Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 392 / 609 oldal |
majdnem 8 hónapos volt
bébi kategória 1 oldal 3. helyezés
csillag van képed a weben lurkókról?
Szerintem nagyon tündéri. Mennyi idős volt akkor?
Gabcsa. megnézném, de így nem tudom. Bébi kategória? hányadik oldalon van?
Bocs. Gabcsa mindjárt nézem.
Gabcsa: Jártunk egy ideig uszizni, de a nyáron abbahagytuk, mert nagyon drága és inkább a strandra jártunk, az olcsóbb volt.
Majd szerintem most ősszel újra elkezdjük.
Csillag33: Mindjárt nézem.
Majd szerintem most ősszel újra elkezdjük.
Csillag33: Mindjárt nézem.
Dorkámat itt tudjátok megnézni. Múltkor volt egy "szépségverseny" és oda beneveztem
http://www.babaholmi.hu/index.php?todo=szepseg_ga
leria_2&kep_sorszam=2130
http://www.babaholmi.hu/index.php?todo=szepseg_ga
leria_2&kep_sorszam=2130
Hát igen, csak olyan sok lemondással jár. De megéri. 

Stendhal jól értelmeztem hogy usziztatok?(A nedvesség febr.5) vagy csak félreértelmeztem? Mi járunk babaúszásra, mindenkinek ajánlom.
Gabcsa. Nem vagy egyedül. Mi is hitelre építkeztünk. 20 évre elgatyásodtunk. Szó szerint. De akkor is a sajátunk, és végre igazi kis Családként élhetünk a mi kis lakásunkban, mi négyen.
Mi is szeretnénk még legalább egyet, de míg apósoméknál lakunk nem vállaljuk be.
Mostanában hál'Istennek gyorsabban megy. Egy hónapja kb. megjött az étvágya.
Én mindenképpen kettőt szeretnék,mert egy gyerek nem gyerek.
Bár tudom, hogy fel kell kötni a gatyánkat, talán jövőre próbálkozunk. Mi saját házban lakunk, csak azt a rohadt hitelt nyögjük
Bár tudom, hogy fel kell kötni a gatyánkat, talán jövőre próbálkozunk. Mi saját házban lakunk, csak azt a rohadt hitelt nyögjük

Akkor Nagyon Boldog Szülinapot neki. És még legalább száz szép születésnapot kívánok.
egyébként megnéztem a Szájon be videót. Na, az Én kicsi fiam is így eszik. Jár keze-lába, egy fél óra míg megeszi az ennivalóját.
egyébként megnéztem a Szájon be videót. Na, az Én kicsi fiam is így eszik. Jár keze-lába, egy fél óra míg megeszi az ennivalóját.
Köszi! Hétvégén majd "mulatunk".
Stendhal gyönyörű a csöppség, és pont ma 1 éves. happy birthday!
Ma van az első szülinapja!
Stendhal. Én megnéztem. Nagyon ÉDES!!!
Mennyi idős??
Mennyi idős??
Gabcsa. Hát igen a pénz. Ez bizony nagyon befolyásoló tényező. Mi is úgy voltunk, hogy egy Baba elég. Aztán VÉGRE!!!! idén sikerült saját lakásba költöznünk, és így vállaltuk a másodikat is. (hozzáteszem egyáltalán nem bántam meg.)