Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 395 / 487 oldal |
a zselés tollat másra is cserélném............talán egy-két knorr vonalkódot ha kaphatnék érte cserébe...........
Sziasztok!
Nekem is lesz feles zöld kis polipom, ha érdekel valakit, most futó játékban lévő kódokért cserébe
Nekem is lesz feles zöld kis polipom, ha érdekel valakit, most futó játékban lévő kódokért cserébe

Figyu, írj, de már nem vagyok sokáig. Este leszek gépközelben újra
bubus mit gondolnál érte?
Polipom van cserére
..... a zselés tollat csak polipért cserélnéd?
..... a zselés tollat csak polipért cserélnéd?
evrika akkor küldöd? Beato bocs de elküldenéd újra a címed? Megint kitöröltem véletlen.
Sziasztok!
Politpot szeretnék, ha van valakinek felesleges.
Feltudok ajánlani érte T-com-os magenta színű egérpadot, magenta színű zseléstollat vagy amit csak szeretnétek (feltéve ha van)
Politpot szeretnék, ha van valakinek felesleges.
Feltudok ajánlani érte T-com-os magenta színű egérpadot, magenta színű zseléstollat vagy amit csak szeretnétek (feltéve ha van)
eladó kp-ért egy vadonatúj
Fruit de Loom márkájú Cheetos pulóver 164 -es méret
e-mail fent
Fruit de Loom márkájú Cheetos pulóver 164 -es méret
e-mail fent
fcoco, és cathy jelentkezését várnám, mert kérdezni akarok tőlük vmit.
Családi, 4 főre szóló belépő a szombati sorozatok filmmaratonra, valamint 2 jegy az "egy királyi gyűjtemény Spanyolországból"című drágakőkiállításra a Természettud.Múzeumba.
Én is Knorr törcsit szeretnék! Mekkora a mérete???
Van érte más nyereménytárgy v. töri.
Van érte más nyereménytárgy v. töri.
Annyira szeretnék knorros törölközőt cseréljem velem valaki, akár adok két signál polót is. 

Jó estét! A tescos játéknál egy számról csak egy beküldést fogad el? Gondoltam ha hugi törcsit nyert már poló elkelt. Erre pont a törcsire hajtok, és 2db polót nyerek. Szóval lenne cserére, egy db signál polóm, és knorros törölközőt szeretnék. Sőt lesz parmezán tartóm, és az algida táska is keresi gazdáját. Plusz a Fundy maci is.....
Gyipke?..Hm kérnék ingyen? Ti nem esztek otthon joghurtot? A játékokhoz biza pénz kell, és a szülők én is emlékszem néha nem azt veszik amit akarunk hanem amit ők akarnak, de próbáld meggyőzni őket.....Amúgy ha cserélhetnénk polipot, és küldök neked...Na?
Cserére van:
-Maybelline fekete szempillaspirál
-Maxima kulcstartó
-Egyszervolt nyakbaakasztó
-Eskimo gyerek sapka
-Fekete Constantine baseball sapka
-Kék Discovery Channel baseball sapka
-Drapp színű AVON táska
Mindegyik bontatlan.
-Maybelline fekete szempillaspirál
-Maxima kulcstartó
-Egyszervolt nyakbaakasztó
-Eskimo gyerek sapka
-Fekete Constantine baseball sapka
-Kék Discovery Channel baseball sapka
-Drapp színű AVON táska
Mindegyik bontatlan.
Gyipke, a játék még június végéig tart
Addig még van idő nemcsak kibőgni a szemedet, hanem megenni 15 joghurtot is.
Addig még van idő nemcsak kibőgni a szemedet, hanem megenni 15 joghurtot is.KÉRNÉK: SÜRGŐSEN MÉG 15 DB DANONE VONALKÓDOT VAGY GARANTÁLT TÁRSASJÁTÉKOT A FEDŐFÓLIAKÓDOKAT EL IS LEHET KÜLDENI:
+36203419755 SZÁMRA ONLINE INGYEN!!!!!!!!!!SEGÍTSETEK LÉCCI MERT LEJÁR A JÁTÉK ÉS MOST IS MAJDNEM KIBŐGTEM A KÉT SZEMEMET!!!!!!!!!!!!!
;(
+36203419755 SZÁMRA ONLINE INGYEN!!!!!!!!!!SEGÍTSETEK LÉCCI MERT LEJÁR A JÁTÉK ÉS MOST IS MAJDNEM KIBŐGTEM A KÉT SZEMEMET!!!!!!!!!!!!!
;(Tomi Kristály kék 38-39-es papucsot adok 40-41-es méretűért.