mert ma a kártya kiadta a D-t.
Kérlek Middlesborogh ne hagyj cserben! Legalább akkor jöhet a 23.330 Ft-os szelvényem.
Lehet, hogy a Kecskemértnél én viszem a pezsgőt! De mire iszom? A kiesésre?
Lehet, hogy a Kecskemértnél én viszem a pezsgőt! De mire iszom? A kiesésre?
Timso: Látod, a női megérzés. Én a Celticnél éreztem, de sajnos bejött a Schalke félelmem is. De a Dortmund az tuti bunda. Meg fogom nézni a meccset, sajnos a Crystal Palece visz egy 22.000 Ft-os szelvényemet, megint kellett hallgatnom másra. A QPR-t régebben szerettem.
Nem ba, a Cotbus jött, Debrecen jött,minek rakni a Kecskemétet? 0-1 félidőben...Middlesborogh jó, kellene sok gól a Chelsea és a Real-Barca meccsen. Kivételesen kombiban játszom..
Viszont a West Ham eddig jó, de szeretném a NAC Breda-Rodát D-re és maradjon így a Barnsley meccs is.
Egy srác ma lemaradt a Dortmund meccsről, V-re akarta tenni, mondtam neki, lehet, hogy éppen így jártál jól. Beigazolódott.
Nem ba, a Cotbus jött, Debrecen jött,minek rakni a Kecskemétet? 0-1 félidőben...Middlesborogh jó, kellene sok gól a Chelsea és a Real-Barca meccsen. Kivételesen kombiban játszom..
Viszont a West Ham eddig jó, de szeretném a NAC Breda-Rodát D-re és maradjon így a Barnsley meccs is.
Egy srác ma lemaradt a Dortmund meccsről, V-re akarta tenni, mondtam neki, lehet, hogy éppen így jártál jól. Beigazolódott.
Kaisers-Union Berlin D és nem mertem megkockáztatni, erre a tuti Sahtar Doneck megy el D-re H helyett ?
" alt="
">

Köszönöm a segítségeteket, remélem valamicske összejön a hétvégén végre van 3 egyenes szelvényem, a Ti tippjeiteket kombináltam, plusz, amit én biztosnak éreztem.
" alt="
"> majd holnapra kiderül, ha nem akkor egy időre megint nem tippmixelek

Kaiserslautern nekem kicsit necces meccs......
Bár a férjem szerint is tuti H, én inkább D-re vcacilálok, ha megérkezik az Szzrt-re a nyeremény, majd meglátom mire lesz elég....
Bár a férjem szerint is tuti H, én inkább D-re vcacilálok, ha megérkezik az Szzrt-re a nyeremény, majd meglátom mire lesz elég....
Kecskeméttől elküldték a Csertői Aurélt, remélem, hogy ez nem viszi a pezsgőmet...
Nem is értem, ilyen jó edzőt elküldeni....Akkor is nyerünk - remélem.
A Debrecent nyugodtan lehet tenni H-ra társaim szerint.
Ők rakják fixbe a Kaiserslauternt. Brement, Villarealt H-ra, Marseille H, Rio Ave-Porto V, Atletico Bilbaoban is bízik mindenki.
Nem is értem, ilyen jó edzőt elküldeni....Akkor is nyerünk - remélem.
A Debrecent nyugodtan lehet tenni H-ra társaim szerint.
Ők rakják fixbe a Kaiserslauternt. Brement, Villarealt H-ra, Marseille H, Rio Ave-Porto V, Atletico Bilbaoban is bízik mindenki.
A Milanból sokan nem játszanak, most olvasom a Nemzeti Sportot, de lehet, hogy megpróbálom mégis. Sampdoria most nekem tetszik, társam lebeszél. De hiányzók vannak Genoában is a múltkori meccsen kiállítottak!