sada
Ha időben az utolsó az Edge, akkor épp elkaptad a pillanatot, amikorra megjavult a szerver?!
Na, most már végképp nem értek semmit:
Mobilon megy (Brave-val) ,
asztali gépen Firefox-szal, Chrome-mal nem.
Még Ctrl + F5 -el sem.
de Edgével igen.
Amúgy - csak úgy mellesleg - én is kíváncsi lennék, hogy mi áll ennek a sok szerver-bukdácsolásnak a hátterében?! WNY főoldal, ALDI szülinap, Keksz is esik-kel... (Bár gondolom, ha tudja is valaki, nem biztos, hogy megoszt(hat)ja velúnk...)
Az ALDI szülinapos játék
https://www.aldi.hu/hu/az-en-aldi-m/egyutt-mar-15
-eve.html
nekem is 404-es hibára fut.
A kekszes
https://nyerjakekszekkel.hu/
viszont most épp jó.
Sziasztok! Nálatok működnek az Aldi és a nyerjakekszekkel oldalai? Mindkét esetben nálam a 404 hiba jelenik meg.
Talán:
- az oldal üzemeltetőitől független, külső hiba
- fejlesztések, bővítések, vírusellenörzés az oldalon
- hírdetések, reklámok aktualizálása/frissítése
okozhatja, hogy nem érhető el ideiglenesen.
De nem emlékszem, hogy bármely más oldalon találkoztam volna e jelenség többszöri ismétlődésével úgy, hogy arról nem tájékoztatnak előre (már amennyiben tervezett), vagy nem adnak magyarázatot(kérnek elnézést) utólag ill. közben
Lehet büntetés

" alt="

"> sok vita miatt ?
A szerver hiba jelzés mindennapos lesz?😧
Aldi értesítőt kapott vki?
margo, szintén nem működik
Nálatok műkodik a webnyeremény főoldal? Nálam csak a fórum látható, a többi server error 500
Jóvá volt írva az egyenlegen a 3000ft,ha nem lett volna akkor meg sem kérdezem másnak is lassan ment e......Egyébként ma utalták.
Szerintem most a Glamour-napok miatt sokan igényelnek.
Nekem is a korábbit gyorsan jóváhagyták, a mostanira sokat kellett várni.
De az utalás pillanatok alatt történik, ha már jóváírják az egyenlegen.
Nekünk pár perc múlva utaltak, /még az elején.Lehet leterheltek ,sokan igényelnek ?
Igen, itt ugyanez. 1000 Ft másnapra. 2000 Ft-ra 1 hete várunk...
Paintuci mi kb 1hete várunk 3000ft-ot.Az 1000ft rögtön megjött pár hete.Ez valahogy nem akar.
Ez az everydayme még mindig rögtön utal? Vagy mi bénázunk megint.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások