Filmzene CD, 1 hete a Sulinet-en nyertem.Jó a zene és hamar ki-
küldték.
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 393 / 1052 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Darling fekhely érkezett(sajnos kicsi)
Philadelphia hűtőtáska(NLC)
Nagyimnak és a páromnak is jött kávé csomag
ez egy jó nap
ez egy jó nap
NLC-n is volt omniás játék!
Madrin!
én úgy emlékszem a nana főoldalán volt karácsony előtti játék az omniával, a veleveten is volt de én ott biztos nem nyertem.3 db 250g omnia melange, 1db 1000g omnia klasszik, és 2 db omnia creme instant kávé volt a csomagban
most hozta a futár a könyveket amit a blup-bookline utalvánnyal nyertünk, rendeltünk
én úgy emlékszem a nana főoldalán volt karácsony előtti játék az omniával, a veleveten is volt de én ott biztos nem nyertem.3 db 250g omnia melange, 1db 1000g omnia klasszik, és 2 db omnia creme instant kávé volt a csomagban
most hozta a futár a könyveket amit a blup-bookline utalvánnyal nyertünk, rendeltünk

Még tegnap délután hozta a futár az OTTO-s csomagomat és miután beengedtük közölte,hogy egy malbis webkamerát is hozott.Mákunk volt,hogy kivételesen elöbb hazaértünk.
Velveten volt Omnia kávés játék ekörüli időpontban. 25 darab nyertes volt elvileg, de nyerteslista nem került fel...
na akkor nem tudom, mi lehet

Szerintem ez nem a kóstoló csomag lehet,annak túl méretes...
Nem tudom mi van benne,mert még nem voltam otthon csak telefonon szólt a hugom.
Nem tudom mi van benne,mert még nem voltam otthon csak telefonon szólt a hugom.
yeeee,
ez az lenne amiről elvileg küldtek mail értesítőt, hogy majd postázni fogják? Omnia Mélange termék...
Egyébként mi van benne, mert hozzánk persze nem jött semmi...
ez az lenne amiről elvileg küldtek mail értesítőt, hogy majd postázni fogják? Omnia Mélange termék...
Egyébként mi van benne, mert hozzánk persze nem jött semmi...
Nekünk is kávécsomag
Mivel lehetett nyerni???nem tudom
Mivel lehetett nyerni???nem tudom
Szintén omnia csomag:

love84 levele, köszönöm szépen!
Az enyém tegnap ment.
Az enyém tegnap ment.Meglepetésemre hozott a postás egy Omnia ajándékcsomagot kb. 2 kg kávéval.
Állítólag egy november/decemberi internetes játékon nyertem, de nem emlékszem rá.
Állítólag egy november/decemberi internetes játékon nyertem, de nem emlékszem rá.
100.000,- Ft értékű Shell V-power Racing üzemanyag utalvány, amit decemberben nyertem a Shell/T-Mobile közös nyereményjátékán.
univer babatörölköző
(nagyon jó anyaga van.)
(nagyon jó anyaga van.)

2db. Vénusz alátét szett!
Ajax ajándékcsomag
Megérkezett a várva várt Vénusz alátét szett