Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 391 / 394 oldal |
Nem tudom,de nekem az ingyenes parfüm minta nem "sikeredik".Mindig a "lap nem jeleníthető meg" szöveg ugrik be. Már nincs,vag én vagyok bénuci?
Micc
Mire megkapod, lehet, hogy már nem is lesz aktuális.
Próbálkozz a durex-szel, ott jobb a kézbesítési arány! Talán, mert nem olyan hivalkodóan rózsaszín a boríték.
Mire megkapod, lehet, hogy már nem is lesz aktuális.
Próbálkozz a durex-szel, ott jobb a kézbesítési arány! Talán, mert nem olyan hivalkodóan rózsaszín a boríték.
Hmm...akkor talán tovább próbálkozom a libressel, de már rendeltem a család összes nő-tagjának, de még senki nem kapott semmit. Pedig már volt egy fél éve... és sehol semmi
vagy talán a postás tankol a családjának...
vagy talán a postás tankol a családjának...

Micc!
a lányom már kapott termék mintát a libress-től
a lányom már kapott termék mintát a libress-től
Évi
köszi
köszi

Szalika, olvastad amit írtam??
Anonymous mégnem hol van??köszi előre is!
Anonymous mégnem hol van??köszi előre is!
Szalika, Micc és akinek még nem sikerült:
én is így jártam, de rájöttem, hol a bibi: elütési hiba, egy c-vel több van a kelleténél a paulsmitch-ben, javítsátok ki, erre:
muniza.sana@paulsmith.co.uk
és akkor gond nélkül elmegy.
én is így jártam, de rájöttem, hol a bibi: elütési hiba, egy c-vel több van a kelleténél a paulsmitch-ben, javítsátok ki, erre:
muniza.sana@paulsmith.co.uk
és akkor gond nélkül elmegy.
igen, erről a címről nekem is visszajött az e-mail
Most próbálkoztam a parfüm rendeléssel. muniza.sana@paulsmitch.co.uk címről egyből visszadobta a levelet, a másolat a másik címre elvileg elment. Járt még így valaki?
Előbb is én voltam.
Lásd Moreno tegnapi hozzászólását:
http://www.interpharma.hu/form.htm
Lásd Moreno tegnapi hozzászólását:
http://www.interpharma.hu/form.htm
Jerry!
Megtaláltad már a Perskidolt?
Megtaláltad már a Perskidolt?
Én már többször is. Legutoljára az új, pelenkányi éjszaki betétet. 

Sziasztok!
ismét megrendeltem a libresse termékmintákat, bár én még soha nem kaptam tőlük. Elküldtem már újságból és a neten is rendelést, de valahogy egyik sem ért ide...
Reácska: köszi az angol szöveget, levél megy priviben.
ismét megrendeltem a libresse termékmintákat, bár én még soha nem kaptam tőlük. Elküldtem már újságból és a neten is rendelést, de valahogy egyik sem ért ide...
Reácska: köszi az angol szöveget, levél megy priviben.
Szalika! Perskindol?
erős illatű gél,krém,szesz ebben a formában ismerem ,ha fáj valamid bekenni, bele maszirozni naponta többször.
Hsználható hát nyak,váll,könyök, kar,térd,láb izmaira és izületeire !
Nálunk mindig van belőle ! Jó!
hol találtad?
erős illatű gél,krém,szesz ebben a formában ismerem ,ha fáj valamid bekenni, bele maszirozni naponta többször.
Hsználható hát nyak,váll,könyök, kar,térd,láb izmaira és izületeire !
Nálunk mindig van belőle ! Jó!
hol találtad?
Moreno!
Te tudod mi az a Perskidol? Nem akarok olyan termékmintát rendelni, amire aztán végképp semmi szükségem nincs.
Angolosoknak köszi a segítséget.
Te tudod mi az a Perskidol? Nem akarok olyan termékmintát rendelni, amire aztán végképp semmi szükségem nincs.
Angolosoknak köszi a segítséget.
már többször rendeltem de eddig nem ért ide. habár ha ismeretlen vagyok a saját címemem előfordulhat hogy visszament a címzetthez. 

a libresse-től kapott már valaki termékmintát?
Ha szeretnél az új o.b. tamponokból ingyenes termékmintát kapni, akkor adataidat küldd el SMS-ben a 06-30-300 3333-as számra. Az SMS-t így építsd fel: vezetéknév!keresztnév!irányítószám!helység!ut
ca!házszám!születésiév! Ha a továbbiakban nem szeretnél információkat kapni, akkor az utolsó ! után írd be, hogy nem.
ca!házszám!születésiév! Ha a továbbiakban nem szeretnél információkat kapni, akkor az utolsó ! után írd be, hogy nem.
Egyszerre négy termékminta rendelhető, félévente lehet újra rendelni:
www.libresse.hu
www.libresse.hu
Köszönöm mindenkinek, már közben sikerült, csak nem volt időm beírni nektek.