Évi
köszi

Szalika, olvastad amit írtam??
Anonymous mégnem hol van??köszi előre is!
Szalika, Micc és akinek még nem sikerült:
én is így jártam, de rájöttem, hol a bibi: elütési hiba, egy c-vel több van a kelleténél a paulsmitch-ben, javítsátok ki, erre:
muniza.sana@paulsmith.co.uk
és akkor gond nélkül elmegy.
igen, erről a címről nekem is visszajött az e-mail
Most próbálkoztam a parfüm rendeléssel. muniza.sana@paulsmitch.co.uk címről egyből visszadobta a levelet, a másolat a másik címre elvileg elment. Járt még így valaki?
Előbb is én voltam.
Lásd Moreno tegnapi hozzászólását:
http://www.interpharma.hu/form.htm
Jerry!
Megtaláltad már a Perskidolt?
Én már többször is. Legutoljára az új, pelenkányi éjszaki betétet.

Sziasztok!
ismét megrendeltem a libresse termékmintákat, bár én még soha nem kaptam tőlük. Elküldtem már újságból és a neten is rendelést, de valahogy egyik sem ért ide...
Reácska: köszi az angol szöveget, levél megy priviben.
Szalika! Perskindol?
erős illatű gél,krém,szesz ebben a formában ismerem ,ha fáj valamid bekenni, bele maszirozni naponta többször.
Hsználható hát nyak,váll,könyök, kar,térd,láb izmaira és izületeire !
Nálunk mindig van belőle ! Jó!
hol találtad?
Moreno!
Te tudod mi az a Perskidol? Nem akarok olyan termékmintát rendelni, amire aztán végképp semmi szükségem nincs.
Angolosoknak köszi a segítséget.
már többször rendeltem de eddig nem ért ide. habár ha ismeretlen vagyok a saját címemem előfordulhat hogy visszament a címzetthez.

a libresse-től kapott már valaki termékmintát?
Ha szeretnél az új o.b. tamponokból ingyenes termékmintát kapni, akkor adataidat küldd el SMS-ben a 06-30-300 3333-as számra. Az SMS-t így építsd fel: vezetéknév!keresztnév!irányítószám!helység!ut
ca!házszám!születésiév! Ha a továbbiakban nem szeretnél információkat kapni, akkor az utolsó ! után írd be, hogy nem.
Egyszerre négy termékminta rendelhető, félévente lehet újra rendelni:
www.libresse.hu
Köszönöm mindenkinek, már közben sikerült, csak nem volt időm beírni nektek.
Fecsi
Közben eszembe jutott a legegyszerűbb megoldás:
ha végképp nem boldogulsz vele, küldd el a neved, címed priviben, és megcsinálom helyetted.
Edit, köszi a mintaszöveget, én is megrendeltem mindkét címen
Fecsi, miután befejezed a címet, stb., először kiír egy figyelmeztetést, hogy nem találja, de ezzel nem kell foglalkozni, ha leokézod (Abschicken), akkor már rendben lesz a dolog.
Ha más a probléma, jelezd, megoldjuk!
Szia Szalika és többiek akit érdekael az angol szöveg az illatmintával kapcsolatba!Én ezt a szőveget írtam nekik és megértették és küldték!
Hello I am nevedet beírod from Hungary.
I bought your product,tried them liked them.
I would like you,to send me new fragrance free product sample.
Thank you very much.
És leirod a címedet:
Adresses:State of Hungary
City:
Street:
Zip code

irányítószám)
Nekem is. lányomnak is megjött a Somat.
Egyszerű levélben. Én megtaláltam a pf-ben, de a lányomé igencsak furcsán lett kézbesítve.

Kétszer akkora volt a boríték, mint a küldemény, nem fért be a postaládába és a postás a boríték üres felét begyürte a ládába, a levél értékes fele meg kint fityegett.

Még szerencse, hogy én jártam arra legelőször.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások