Nyerj a kekszekkel játékban a nyertes visszaigazolást követően hány napra jön az utalás?
Azt írták hamarosan... kinek hány nap kb?
Köszönöm
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 392 / 9339 oldal |
Sziasztok! Ki, és melyik Rossmannban talált már promóciós Crepto-t?
Köszönöm
everydayme.hu
Lindababa. P&G oldalon
De hol találom a leírást?
P&G
Nem emlékeztek, hol az a játék, amit az EcoFamilyben olvastam, hogy vettem egy Ariel kapszulát és 1000 Ft-ot vissza lehet bankszámlára igényelni?
Zsuzsa Nr.1.
😁
😁
pieceofluck
Szerintem is jobb lenne az automatikus részvételt megszüntetni ( Pl. ( (Pl. : Pennynél , Szerencsejáték Zrtnél stb... )
Regisztráljon, aki játszani/nyerni szeretne
" alt="
">
Szerintem is jobb lenne az automatikus részvételt megszüntetni ( Pl. ( (Pl. : Pennynél , Szerencsejáték Zrtnél stb... )
Regisztráljon, aki játszani/nyerni szeretne
" alt="
">Aki orbitos füllhallgatót nyert legutóbb, neki volt hozzá garancia?
Az jó, de lehetne több üzletláncnál is ilyen, mondjuk még Spar, Lidl.
Amúgy az nekem nem tetszik, hogy kártya csippantás és x termék vásárlása esetén automatikusan részt vesz valaki. Szerintem jobb, ha ezek a feltételek, de külön regisztrálni is kell a játékra. Így tényleg az nyer, aki a játék miatt (is) vásárol + játszik (regisztrál). 🙂
Amúgy az nekem nem tetszik, hogy kártya csippantás és x termék vásárlása esetén automatikusan részt vesz valaki. Szerintem jobb, ha ezek a feltételek, de külön regisztrálni is kell a játékra. Így tényleg az nyer, aki a játék miatt (is) vásárol + játszik (regisztrál). 🙂
Az A4C AUCHAN már évek óta ezt teszi..
/ bizalomkártya nem szükséges, de ha használva van a nyertes blokk mellé fel kell mutatni..
Meg a pennynél is sok a csippantós meg most véget ért Mol
/ bizalomkártya nem szükséges, de ha használva van a nyertes blokk mellé fel kell mutatni..
Meg a pennynél is sok a csippantós meg most véget ért Mol
Legyen akkor úgy 😄
Én elégnek tartanám, hogy "vegyél egyszerre 3 db meghatározott márkájú terméket".
Nekem sincs mindenhová, sőt, amik vannak, azt se mindet használom ki mostanában, mivel egy ideje kevesebbszer jutok el különféle üzletláncokba vásárolni.
Amúgy én se vagyok a hűségkártyák híve, de azért jó, ha van kedvezmény, és engem inkább ösztönözne a hűségkártyához (is) kötött játék, mert valamivel nagyobb esély lenne nyerni.
De nem logikus?
Van egy játék, pl. vegyél egyszerre 3 db meghatározott márkájú terméket, de csak úgy érvényes a játékba a regisztráció, ha a vásárlásnál használtad a hűségkártyát is. Tehát te vásárolsz, a te hűségkártyáddal, és így csakis a saját nevedre tudsz regisztrálni az adott játékba...
De ebből úgyse lesz semmi. Továbbra is nyomatják a vegyél egy terméket bárhol...
Amúgy én se vagyok a hűségkártyák híve, de azért jó, ha van kedvezmény, és engem inkább ösztönözne a hűségkártyához (is) kötött játék, mert valamivel nagyobb esély lenne nyerni.
De nem logikus?
Van egy játék, pl. vegyél egyszerre 3 db meghatározott márkájú terméket, de csak úgy érvényes a játékba a regisztráció, ha a vásárlásnál használtad a hűségkártyát is. Tehát te vásárolsz, a te hűségkártyáddal, és így csakis a saját nevedre tudsz regisztrálni az adott játékba...
De ebből úgyse lesz semmi. Továbbra is nyomatják a vegyél egy terméket bárhol...
Pedig elhiheted.
Egy hűségkártyával sokkal több adatot gyűjtenek rólad, a vásárlóerődről, vásárlási szokásaidról, folyamatosan, éveken át.
Egész más kategória, mint az, amikor egy blokkot regizel egy játékra.
Van egy-két kártyám, már régről, de többet nem akarok.
Egy hűségkártyával sokkal több adatot gyűjtenek rólad, a vásárlóerődről, vásárlási szokásaidról, folyamatosan, éveken át.
Egész más kategória, mint az, amikor egy blokkot regizel egy játékra.
Van egy-két kártyám, már régről, de többet nem akarok.
Nem minden rendszeres vásárló akar játszani, épp ezért dobálják el a blokkokat. Viszont ha egy rendszeres vásárló részt akar venni hűségkártyához (is) kötött nyereményjátékon, akkor az csináltat magának kártyát. Aki sűrűn jár egy boltba, érdemesebb is, mert sokszor csak kártyával van kedvezmény.
Amúgy meg nem hiszem, hogy aki napi szinten regisztrál számos nyereményjátékra az adataival, az ellene lenne egy névre szóló hűségkártya igénylésének.
Amúgy meg nem hiszem, hogy aki napi szinten regisztrál számos nyereményjátékra az adataival, az ellene lenne egy névre szóló hűségkártya igénylésének.
A kártya is egy megoldás, de én személy szerint nem lelkesedek érte.
Nem vagyok hajlandó minden lánchoz kártyát váltani.
+
Ezzel a megoldással a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntenék, mert a valódi vásárlók fele ki lenne zárva a játékból, mert nincs kártyája.
Az is egy megoldás lenne ilyen nagy játéknál, ha minden x. vásárlásnál csilingelne a pénztárgép: gratulálunk, nyertél!
(Biztosan van egy központi "agy", amelyik országos szinten számolja a vevőket.)
Nem vagyok hajlandó minden lánchoz kártyát váltani.
+
Ezzel a megoldással a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntenék, mert a valódi vásárlók fele ki lenne zárva a játékból, mert nincs kártyája.
Az is egy megoldás lenne ilyen nagy játéknál, ha minden x. vásárlásnál csilingelne a pénztárgép: gratulálunk, nyertél!
(Biztosan van egy központi "agy", amelyik országos szinten számolja a vevőket.)
Angyal1960
engem aztán nagyon zavar , hogy az összes pesti ALDI kukáját kiüríted
" alt="
"> átmehetnél Budára is, ott is van néhány
Reméljük, elviszed a fődíjat is mások blokkjával, utoljára
" alt="
">
mert megkezdődött a javaslattevő emailek folyamatos, egyenletes érkezése az ALDi-hoz, hogy a közeljövőben indított játékaiban csak egy haladéktalanul bevezetett hűségkártyával együtt lehessen résztvenni, a blokkon rajta a kártyaszám (vége), ahogy írtam is tegnap...
úgyhogy ebbe a játékba még húzzál bele, utána, csak saját vásárlással tudsz ha-ha-ha
" alt="
">
engem aztán nagyon zavar , hogy az összes pesti ALDI kukáját kiüríted
" alt="
"> átmehetnél Budára is, ott is van néhány
Reméljük, elviszed a fődíjat is mások blokkjával, utoljára
" alt="
">
mert megkezdődött a javaslattevő emailek folyamatos, egyenletes érkezése az ALDi-hoz, hogy a közeljövőben indított játékaiban csak egy haladéktalanul bevezetett hűségkártyával együtt lehessen résztvenni, a blokkon rajta a kártyaszám (vége), ahogy írtam is tegnap...
úgyhogy ebbe a játékba még húzzál bele, utána, csak saját vásárlással tudsz ha-ha-ha
" alt="
">