Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 395 / 9339 oldal |
Sió másnak is meghalt?Egy böngészővel se jön be.Tegnap még jó volt.
sada
" alt="
">
köszi!
" alt="
">
köszi!
Kidobhatod.
Már nincsenek postai beküldős játékok.
Már nincsenek postai beküldős játékok.
Sziasztok! Az elmúlt években jóval kevesebbet játszottam, ezért nem vagyok naprakész
" alt="
"> Azt kérdezném Tőletek, hogy a Rama vk-kat már nem érdemes gyűjteni? Régen volt vele játék ( vagyis vk-ért receptkönyv), jól tudom?
" alt="
"> Azt kérdezném Tőletek, hogy a Rama vk-kat már nem érdemes gyűjteni? Régen volt vele játék ( vagyis vk-ért receptkönyv), jól tudom?Trixy87
Igen, úgy van, ahogy Vénember írja. A mostani kekszes játék feldolgozása utólag történik, illetve valószínűleg csak hétköznapokon (ez utóbbi részemről csak tipp, onnan gondolom, hogy a nyertes lista frissítése nem folyamatos, = pár naponta kerül fel rá új név, és akkor egyszerre "sok" / több nyertes).
Igen, úgy van, ahogy Vénember írja. A mostani kekszes játék feldolgozása utólag történik, illetve valószínűleg csak hétköznapokon (ez utóbbi részemről csak tipp, onnan gondolom, hogy a nyertes lista frissítése nem folyamatos, = pár naponta kerül fel rá új név, és akkor egyszerre "sok" / több nyertes).
Trixy87
Másnap délután kaptam e-mail értesítést.
Másnap délután kaptam e-mail értesítést.
Sziasztok! "Keksz és New York" játék azonnal kiírja, ha nyertél? Vagy csak később jön mail róla? Köszi
Aki küldött be bombi pontot jóvá írták neki a pontokat?
Oreo fődíjasról még nem tudni?
Még én is vároCk Aldi utalványokat...
Sziasztok! Az Aldi Nyerj a kedvenceiddel játékkal nyert utalványt kapott már valaki? Február közepén írták, hogy 90 nap múlva küldik, tehát időben vagyunk még....
Ruhaszámla /női érdekel vkit ,hétfőn ismét vásárolok ?
Kométa Mindennap Finom! - termék megnevezés....
Győri,Belvita Tuc Pilóta .. játék miért az üzletekhez kötődőhöz van sorolva ?
Az Auchan blokkon a Kométa Zala felvágott mellett mi lehet a "MF!" jelentése?
Ruhaszámla / női érdekel vkit ? Holnap vásárolnék,ha találok megfelelőt !
Johnny-x köszönöm szépen a segítséget, helyre állt most már
" alt="
"> Szép napot🍀
" alt="
"> Szép napot🍀Miután nem kaptam Iphone ajánlatot, szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, a Glamour napokon lesz-e esetleg valamelyik műszaki áruházban olyan kedvezmény, hogy olcsóbban tudom megvenni a telefont? Köszönöm!
Paintuci
Köszönöm a pontosítást, a hétfő most úgyis kiesett, szerintem a Fogarasit fogom megnézni a héten.
Köszönöm a pontosítást, a hétfő most úgyis kiesett, szerintem a Fogarasit fogom megnézni a héten.
Aranyoskicsi
Bocs, egy kis kiegészítés: a kilépésnél a probléma kapcsán azt értettem, hogy időnként "az oldal nem elérhető" hibát ír ki szinte bármelyik böngésző, amit használni szoktam. És valahogy "beakad a fiók". Ezért kell törölni az előzményeket, ha tudsz, böngészőt váltani, és inkognitó lapban indítani újra.
Bocs, egy kis kiegészítés: a kilépésnél a probléma kapcsán azt értettem, hogy időnként "az oldal nem elérhető" hibát ír ki szinte bármelyik böngésző, amit használni szoktam. És valahogy "beakad a fiók". Ezért kell törölni az előzményeket, ha tudsz, böngészőt váltani, és inkognitó lapban indítani újra.