Van:
focis
törperős ( 2db)
vásárlós
éneklős
kérek:
macska
törpapa
törpilla
Sziasztok!
6 db. törppontom amit ajándékra lehet váltani vár cserére, 2 törpöt szeretnék érte.
Ajánlatokat várok.
Jelentem mindenkit elcseréltünk, csak egy okoskánk maradt. Már csak a cicó hiányzik a teljes készlethez.
Szóval kinek van sziamiaú okoskáért?
Kapsz egy zacskót: lesz benne egy törp, ugyanolyan, mint amilyet a 4ezres vásárlásért is kapnál. S lesz benne egy mini leporello, aminek az utolsó lapján van a pont.
Ahhoz, hogy törpös ajándékokat vehess, 3 ilyen pontot kell összegyűjtened.
Holnap akciós lesz a mosópor, kb. 1500 körüli. Ha veszek egy csomaggal, de mást nem veszek, akkor a hirdetés szerint kapok egy törpöt. Ez azonos azzal a törppel, amit 4000 felett adnak? Nem lesz másik törpöm, úgyis elcserélem, de szeretném tudni, hogy m it is kapok. Írnak vmi pöttyről, ami törpcsomagban van, ez azt jelenti, hogy törpöt is kapok és mellé még pöttyöt a csomagban? Nem értem én ezt a játékot úgy látszik...
csak nem tudom hányadikáig, mert az újság már nincs meg. De sztem a spar oldalán meg tudod nézni!
Bernie: köszi értem akkor azért adtak.

" alt="

">
Meg sajnos nem előlegezik a törpöket. A kávé ára már akciós volt ma, de még törpe nélkül.

" alt="

">
a gofri akció júniusig tart
Vagy csak rosszul volt beállítva a gép és azért kaptam gofriért is?

" alt="

">
timso: szerintem nem kettő hanem az összes akció megy egyszerre nem? Hisz még gofriért is adnak törpöt a mai napig is.

" alt="

">ja 258 a megtakaritás

" alt="

">
toppon vagyok

" alt="

">
Ugye azt nézitek, hogy egyszerre mindig 2 törpös akció van???????
Valamelyik nap mondta a pénztáros a Sparban........
Tehát még az előző törpös akcióban legolcsóbb terméket is vehetitek törpökért......
Bocsi, ha ha már volt róla szó.....
gondoltam,mert ebben nagyon érdekelt vagyok. nálunk a 2 cicó egy nap 2 ilyen 4-es csomaggal falnak fel

" alt="

">
törpi! Jól tudod! 339/csomag
na ez megy így nagyon olcsó,én 339ft/csomag áron emlékszem,ha 3 csomaggal vesz valaki egyszerre

" alt="

">

" alt="

">
ja ez lett volna:

" alt="

">
whiskaas alutasakos 3 csomag esetén 258/ csomag

" alt="

">
a Whiskas azért nem lesz ilyen drága szerencsére

" alt="