Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 392 / 511 oldal |
sada: én is így jártam múlt héten. Felhívtam őket mondtam, hogy ez nem fair. Rendesek voltak, azt mondták kiküldenek egy futárt mert nem létezik. Végül kiderült, hogy van egy köztes termék ami "félig" bordó és az nem játszik. Csak az a csomagolás játszik amin a Darling felirat felett ott van a "Minden nap Darling nap" szlogen.
sada: 

Hát most engem is nehezen, hogy ki ne vágjam... 

a cicánk nem szereti a darlingot
kihányta a múltkor is... (de a whiskas alutasakosért megveszik! már amikor kibontjuk nem lehet lefogni
)
kihányta a múltkor is... (de a whiskas alutasakosért megveszik! már amikor kibontjuk nem lehet lefogni
)Vettem egy akciós matricás, új, piros csomagolású 2,4kg-os Darling macskakaját (pedig még volt itthon) csak azért, hogy holnap én nyerjem meg az első telcsit,
DE NEM VOLT BENNE KÓDOS KÁRTYA.
DE NEM VOLT BENNE KÓDOS KÁRTYA.

Köszike mindenkinek.
Gondoltam. De nem tesz boldoggá.
Emiatt nem működik a freemail. Gondoltam bemásolom.
Kedves Felhasználónk,
az utóbbi napok bizonytalan működésének oka egy világméretekben is súlyos gondokat okozó vírus, mely a [freemail] levélforgalmát is jelentősen megnövelte. Ennek eredményeképpen az amúgy is túlterhelt gépeken a levelek feltorlódtak, ami adott esetben a kézbesítési idő növekedését vonta maga után. Ezúton is figyelmeztetjük kedves felhasználóinkat, hogy minden gyanús, mellékletet is tartalmazó küldeményt azonnal töröljenek! A hét elején megjelent Mydoom vírusról részletesebben itt olvashat. Amennyiben gépe megfertőződött, [origo] Szoftverbázisról töltheti le a vírust semlegesítő ingyenes segédprogramot.
Kedves Felhasználónk,
az utóbbi napok bizonytalan működésének oka egy világméretekben is súlyos gondokat okozó vírus, mely a [freemail] levélforgalmát is jelentősen megnövelte. Ennek eredményeképpen az amúgy is túlterhelt gépeken a levelek feltorlódtak, ami adott esetben a kézbesítési idő növekedését vonta maga után. Ezúton is figyelmeztetjük kedves felhasználóinkat, hogy minden gyanús, mellékletet is tartalmazó küldeményt azonnal töröljenek! A hét elején megjelent Mydoom vírusról részletesebben itt olvashat. Amennyiben gépe megfertőződött, [origo] Szoftverbázisról töltheti le a vírust semlegesítő ingyenes segédprogramot.
A freemailnek ma végképp löttek.
Aki nekem írt, ide megismételheti.
Aki nekem írt, ide megismételheti.
Teri
Boldog szülinapot kívánok
Boldog szülinapot kívánok

Teri
Boldog szülinapot
Boldog szülinapot

Teri!
Boldog szülinapot!
Hanyatka!
Most nyertél a Danubiuson kb 5-6000 ember közül. Ennek örülj, és játsz tovább. Nem lehet mindig mindenen nyerni, csak mi szeretnénk.
Boldog szülinapot!
Hanyatka!
Most nyertél a Danubiuson kb 5-6000 ember közül. Ennek örülj, és játsz tovább. Nem lehet mindig mindenen nyerni, csak mi szeretnénk.

Nem értem mi bajod Teri?
Ezek nem is problémák, ugye ezt te is érzed!
Boldog szülinapot!
Ezek nem is problémák, ugye ezt te is érzed!
Boldog szülinapot!
Teri!
Boldog szülinapot! - Happy Birthday!

Boldog szülinapot! - Happy Birthday!

Teri!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Teri, ne izgasd Magad, én ma véletlenül ráléptem a terítő sarkára, mert csálén állt, és ezzel a mozdulatommal a férjemre borult a komplett levesestál, diszkrét sárgarépa-karikákkal beborítva a (szerencsére egyébként is mosásra érett) fekete farmernadrágját.
Csinos minta, meg kell hagyni
A macskák még idejében, ügyesen elugrottak, így legalább őket nem kellett beletenni a mosógépbe
Pedig nincs is szülinapom!
Isten éltessen, és hozzon sok szerencsét!
Ettől már csak jobb lehet! 
Csinos minta, meg kell hagyni
A macskák még idejében, ügyesen elugrottak, így legalább őket nem kellett beletenni a mosógépbe
Pedig nincs is szülinapom!
Isten éltessen, és hozzon sok szerencsét!
Ettől már csak jobb lehet! 
Hanyatka!!
Mi is igy kezdtük, de ha optimistább leszel, akkor sokkal könnyebb minden. Hiszen ha mosolyogsz, visszamosolyognak rád. / valószínüleg a szerencsére is igaz/ A szerencsét nem hajszolni kell, csak rátalálni.

Mi is igy kezdtük, de ha optimistább leszel, akkor sokkal könnyebb minden. Hiszen ha mosolyogsz, visszamosolyognak rád. / valószínüleg a szerencsére is igaz/ A szerencsét nem hajszolni kell, csak rátalálni.

ja és Teri: Boldog Szülinapot 

hanyatka: ne add fel. én sem nyerek mostanában szinte semmit, sőt eddig mióta tényleg rendesen játszom különböző nyereményjátékokon, olyan igazán nagy nyereményem nem volt. se kocsi, se utazás. csak kisebbek, de érzem, hogy egyszer eljön az én időm
neked is nagyon drukkolok 
neked is nagyon drukkolok 
A negatív tapasztalathoz nem kell gratulálni. Viszont a szülinaposnak igen. Ez a témakör a negatív tapasztalatoké. Az nekem van mostmár bőven. Valahogy nem is fogok igazán sokszor jönni. Túl jók vagytok én hozzám képest. Szerintem.