Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 393 / 487 oldal |
Köszi, szomorka azt hittem vmi komolyabb dobozos társas!
MAHTAB!
Olyan társasjáték a Borsodi nyereménye, ami minden nagyobb üzlethálózat polcain megtalálható a dobozos pilóta keksz (2 van benne) ajándékaként. Minden Tescos, Cora-s újsában benne volt.
Olyan társasjáték a Borsodi nyereménye, ami minden nagyobb üzlethálózat polcain megtalálható a dobozos pilóta keksz (2 van benne) ajándékaként. Minden Tescos, Cora-s újsában benne volt.
Borsodi társast keresek cserére vagy megvételre és kinder pingui hűtőmágnest ha vkinek van kérem szóljon!
Sziasztok !
Ha valakinek van/lesz Kinder Pingui hutomagnese cserére, kérem gondoljon ram ! Koszi !
Egyeb hutomagnes csere ajanlatokat is varok !
Ha valakinek van/lesz Kinder Pingui hutomagnese cserére, kérem gondoljon ram ! Koszi !
Egyeb hutomagnes csere ajanlatokat is varok !
A következő könyvem van cserére:
Árképzés okosan (Profitnövelő stratégiák) Geomédia Kiadó - 4.400,- Ft
Árképzés okosan (Profitnövelő stratégiák) Geomédia Kiadó - 4.400,- Ft
Jerry!
Reggel írtam csere ügyben (Shrek)
Reggel írtam csere ügyben (Shrek)
Van
2*100 óra internetelérésem (a telefondíjat tartalmazza) Vivanetes, a www.vivanet.hu oldalon meg lehet nézni, hogy milyen. Ki mit ajánl?
1 db Cherry Queen medál
Celine Dion CD
Hihetetlen család puzzle (kicsi)
Hihetetlen család összes figurája kb 8-10 cm alakban, nívós dobozban.
Érdekel: Stella Artois, Borostyán, Löwenbrau
2*100 óra internetelérésem (a telefondíjat tartalmazza) Vivanetes, a www.vivanet.hu oldalon meg lehet nézni, hogy milyen. Ki mit ajánl?
1 db Cherry Queen medál
Celine Dion CD
Hihetetlen család puzzle (kicsi)
Hihetetlen család összes figurája kb 8-10 cm alakban, nívós dobozban.
Érdekel: Stella Artois, Borostyán, Löwenbrau
Jaj! Ezt nem értem...
és le fognak cseszni minket mert ez már nem annyira cserebere
Mahtabbal beszélek a cseréről, ha nem sikerül egyeztetni, jelentkezem!
és le fognak cseszni minket mert ez már nem annyira cserebere
Mahtabbal beszélek a cseréről, ha nem sikerül egyeztetni, jelentkezem!
mármint az emailom vagy a polipot?
Szia! Ezt irtam ide a fórumra, de akkor nem vetted észre!
fozo.gabi
Hozzászólás - 2005. június 01. :: 10:19
Paint!
Nekem valószínűleg lesz egy felesleges.
Ha érdekel, jelezd!
Remélem a napokban én is megkapom
fozo.gabi
Hozzászólás - 2005. június 01. :: 10:19
Paint!
Nekem valószínűleg lesz egy felesleges.
Ha érdekel, jelezd!
Remélem a napokban én is megkapom
Hát azt hittem nem kaptad még meg, és vártam. Figyelmetlen is vagyok nem válaszolok az emailokra, hű de rosszcsont lettem. Talán túl sok mindennel foglalkozom, de az emailokra szoktam válaszolni.fozo.gabi
e-mail elment
e-mail elment
Paint!
Egyébként múltkor én beírtam neked a fórumra amikor kerestél polipot, hogy én szívesen cserélnék veled, csak akkor valószínű elkerülte a figyelmedet, mert nem reagáltál rá.
Két polipot kaptam, de a másikra Mahtab jelentkezett. Remélem szerencséd lesz, és sikerül valakivel cserélned!
Egyébként múltkor én beírtam neked a fórumra amikor kerestél polipot, hogy én szívesen cserélnék veled, csak akkor valószínű elkerülte a figyelmedet, mert nem reagáltál rá.
Két polipot kaptam, de a másikra Mahtab jelentkezett. Remélem szerencséd lesz, és sikerül valakivel cserélned!
Paint!
Lehet, hogy nem tudunk Gabival megegyezni, akkor még befutó lehetsz. Nem tudok túl sok mindent felajánlani és lehet, hogy nem tud belőle választani.
Lehet, hogy nem tudunk Gabival megegyezni, akkor még befutó lehetsz. Nem tudok túl sok mindent felajánlani és lehet, hogy nem tud belőle választani.
Ennyit a polipról, meg az elismerésről.
Bűűű Nekem sosem lesz polipom.
Bűűű Nekem sosem lesz polipom.Szomorka társalgóban írtam. Mert ez a nyereménytárgy csere bere, aztán még rámszolnak. Szóval gabi kié is lesz a polipod? 

küldök e-mail-t, de csak az akromozs@freemail.hu, mivel nem vagyok a céges e-mail-em közelében.
Szomorka!
Most jöttem! Itt a fórumon általában az a jellemző, hogy aki előbb jelentkezik az a befutó. Aztán ha nem tudunk megegyezni, mert nincs megfelelő cseretárgy, jön a második jelentkező és így tovább...
Az e-mailt néztem meg előbb és ott jelentkezett valaki a Knorr vonalkódokért, és én válaszoltam is neki, hogy ok, tehát a Knorr egyenlőre tárgytalan, de a polipot szívesen elcserélem veled.
Irsz nekem, hogy mid van cserére?
Most jöttem! Itt a fórumon általában az a jellemző, hogy aki előbb jelentkezik az a befutó. Aztán ha nem tudunk megegyezni, mert nincs megfelelő cseretárgy, jön a második jelentkező és így tovább...
Az e-mailt néztem meg előbb és ott jelentkezett valaki a Knorr vonalkódokért, és én válaszoltam is neki, hogy ok, tehát a Knorr egyenlőre tárgytalan, de a polipot szívesen elcserélem veled.
Irsz nekem, hogy mid van cserére?
Paint!
Azért annyira nem vagyok szomorú, inkább csak aggódom a holnapi ZH-m miatt. Látod ahelyett, hogy tanulnék itt netezek.
Azért annyira nem vagyok szomorú, inkább csak aggódom a holnapi ZH-m miatt. Látod ahelyett, hogy tanulnék itt netezek.
Elismert? Hát köszönöm szépen, nem sértésnek vettem amúgy sem, csak annyira szomorkodtál. Szomorka ne szomorkodj...