Kedves Hanyatka!
Amikor éppen nem a kisfiamat nevelgetem GYED-en, akkor pont ilyesmivel foglalkozom, mint a Te problémád. Ha nem segítenek a munkahelyi kifizetőhelyen a táppénz ügyedben, akkor írjál a www.oep.hu oldalon (baloldalt alul, az írjon nekünk rovatba) röviden és tényszerűen a gondodról. Szerintem kapsz segítséget. Jobbulást!
hanyatka
Ne add fel !!!!!!
-
Szél ellen tudod nem lehet.... Majd megkapom a fizetésem, ha ezek rájönnek a dolgokra, de addigra nem tudom, hogy mi lesz...
hanyatka, ilyen nincs !
Van munkahelyed, fizeted a biztosítást. Adminisztrációs problémák miatt nehogy már ne kapjál táppénzt!!
Ne legyél lusta utánajárni, rossz szöveg ez, hogy "megváltoztak a kódok" - na és?
Attól még a táppénz jár, a munkahelyed nézzen utána, a doki meg írjon új táppémzes papírt, ha szükséges, nem az a megoldás, hogy "nem jár pénz és kész".
Fenyegesd meg őket munkaügyi bírósággal, vagy mittudomén, hova kell fordulni, de ne hagyd magad, az egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ilyen hülye indokok miatt nem kapod meg a pénzed

Hát nem semmi, és az Ő hülyeségük miatt Te ihatod a levét

Sajnos nem. Állítolag megváltozott valami a 100%-os betegállományoknál /kódok/ és az én munkáltatóm /bíróság/ nem tud róla. Jó mi?...
Kb. másfél hete változott meg.
hanyatka!
nem tudod elintézni a dokival, hogy írjon másik tápos papírt?

Na új ra itt sajna. Nálam semmi..., még fizetés sem lesz.
Hogy szakadna meg az lottós netje.
Mindenből a drágább van kint,amit kinéztem nincs és van aminek felfelé változott az ára...
Ügyes...
Még jó hogy nem válaszolók neki semmire,rajtam ne keressenek...
az éjjel írt leveleim mind visszajöttek !!
aki várt tőlem választ ,majd később pótolom !!
Reacska !!
fel tudsz hívni ??
Hanyatka,
nehéz erre bármit is mondani. Muszáj bíznod önmagadban.
rika1
igazad van, de én sajnos elég beteg vagyok. idegkimerültségem volt és azóta sok gyógyszert kell szednem, hogy eltudjam látni a családom. Minden erőmet beleadom, de sajnos ez elég sűrűn feljön. Nagyon rossz érzés...
Hanyatka! Az azért nem úgy van, hogy a doki elírja, neked meg nem lesz fizud! Nem tudom pontosan, mi történt, de ha ő írta el, akkor szólni kell, újat iratni vele, és akkor késve, de megkapod! Ha nem ismeri el hibáját, akkor ez hosszabb út, de akkor se veszik el!! Ne hagyd magadat!
Hanyatka,
Van saját lakásod, és ami sokkal-sokkal fontosabb van társad és két gyönyörű gyereked. Hidd el, nagyon gazdag vagy, van miért küzdened. A segítség is eljön előbb-utóbb onnan "fentről"
Hanyatka.
Sajnálom. Nagyon remélem, hogy az őrangyalaid hallottak és nagyon gyorsan segítenek neked nyerni valami csodálatos és nagyértékű nyereményt, bízzál benne.

Ha bizakodsz, előbb-utóbb minden jóra fog fordulni. Persze, tudom, ezt kimondani a legkönnyebb.
Ma sem indult jól a napom. Kiderült, hogy a dokim rosszul írta betegpapíromat. Ez annyit jelent, hogy nem kapok fizetést, mivel nem tudják elszámolni. Ez a baleset egyébként üzemi volt. De hát köszönöm két gyerek mellett 60.000,-Ft-bó és 4 millát kell törlesztenünk isteni. Ez volt ma. Hogy holnap mi lesz? Már lassan semmim nem marad. Ez van.
Egy nagy bajom van a csigatologatásban, hogy nagyon lelassult a gép. És még az ismerőseimé is. Olvastam, hogy a tieteké is. Ez borzasztó.
Teri,
Boldog születésnapot,
lehet, hogy pont most nyertél valami szép ajándékot, csak még nem tudsz róla.
Ezen ott volt. Milyen számon hívtad őket?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások