Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 393 / 9339 oldal |
Nálunk az Aldiban mindkét kuka üres volt kora du. Csak úgy megsasoltam. Ennyit az esélyekről. Kétnaponta járok, kétfelé blokkoltatok. De ezek szerint mindegy is... 😒
Kedves Fly Guy !
Az irigység nagyon csúnya emberi tulajdonság !
Nagyon sokan nyertek már innen a csopiból MILLIÓKAT kukázott blokkal, vagy akár ismerőse dolgozik a játékot inditó üzletben.
Tudnék neveket említeni, de nem teszem !!!! ( családról beszélek )
Azt alá írom, hogy mindenkiben ( bennem ) is van egy egészséges irigység, de nem TÖBB !!!!
Örülök annak, ha valaki nyer !
Eddig sem írtam ebben a topikban és ezek után még annyit sem fogok, mert , ahogy látom itt nagyon irigyek egyesek .
Ja, és mindenki arra ér rá, amire időt akar szakítani !
Nem fordítok több időt a blokk gyűjtésére, mint amennyit ott töltök a vásárlással !
És képzeld, mivel budapesti vagyok ezért van szerencsém, hogy minden játékot indító üzletben tudok vásárolni .
Vannak itt olyan (ok ) is akik mindennel nyernek nem kis összegű tárgynyereményeket és itt eladásra kínálják fel.. Az nem piszkálja a csőrődet ???? Szerinted mindent ( is ) vásárol ????
Részemről be fejeztem !
Az irigység nagyon csúnya emberi tulajdonság !
Nagyon sokan nyertek már innen a csopiból MILLIÓKAT kukázott blokkal, vagy akár ismerőse dolgozik a játékot inditó üzletben.
Tudnék neveket említeni, de nem teszem !!!! ( családról beszélek )
Azt alá írom, hogy mindenkiben ( bennem ) is van egy egészséges irigység, de nem TÖBB !!!!
Örülök annak, ha valaki nyer !
Eddig sem írtam ebben a topikban és ezek után még annyit sem fogok, mert , ahogy látom itt nagyon irigyek egyesek .
Ja, és mindenki arra ér rá, amire időt akar szakítani !
Nem fordítok több időt a blokk gyűjtésére, mint amennyit ott töltök a vásárlással !
És képzeld, mivel budapesti vagyok ezért van szerencsém, hogy minden játékot indító üzletben tudok vásárolni .
Vannak itt olyan (ok ) is akik mindennel nyernek nem kis összegű tárgynyereményeket és itt eladásra kínálják fel.. Az nem piszkálja a csőrődet ???? Szerinted mindent ( is ) vásárol ????
Részemről be fejeztem !
A másik véglet:
Kelendő termékkel olyan tárgy nyerhető, amely egyébként aligha találna gazdára....("a kutyának sem hiányzik")
Kelendő termékkel olyan tárgy nyerhető, amely egyébként aligha találna gazdára....("a kutyának sem hiányzik")
Nekem az megy nehezen a fejembe, hogy:
Miért szervez olyan nyereményjátékot egy gyártó vagy üzlethálózat, amely nem ösztönzi a vásárlók népes seregét arra, hogy a szokásos mennyiséget meghaladó darabszámot vásároljon a promótált termékből (termékcsoportból) illetve hanyagolja a konkurens termékek vásárlását, más üzletek látogatását???
Miért szervez olyan nyereményjátékot egy gyártó vagy üzlethálózat, amely nem ösztönzi a vásárlók népes seregét arra, hogy a szokásos mennyiséget meghaladó darabszámot vásároljon a promótált termékből (termékcsoportból) illetve hanyagolja a konkurens termékek vásárlását, más üzletek látogatását???
Én örülök, amikor valaki beírja ide, hogy nyert, annak ellenére, hogy egy kicsit vagy inkább nagyon talán irigy is vagyok. 😅
De az is igaz, hogy azért nem árt(ana) látni az arányokat, hogy mennyi (saját) blokkból sikerült.
Én egy ideje úgy csinálom, hogy készítek minden játékra, amin részt veszek, egy-egy mappát, amibe beteszem a blokkokról a fotókat, így látom, hogy hány pályázatom volt az adott játékra.
Csak saját blokkokkal játszom, és sajnos csak kevéssel, de azért próbálkozom.
A kinder hűtött játéknál a második blokkal nyertem, utána még töltöttem párat, de már hiába.
A kekszesnél a hatodikkal, azóta is töltögetek, de eddig semmi.
Nem sok kekszet eszem, úgyhogy engem kizárólag a játék ösztönöz a vásárlására.
Bár nem sok értelmét látom, hogy csak egyet kell venni.
Minimum egy ezreshez kötném, vagy három darab egyszerre. De talán még az is jobb lenne, ha kódot nyomnának belülre, kívül pedig promóciós lenne a csomagolás.
Szerintem is jó ötlet lenne, ha hűségkártyához (is) kötnék a játékokat, és akkor tényleg csak az pályázhatna, akinek a nevén van az a kártya, aminek a száma szerepel a bepályázott blokkjain is.
🙂
De az is igaz, hogy azért nem árt(ana) látni az arányokat, hogy mennyi (saját) blokkból sikerült.
Én egy ideje úgy csinálom, hogy készítek minden játékra, amin részt veszek, egy-egy mappát, amibe beteszem a blokkokról a fotókat, így látom, hogy hány pályázatom volt az adott játékra.
Csak saját blokkokkal játszom, és sajnos csak kevéssel, de azért próbálkozom.
A kinder hűtött játéknál a második blokkal nyertem, utána még töltöttem párat, de már hiába.
A kekszesnél a hatodikkal, azóta is töltögetek, de eddig semmi.
Nem sok kekszet eszem, úgyhogy engem kizárólag a játék ösztönöz a vásárlására.
Bár nem sok értelmét látom, hogy csak egyet kell venni.
Minimum egy ezreshez kötném, vagy három darab egyszerre. De talán még az is jobb lenne, ha kódot nyomnának belülre, kívül pedig promóciós lenne a csomagolás.
Szerintem is jó ötlet lenne, ha hűségkártyához (is) kötnék a játékokat, és akkor tényleg csak az pályázhatna, akinek a nevén van az a kártya, aminek a száma szerepel a bepályázott blokkjain is.
🙂
igen, ez tényleg nem az Aldiban vásárlók játéka, hanem a ráérő, ALDI-ban blokkokat kukázóké
" alt="
">
Reméljük, lesz Aldi hűségkártya, aminek utolsó 4 számjegye megjelenik majd a blokkon is, és csak azzal együtt lenne átvehető a nyeremény..
És akkor nem fog annyi ideje, benzinje elfogyni szegény Angyal1960-nak sem
" alt="
">
" alt="
">
Reméljük, lesz Aldi hűségkártya, aminek utolsó 4 számjegye megjelenik majd a blokkon is, és csak azzal együtt lenne átvehető a nyeremény..
És akkor nem fog annyi ideje, benzinje elfogyni szegény Angyal1960-nak sem
" alt="
">Sziszka9 , és Nino !
Én pénzt ,i ( benzin ) időt nem kímélve , járom az ALDI boltokat és nem szégyellem a kukából kiszedni ! Igen, sok ALDI blokkot töltöttem fel ! Utánam kell csinálni és látni azokat a szánalom szemeket, akik néznek, hogy miért is kukázol. Nem mindenki foglalkozik a nyereményekkel, ezért is dobja ki a kukába a blokkot, mert nem hisznek benne
" alt="
">
HENKEL-es pályázatom meg 1 db. volt amit én vásároltam, NEM KUKÁZTAM !!!!!
További sok szerencsét és kitartást kívánok Nektek is !
Én pénzt ,i ( benzin ) időt nem kímélve , járom az ALDI boltokat és nem szégyellem a kukából kiszedni ! Igen, sok ALDI blokkot töltöttem fel ! Utánam kell csinálni és látni azokat a szánalom szemeket, akik néznek, hogy miért is kukázol. Nem mindenki foglalkozik a nyereményekkel, ezért is dobja ki a kukába a blokkot, mert nem hisznek benne
" alt="
">
HENKEL-es pályázatom meg 1 db. volt amit én vásároltam, NEM KUKÁZTAM !!!!!
További sok szerencsét és kitartást kívánok Nektek is !
Nino: köszönöm az érdemi választ!
" alt="
"> Erre voltam kíváncsi!
" alt="
"> Erre voltam kíváncsi!Az ALDI játékra 43 db blokkot töltöttem fel, de egyet sem nyertem. A gyűjtögetők sem tobzódnak a nyereményekben. Arra én is kíváncsi lennék,hogy aki 2 db-ot nyert a családjában, mennyit küldött be?
Az Ecofamily is ugyanolyan gyűjtögetős, csak nehezebb, ...és nem csak a játékosok gyűjtögethetnek. A dolgozók is. Ilyen játékok egy fabatkát sem érnek, nem hogy még megemlítést... Gyanítom ez inkább vevő csalogató hiszen egy zsömle vásárlással is nyerhet. (Aldi)
Az Aldit csak azért kérdeztem, mert most sorsolták az első hetet. Nekem összesen 4 vagy 5 pályázatom volt. A Henkeles játékom már kb 7 vagy 8 pályázatnál tartok. (tudom az sem sok) Csak kíváncsi lennék, hogy pl a heti nyertesek mennyit töltöttek fel. Tudom 1 pályázatból is lehet nyerni.
Úgy látom mindenki az Aldival foglalkozik. Úgy latszik, rosszul fogalmaztam meg a kérdésem, mert az Aldi csak egy példa volt, nem füztem hozzá nagy reményeket. Sokkal jobban érdekelnek az Ecofamily-s játékok, leginkább a Henkeles. Ki mennyi pályázatot töltött fel rá?
Valahogy így.
De még erre sincs garancia, mert nem egyenletesen oszlanak meg nyeremények.
De még erre sincs garancia, mert nem egyenletesen oszlanak meg nyeremények.
Sziszka9
Segíteni szeretnék, de előre bocsátanám, hogy csak körülbelüli becsléssel tudok. Szerintem nagy átlagban kb. fél - 1 percenként érkezik be pályázat. 1 hét × 24 óra x 60 percre olyan 10 - 20.000 db. Erre osztanak ki 150 db nyereményt. Vagyis olyan 67- 134 db pályázatonként 1-et.
Segíteni szeretnék, de előre bocsátanám, hogy csak körülbelüli becsléssel tudok. Szerintem nagy átlagban kb. fél - 1 percenként érkezik be pályázat. 1 hét × 24 óra x 60 percre olyan 10 - 20.000 db. Erre osztanak ki 150 db nyereményt. Vagyis olyan 67- 134 db pályázatonként 1-et.
Nem kötöttem én bele semmibe, csak próbáltam elmagyarázni, hogy ilyen játékhoz NEM szabad nagy reményeket fűzni.Természetesen játszani kell, ha van mivel, de tudatában kell lenned, hogy milyenek az esélyek.
Ha mégis sikerül nyerned, akkor az a hab a tortán!
Ha mégis sikerül nyerned, akkor az a hab a tortán!
Az a legsz.rabb abban hogy sada mindenbe beleköt, hogy nekem a nyereményjátékozás a hobbim, ebben töltödnék fel a sok napi probéma és idegeskedés mellett... de már itt is csak felidegesítem maga... pedig már múltkor is (amikor szintén belem kötött) megfogadtam, hogy nem fogok többet a fórumba írni. Nem tudom sada miért akarja megölni a fórumot?!
Úgy látom mostanában nem lehet ehhez a webnyeremény fórumon hozzászólni vagy kérdezni, mert sada egyből beleáll az emberbe!
Hátha valaki érdemben válaszol! Mint írtam más játék is érdekel nem csak az Aldi!
Előre is köszönöm az érdemi hozzászólásokat!
Hátha valaki érdemben válaszol! Mint írtam más játék is érdekel nem csak az Aldi!
Előre is köszönöm az érdemi hozzászólásokat!
" alt="
">És gondolod, aki zsák számra viszi haza a blokkot, az be fogja írni?
" alt="
">
" alt="
">sada: azt kérdeztem, hogy ki mennyivel pályázott, nem azt, hogy azt honnan szerezte