Aranyoskicsi
Be tudok lépni. A kilépéssel vannak "problémáim".
Próbáltam az adminokkal is egyeztetni, hogy mire ez a sok biztonsági "fejlesztés", de nem jutottam eredményre.
Számítógépről próbáld meg a következőket:
- törlöd az előzményeket
- inkognitó lapot nyitsz, és innen próbálsz belépni
- a folyamat során vársz (akár +10 mp-et, amíg tölt az oldal! - ez is egy be nem vallott "fejleszés", hogy időnként lassítják a belépést)
Telefonról:
- ha van másik böngésződ, onnan lépsz be
- ha van inkognitó mód, azt használod
(Ha a fentiek után továbbra is fennáll a probléma, és pontosítani tudod, hogy mi miatt nem tudsz belépni / hol akad el a folyamat, megpróbálhatjuk kitalálni...)
👋
A freemail-be más sem tud belépni?
Köszönöm
(Bocs én meg rosszat mondtam, Soroksári úti nem éjszakai tesco, Pesten csak két tesco éjszakai Fogarasi, meg Váci út(Gács utca.)
Sziszka9
Köszönöm a választ.
Rossmann Finish egyből kiírja ha nyertél és már akkor fotót kér a nyertes blokkról.
Rosmann / Reckitt / Air-Wick / Finish:
10. MIKOR ÉRTESÜLÖK RÓLA, HOGY NYERTEM?
Napi nyeremény esetén a kódod beküldése után a weboldalon azonnali visszajelzést kapsz a felületen, hogy kiválasztásra kerültél, mint potenciális nyertes. Ezután kérjük, hogy a finishairwick@humantelex.hu e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot! Főnyeremény sorsolás időpontja: 2023. május 02. 14:00
Szerintem igen, volt már, aki nyert hajnalban és akkor jelezte a rendszer.
Rossmann nyereményjátéknál egyből kiírja ha nyertem?
A hiba nem az Ön készülékében van.
A Kometa oldala, sőt a játék oldala is betölt, de belépni nem lehet.
Ctrl F5 nem segít.
Telefonról sem megy.
Ha simán rákesesek a Kométa oldalán és onnan navigálok oda akkor sem működik.
Kométa behalt.
Így sem működik:
Rita21: nálam is hibát ír ki. de ha törlöda
https://klub.kometa.hu/login -bóla /login szót,akkor már jó
Soroksári úti tesco 9. kerület. Obinál, ott alig vannak általában.
Paintuci
Nem tudok újabb fagyisról, én a kekszes játék kapcsán érdeklődtem az önkiszolgáló kasszák nyitvatartásával kapcsolatban. A hozzánk közeli TESCO-ban már kora reggel is sokan vannak, elég kényelmetlen blokkokat nyomtatni. Nem szeretek a kelleténél nagyobb bunkó lenni csak hogy esetleg nyerjek ezt-azt... és hátha van olyan hely + időpont, ahol mások zavartatása nélkül blokkolgathatok magamnak (és igen, Budapest volt a kérdés)
A már leírtak okán az ALDI-ban is csak minimálisan bízom, de ha nem próbálkozunk, nem adjuk meg az esélyt sem a nyerésre, nemde?! (Persze, én is meg fogom nézegetni az ottfelejtett blokkokat, de nincsenek illúzióim... ettől függetlenül én a saját blokk felhasználásban igyekszem bízni)
Az Aldi meg nem fizette be a szemét szállítás díjat. Ezért rábízza a dolgozókra, vásárlókra.
Szerintem a többi napon Pesten nyitva van az önkiszolgáló kassza. Nem árt hiszen pénztárosból, jó ha van 2. A vásárlók, meg összegyűlnek éjfél után kicsivel, de lehet anno a fagyis játék miatt. Csak tán megint indul egy ilyen? Juj... 😜😱🤣
Talán nem lesz jelentős a forgalomnövekedés... de én valszeg ott fogok kezdeni csütörtökön az ALDI-ban, és veszek pár Győri kekszet (elegánsan megduplázva az egy vásárlás során közel-0 esélyt! :-) ).
Valóban kár, hogy nincs komolyabb nehezítés az ALDI promócióban, mert amúgy teljesen korrektek a nyeremények.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások