szia.
elkérhetném a pöttyöket?
Rengeteg Tesco Tefal pöttyöm van!
Válaszborítékért elküldöm.
Ha valaki szívesen elmenne ide:június 27-ei, holnapi Palace Season Opening Nick Warren buliba
írjon sos és leadom a nevét!!!
Van 2 jegyem ma estére a Coco Chanel című francia filmre (Aréna Pláza, 20:00).
Nyertem 1 jegyet a Campus fesztiválra. Igaz, elvileg névre szóló, de ha valaki úgyis megy, megpróbálhatja, hátha nem veszik szigorúan és elég a hozzá kapott kód.
nagyon sok tefalos pöttyöm van, válaszboritékért küldök
Ha esetleg valakinek van egy felesleges Dvd jobb chio kódja, szívesen fogadom.
van két fila pontom és egy éva magazinos 32/33-as sárga flip-flop papucsom válaszborítékért vagy postaköltségért
A rossmann pontgyűjtőmből már csak 2pötty hiányzik.Ha esetleg lenne valakinek felesleges,én szívesen fogadnám.
SoS! A ma esti Nász-ajánlat vetítésére 2 mozijegyem ki kéri? 20 óra Aréna pláza.
Ha valakinek szüksége lenne 1-2 db élménykártyára, hogy a feldobox klub kedvezményeit igénybe tudja venni, jelentkezzen e-mail-ben!
Továbbra is hangsúlyozom, hogy nem ajándékkártyáról van szó. ;-)
Ha lenne valakinek felesleges Kinder Pingui takarója az szóljon légyszi.Szeretnék egyet a kisfiamnak.Nagyon köszi
Ha vkinek van fölösleges jegye a ma esti Nász-ajánlatra az gondoljon rám! Nagyon köszi előre is!

" alt="

"> Nóri
van 2 jegyem a holnap esti nász ajánlat c filmre! akit érdekel írjon! este 20 aréna pláza!
június 17én este 8kor A nő másik arca című filmre van 3x 2 jegyem a Művész moziba
Nem gondoltam át alaposan, hogy is tudnék menni

" alt="

">
egy ideig biztos megint nem játszom mozis játékokon.. Pedig elméletileg ezen a héten már szabin lennék, de még holnap is dolgozom...
Nagyon szeretném megnézni a Nász-ajánlatot, ha valakinek lenne rá fölösleges jegye holnapra, én szívesen fogadnám.

" alt="

">
Válaszborítékért felajánlom megmaradt babakuponjaimat (mosópor, piskóta, fürdető...), amelyek június 30-ig beválthatók a DM üzletben!
Rockhajó c. filmre ma estére westendbe 20:00-ra van 2 jegyem, írjon akit érdekel
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások