lanyok!
nekem ma megjottek a varva vart jatekok!!!!!!!!
szerintem hivogassatok a fickot (ne a pampersöt). de. hivott es mondta, h del es harom kozott jonnek. most vettem at!
Mindenkinek köszi a választ.
PenSzi!
Nem kaptam semmit , mert ezekután már nem költök a dologra úgy döntöttem.
Várok türelmesen :-((
nkasi
Kaptal valami jó hírt a pampi játékról? Vagy esetleg nem annyira jót?
2 db teli Dm kuponfüzetemet elcserélném,03,31-ig érvényes!!!
15% kedvezményes Siesta kupont, 3 nyuszifigurát a libero csomagolásról, 10 nivea vk-ot, 2db 2l-es vénusz címkét, 10 dm pontot, dm kuponfüzeteket, 1 rama vk-ot, N, K, P, I, T Danonino mágnest GO blokkokra cserélnék. Konkrét ajánlatot szeretnék

Van:
két nestle pályázat
egy rosszcsont rudi páylázat
egy rama pályázat
egy milupa pályázat
15%-os dm kedvezmény
4 kismackó csomi
2 piros pöttyös csomi
6 activia fedőfólia
sok liberó nyuszifigura
sok gyermelyi vk
knorr vk-k
maggi vk-k
szeretnék értük pampers vk-t, cserearányt légyszi írj!
PAMPERS VONALKÓDOKAT KERESEK és milka esernyőt, ha esetleg van valakinek.
Cserébe:
-nyakbaakasztók
-milli hütőtáska
-hátizsákok
-hütőmágnesek
-vonalkódok (milka, kismackó, pöttyös, darling, chappi, cerbona, gyermelyi, knorr, kotányi, maggi, nívea, stb.)
kedves Pampersre váró kismama-társaim!
azt gondolom, hogy ezt egy életre nem felejtjük el a Pampersnek! szerintem manapság mindenki így van! csak várunk és várunk és várunk.....
biztosan ti is utánaszámoltatok már, hogy mennyibe is jön egy játék Pamperséknél... aztán Fisher-Price ônagysága jól beakciózza a Corában, meg ki tudja hol a játékokat cca fél árban....
amúgy többet vártam a Fisher-Price játékoktól úgy összességében. nekünk eddig egy játék jött meg, istenem milyen csoda! kb. 3 hónapra... azóta várjuk a többit. én is 20x telefonáltam már a P üszire, ahol vagy egy fickó v. egy csaj veszi fel a telót és az udvariasságon kívül nem sok jót mondhatok róluk... (nem beszélve a Cora-Pampers játékról, amely ügyben azóta is szorgalmasan hívnak vissza....ti. lövésük nem volt arról, hogy milyen játék van ott)
a szállító fickóval is beszéltem már 5x. minden alkalommal megígérte, h jön kb. 2 héten belül. már megkezdtük a második két hetet...arról nem is beszélve, h nem egyeztetnek idôpontot (persze, hogyan is, ha fogalmuk sincs, h mikor, csak úgy ab has jönnek), azt pedig remélem nem gondolják, hogy miattuk egész nap itthon ülünk ?!
szerintem pofátlanság, amit itt velünk m?velnek, úgyhogy ha egyx elfogynak a pelenkáim, többet rá sem nézek a pampersre, mondjuk valszeg, addigra már nem is leszünk pelenkásak.
lehet, h meg kéne ezt a marketinges nôt bombázni néhány felháborodott levéllel, de nekem már ehhez sincs kedvem. egyx majd csak ideér és majd az unokáim eljátszanak a játékkal.
nekem lenne egy bordó-kék színű eladó.aktuális még?
nkasi
Én is október közepén adtam föl a vonalkódokat a Pampersnek, de azóta sem jött semmi, pedig már telefonáltam párszor. Az utolsó alkalommal már azt is kérdeztem, hogy a gyerek 18. születésnapjára akarják kiküldeni?! Kicsit durva, de már az idegeime mentek a kifogásaikkal, hogy türelmet kértek és hogy hamarosan meg kell kapnom (1-2 héten belül), és hogy elfogytak a játékok, be kell szerezni... (talán még most gyártják?!)
De mindegy! Már nem is idegesítem magam, majd csak megjön valamikor!
nkasi
Okt. 4.-én és 25.-én küldtem be elsőbbségivel a gyűjtőlapokat (úgyhogy már másnap megkapták). Többször érdeklődtem és azt mondták: az egyik nincs raktáron és vszínű, h így megvárják míg lesz és egyben hozzák ki mind a két játékot, h ne kelljen 2szer jönniük. Erre feb.26án (4hónap, 3hét) elteltével megjött a játék, de persze csak az egyik. A másikat még mindig várjuk, 25én lesz 5 hónapja! Nem akarok többet telefonálni, mert így is sokat költöttem rá! Kíváncsi leszek mikor ér ide!
Szóval mi is csak várjuk a játékot....
zs
levus!
kismackó,nestlé vk érdekelne,van dm pontom.
Írj,mert nem tudom a prividet!
nkasi
Ha ez vigasztal, a lányaim szinte egyáltalán nem használták a járássegítőt járástanulásra, viszont később még nagyon sokáig szerettek játszani vele, tologatták mert zenélt, forgatták a kütyüket rajta.
Szóval később is jó játék lesz az, csak érne már oda

Penszi!
Nagyon köszi a segítséget holnap megpróbálom!
nkasi
Én írnék Szilágyi Orsolyának e-mail-t. A Felicitas honlapjarol kerestem az e-mail cimet, direkt marketing vezeto. Ha gondunk volt a játékokkal, mindig segitett, max. fel napon belul minden e-mailre válaszolt. szilagyi.orsolya@felicitas.hu
Még mindig nem jöttek meg a Pampers ajándékaim. MÁr 4 hónap eltelt mióta beküldtem a kódokat!
:-((
Kisfiam már bőven szalad már hasznát sem veszi majd a járássegítőnek
A pasival aki szállít 2x beszéltem
Azt mondta 1 hónapja, hogy 2-3 hét múlva járnak erre. Hétfőn , hogy vasárnap voltalk erre és még a héten megint jönek Győrbe! Ma vasárnap és még mindig sehol semmi. Pedig ismét eltelt egy hét!
Azért szerintem ennyire nem kellene kitolniuk az időt!
Már annyira várom, de nem akar ideérni. Pedig nagyon szeretnék örömet szerezni vele a kisfiamnak!
Más is van aki hasonló cipőben jár?
Pampers vk-ot, DM pontot szeretnék.
Lenne:rossmann pont,nestlé vk, kismackó, rama vk
2 pontos pampers vk-ot hütűmágnesre cserélnék
Spar pontjaimat és teli gyüjtőmet elcserélném vagy eladnám
5 termékes GO blokkért cserébe Pampers vonalkódgyűjtőt szeretnék.
Légy szíves e-mailt írj

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások