Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 395 / 609 oldal |
Sajna én nem találok olyan szakot, ami igazán érdekel, és ammit imádnék... így meg elkezdeni sem érdemes
Ditke: ja, az orvosi... az full-time 

Stendhal: egyetértek
Időben kellett volna észhez térnem, és gimi után tanulni. Ez a következtetésem. De már mindegy.
czd
én pont fordítva tapasztalom: nappalin nehezebb volt, most a levelező semmi ahhoz képest.
(Igaz, a nappali orvosi volt, ez meg csak szakjog
)
én pont fordítva tapasztalom: nappalin nehezebb volt, most a levelező semmi ahhoz képest.
(Igaz, a nappali orvosi volt, ez meg csak szakjog
)Nekem is csak kivételes alkalom, hogy vigyáznak a csajokra, ki is használom
Bár mindjárt felébrednek és akkor mehetek
Bár mindjárt felébrednek és akkor mehetek

Stendhal: a nappali kevésbé szivatós, mint a levelező
nagyjából ez általános
nagyjából ez általános
Az elejét meló mellett, a végét gyerek mellett, úgyhogy saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez a levező főiskola nem olyan egyszerű. Igaz hogy mindent meg lehet oldani, de azért én úgy érzem, hogy nappalin könnyebb lett volna.
hát nekem ebből a szempontból nehéz mert anyukám apukám mindenkim dolgozik
így dorkámmal együtt tanulok
legalább okosodik
így dorkámmal együtt tanulok
legalább okosodikérdekes, nem mostantól vezetik be a "mindenhol, mindenkinek kell fizetni"-t?
Hát nem tudom az én sulim elég furcsa, mert nálunk idéntől nem kell fizetni.
majd csak lediplomázom valamikor
majd csak lediplomázom valamikornekem is több ismerősöm van, aki így csinálta, gyerek mellett
azért jó, ha van segítség
nekem jó messzire vannak a szülők
azért jó, ha van segítség
nekem jó messzire vannak a szülők
Minden esetre kitartás. Mindenki azt mondja, hogy gyerek mellett kell tanulni, mert úgyis otthon van az ember, meg nem is kell fizetni, de azért annyira nem egyszerű a mutatvány.
rendben 

Nekem pl. 2 mert kétszakos vagyok, legalábbis még így volt pár éve. :-(
1 diploma 1 nyelvvizsga
1 diploma 1 nyelvvizsga
kinek hány... van ahol elég egy középfokú, van ahol egy közép és egy alap, van ahol spec. nyelvvizsgát is kérnek, pl. szakmaival bővítettet...
Szerencsére nekem "csak" vizsgagondom van, nyelvvizsgák már megvannak.
Szerencsére nekem "csak" vizsgagondom van, nyelvvizsgák már megvannak.
Stendhal, egyetértek, de nem tudunk mit csinálni, mondjuk nekem még egy pár szigorlatom hátravan. azokat is tanulgatom :-((
régen csak a doktorihoz kellett kettő
Az enyémhez egy A vagy B elég, de van olyan egyetemi szak, ami kettő középfokút kér.
hány nyelvvizsga kell a diplomához manapság?