Úgy tűnik, a levelezőrendszerek egy darabig összeomlanak - az új vírus küldte levélmennyiség túlterhelte a szolgáltatókat, és emiatt a sokak által használt rendszerek bedöglenek. (Valaki azt mondta, hogy leállították ..??)
Nekem a freemailnál néha odáig beenged, hogy hány levél van, de kivág. Mailbox nagyjából megy, axelero ok-s, index és legjobblap megyeget. Akinek sürgős irnivalója van, próbáljon másik címet csinálni magának, várhatóan egy darabig erős gondok lesznek

Nálam se jó a freemail
De még annyit se tesz meg, hogy a kukába dobott leveleimet törölje, pedig már az OK gombra rá tudtam kattintani. És a postaláda tele
Még megkapni se tudom az új leveleimet
próbáljátok ezt:
www.zwallet.com
Nekem ez az egyik játszóruhám, bevált

remek! a mailbox se kutya: Cannot connect to db

ezt nem hiszem el. és mégis milyen levelezőt használjak? eddig az összes amit próbáltam rossz volt!

Mindjárt gutaütést kapok: A freemail megmutatja, hány levelem van, aztán rendre újraindítja a z oldalt.

22
Írjál, az elöbb a nevem alatt a címem.
nincs

Mi van, csuklik a rendszer? (Itt is és a msáik topicban is...)
Persze, hogy reklamálj, de attól még nem lesz bögréd.
Most van vagy nincs?
Írjál!
Nagyon köszi Maui, és mindenki!
Rendesek vagytok! Max ezentúl inkább vonatra ülök csereügyben...
Nagyon köszi Maui, és mindenki!
Rendesek vagytok! Max ezentúl inkább vonatra ülök csereügyben...
Reklámokhoz gyűjtik az adatokat. Kíváncsiak, melyik célcsoportba tartozol.
*Ancsi*
És még nem is beszéltünk arról, amikor fizetést kell megadni. Ehhez mi közük? Szegényebbek vagy gazdagabbak játszanak velük? Igaz, ide is be lehet írni bármit. Az ilyen játékkal eleve nem játszom. Szerintem a mobilszám ehhez képest "kismiska".

*Ancsi*
Engem nem zavar, ha megadom a mobilszámomat. Nem tartom valószínüleg, hogy valaki hívogatni fog, mert olyan ráérős kedve van. Legfeljebb elcsevegünk.
Ahogy olvasod a fórumot, remélem, olvashatod, hogy van, akit mobilon értesítenek, hogy mikor viszik ki az ajándékot. Nem pedig freemail-en. Oké, ennél a DVD-s játéknál furcsa lenne, de ha kérik, hát kérik. Írom, írj be fals számot, ha annyira titkos a mobilod!
22
Szerintem reklamálj és legalább700 Ft-ot kérj. Ne hagyd magad, küzdj!!!
Van egy barátnőm, megkérdezem, hátha neki is van bögréje, jó?!
Sziget
Megkérdezhetem, hogy a mobilnyerő sms-t pontosan mikor küldted?
Krysztasznak erre:
"Igazán nem értettem a felvetésedet. NLC játékkal nem játszol? Ott még a korodat, nemedet is meg kell adni. !"
Igazad van, de én azon pöccentem be, hogy a mobilszám megadása nélkül nem fogadják el a megfejtést. Kora és neme mindenkinek van, legfeljebb fals adatokat ír be.

De hadd ne legyen egy rejtvénypályázatnál feltétel, hogy mobilod legyen! Legközelebb az autód rendszámát kérik? A hülye gyalogos meg ne játsszon, hanem kösse föl magát, ha már ilyen élhetetlen?

Én nem tudom de mintha megváltozott volna a Piros Rendszere.
Idáig úgy volt ha 15 percen belül nem jön vissza válasz akkot már tuti hogy nyertem vm.-t. Nem így van?
Nálam így volt mindezidáig.
De most...
Ugyanarról a telefonról melyről már nyertem egy mobilt az úgy működik az smseknél hogy 14 percig nem jön válasz aztán az utolsó pillanatban jön hogy nem nyertem!
Olyan mintha a gép kidobná az smsemet mikor nyerő lenne azért mert már nyertem vele egy mobilt!
Ti nem tapasztalataok ilyesmit?
De menjünk át a vírusinvázió topicba e téma kapcsán.
Nagyobb az esély, hogy nem kaptad meg, ahhoz meg kell nyitni szerintem a mellékletet is.
poszti sehogy. futass le egy víruskeresőt. ha nem akkor elkezdi küldözgetni a leveleket de te azt nem látod.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások