Én megrendeltem az Arielt, azt írják 10 napon belül postázzák. Évi, neked mennyi idő után ért ide?
Én rendelnék a parfümmintából is, de nem tudok angolul. Valaki nem küldene nekem egy mintaszöveget?
Németországból rendelhető ingyenes Ariel termékminta, 112 grammos, középméretű zöld borítékban fog befutni, sikeresen teszteltem.
A http://www.ariel.de/de_DE/index.html
oldalon katt a Gratis Aktion-ra, a felnyíló ablakban a piros csillaggal jelölt sorok kitöltése (Vorname = keresztnév, Nachname = vezetéknév, Geburtstag =születési dátum, nap-hónap-év sorrendben, Adresse = ide az utcanév és házszám, Postleitzahl = irányítószám, itt alkalmazandó, hogy a normál irányítószám után írjatok egy 0-át, mert csak az 5-tagú irányítószámot fogadja el, Stadt = város neve, célszerű úgy írni, hogy Budapest ill. akármi/Ungarn)
Alsó két kérdésre akár igent, akár nemet írhattok, nem németeseknek javasolt a nem, mert adott esetben német nyelvű tájékoztatóval, mailekkel úgyse tudnak mit kezdeni.
Sziasztok lányok,ha vkit érdekel ingyenes illatminta a Paul Smithstől akkor irjatok levelet angolul: muniza.sana@paulsmitch.co.uk címre hogy szeretnétek az uj parfümjéből illatmintát kapni és küldenek 5 db-ot amely megfelel egy üvegnek!Nagyon jo illata van!De ugyanezt a levelet irjátok meg az alison.smith@paulsmith.co.uk címre igy biztosan megkapjátok a z illatmintákat!Sok sikert!Edit
Drága vagy Sada!Köszi a válaszokat!Edit
Szia Sada!Légyszíves ird már le nekem a válaszokat,hogy kaphassak ingyen mintát a durextől!Köszike
A budaorsi tescoban is lattam a fanta-standot, de nem alltam meg, vszinu ugyanaz a jatek.
Ott az uzletsoron 2000 vagy a hipermarketben 8000 feletti vasarlasert kupont adnak, hyundai a nyeremeny (de egy kb. 2 m atmeroju hatszogoszlopban mar most volt vagy 10 centinyi pici cetli). [Ha ez mashol is szerepelt bocs, meg nem jutottam vegig.]
A Shape ujság májusi számában van egy kupon és az első 200 beküldő 200 ml-s Lactacyd feminát kap ajándékba. Az ujság 22-e fele jelent meg, nemtudom igy mennyire esélyes a dolog...
A szegedi Tescoban az 1000Ft feleet Mastercard kártyás vásárláskor marcipán figurát lehet kapni.
(Szemérmetlenül több tételben blokkoltattam.... )
Aki ügyesen tud kislabdával célba dobni, ma meg holnap ugyanitt Fanta üdítőt nyerhet.
anyucika
Kérj a dm-ben kuponfüzetet. Az idén született babák jelentkezhetnek a dm babaklubba egy anyakönyvi kivonat másolattal.
Ha a kiskonyvbol meg a kismama mintaszambol amit vele kapsz, meg a kivaltott varandos csomagbol es ilyesmikbol bekuldod a gyerek adatait, rendszeresen jonnek. Sajna nekem a korhazban nem adtak oda a kismama konyvet vagy mi a masodik, de megis jott libero, tapszermintak, ilyesmik a gyerek kora szerint nagyjabol.
Sziasztok! Tud valaki babáknak való termékmintát ajánló weboldalt ajánlani? Pelus, Fürdetők, popótörtlők, bébiétel, stb... Előre is köszönöm.
És itt is:
http://www.durex.com/hu/freeSampleSetup.htm
És a www.libresse.hu-n is volt ingyenes mintarendelés
Ingyenes minta:
http://www.lactacyd.hu/hu/smp.html
Én arra emlékszem, hogy a www.quelle.hu oldalon lehet rendelni ingyenes katalógust. Ha más is eszembe jut, majd beírom.
Valakinek az "előzményeiből" nem lehet visszturkálni?
Dani
Na tessék, ez is az én lelkemen szárad. Nagyon sajnálom hogy túl buzgó voltam.
Dani,
Semmi gond, majd gyűjtünk újakat. A régiek egy része már úgyis elavult.
Dani!
Nem hiszem, hogy bárki is haragudna ezért. Csak az hibázhat, aki tesz is valamit. Te elég sokat tettél értünk azzal, hogy létrehoztad ezt az egész Webnyereményt oldalt. Én több apró nyereményt csak azért nyerhettem meg, mert itt körülnéztem. A boltokban lévő szórólapok nem mindig jutnának el hozzám. És még sorolhatnám. Kösz.
Újabb hozzászólások