Maui!
Mindjárt sírva fakadok! Hiába van ráírva a csomagra, hogy törékeny, millió darabra van törve!

Lehet ilyenkor valamit csinálni?
Azért persze köszönöm...
Hát én drukkolok, hogy megkapd a nyereményt.
Nem írta ki a telefonszámot. Mobilra hívtak. A Kékesi Erika csak annyit kérdezett, hogy nem e átvágás. Én mondtam, hogy nem mert felismertem a hangukat és mondták is hogy mit írtam. Ezt csak ők tudhatták. Nem tudok semmit. A Kékesi Erika sem tudott többet mondani. Lehet, hogy ez pénteki leadás lesz?
hanyatka
Meg vagyok döbbenve.
Mobilon hívtak fel tegnap? Az kijelzi és megőrzi a számot, nézd meg, hogy valóban a Danubiustól érkezett-e a hívás.
És mit mondtak, utánanéznek, hogy mi történhetett?
FIGYELEM!
AMI EMAILNEK A KÖVETKEZŐ A TÁRGYROVATA, MEG NE NYISSÁTOK:
HI
HELLO
STATUS
ERROR
SERVER REPORT
MAIL DELIVERY SYSTEM
MAIL TRANSACTION FAILED!!!
Ne csak a csatolt file-t, hanem magát a levelet sem!!!!!!!!
Nem adták le, amit tegnap délután csináltak velem a Danubiusban. Felhívtam őket és nem tudnak róla, hogy nyertem volna... Nem tudom, hogy most ez mi.
Lehet, hogy átvertek. De biztos vagyok benne, hogy a Feri és a Claudia volt, mivel ismert a hangjuk.
Olyan pánik van rajntam.
Én sem tudom mi ez, de tegnap este óta kapom a vírusokat. Még az a szerencsém, hogy több vírusírtó van fenn a gépen. Egyébként meg sem nyitom azokat a leveleket amiket nem ismerek. Azokat rögtön kitörlöm.
Nagyon negatív dolgokkal találkoztam az előbb!!! Megnéztem az e-mail-eket, kettő vírusos levelet akartak küldeni nekem!! Meg utálom az olyan reklámokat amiket nem én akartam!!!! Mindezt azért, mert írtam a csere-berébe, hogy szeretnék egy CD-tartót. Olyan nagy bűn ez??? Gondolom, hogy nemcsak az én címemmel szórakoztak, (fórumosok) vigyázzatok!!

Szabolcs,
Szerintem a Cortessi egy cég, aki a Fornetti franchise partnere, de a Fornetti termékeken kívül más fagyasztott-sütött termékeket is árul. (Láttam ott kakaós csigát, stb. amiket a csak Fornetti sütiket árúsító helyeken nem.) Tehát ahol az elárúsítóhelyen a Fornetti felirat mellett a Cortessi is ki van írva, célszerű megkérdezni hogy milyen zacskóbaban adják.
Az Örs Vezér téren a Sugárban Cortessi zacskóban van.
Kérdeztem tőlük, de nem is lesz másik zacsijuk. Legalábbis nem tudnak róla.

Szerintem a titkos nyerteslistákra meg a hónapokig elhúzódó postázásokra gondolt.
"Tegnap én is úgy jártam. Fornettit vettem, de Cortessi zacskóban adták"
Mi az a Cortessi?
"Nálunk ersze a Fornetti valami másik cég zacsijába csomagolja a sütijeit"
Hol van ez a hely? Gyűjtsük össze ebben a topicban.
Zs, miért tartod követhetetlennek a CBA játékokat?
(a kérdés-válasz topicban említetted)
Ma du. 4-kor küldtem sms-t Piroséknak. Már örültem, mert választ nem kaptam. De egy órás késéssel jött a válasz

Ipszy
Te egy kicsit félreértetted a dolgokat. Nem az volt a negatívum. De hála az égen megoldódott, bár későn.
Hanyatka!
Kapsz egy filmet teljesen ingyen, és beírod a negatív tapasztalatokba?!!!
Sokan, akik nem nyernek ennél sokkal kisebb dolognak is tudnának örülni....
Nem érkezett semmi Stella nyeremény !!!
pedig azt ígérték hogy a hónap végéig küldik !!
igaz van még idő ,csak gondoltam hogy a hétvégén hozzák !!
Hát ebből pöttyet már kinőttem

Nekem rémlik, hogy évekkel ezelött, mikor még Bp-en volt koleszos a fiam, a koleszban osztogatták az ajándékkódos, termékmintás Nescafe szórólapot az akkori játékhoz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások