Lehet, hogy ezt gondolta a költő, de ettől NEM lesz több vásárlójuk, csak a kukáikat kell ritkábban üríteni, mert megteszik helyettük a gyűjtők.
Nem a vásárlók fognak nyerni!
De találtak egy jó sztorit a hirdetésekhez.
sada
Ez amolyan költői kérdés volt, ugye?! :-) Az ALDI promóció szervezői nyilvánvalóan a "tök mindegy mit, csak vásároljanak, és nőjjön a forgalom" logikát követték a promóció kigondolásakor / megalkotásakor.
Mondjuk úgy, hogy nem a nyereményjátékokban az átlagnál gyakrabban részt vevőkre szabták a kiírást...
Tartok tőle, hogy elég nehézkes lesz az adatok feldolgozása, mert boldog-boldogtalan küldözget majd be blokkokat. De hát majd legközelebb lehet, hogy kikérik a mi véleményünket is! :-)
Mi abban a jó, ha semmi korlátozás sincs?
Sem a játékosonként naponta beküldhető blokkok számára , sem a blokk értékére?
Ettől nem fognak nőni az esélyed, hisz lesznek akik napi százas nagyságrendben regisztrálnak vásárlásokat.
Persze, ha van, be kell küldeni, mert valaki csak elviszi a nyereményeket, de túl sok energiát szerintem sem szabad ráfordítani.
Hacsak nem te vagy a napi százas.

" alt="

">
jojó 2023-04-08 :: 00:00
Vágási Feri
de jó akciók lesznek az Aldiban !
Szerintem ez függ attól is, hol van az az áruház?
Vidéken v. a fővárosban, lakótelepen v. a "falu" szélén, stb.
Meg kell próbálni.
Paintuci
Köszi! (És ha épp NEM hétfő van, és hajnalban épp TESCO felé járok, érdemes lehet megnéznem az önkiszolgáló kasszákat?)
Mol: a mol játéknál nekem 2 terméket kell vennem, matricásat vagy matrica nélkülit?
..a kártyát meg használnom kell. Mármint a molost.
Az előző játéknál nyert vki kést?
0 órakor az összes kassza bezár, és fél, vagy egy órán keresztül nem lehet fizetni, az üzletben bent lehet lenni.
Az automata kassza (amikor a fagyis játék volt) 2022.06.20-án indult, az egy hétfői nap volt, szóval hétfőn éjszakánként nincs nyitva. Heti zárás miatt.
Nem emlékszik / tudja valaki, hogy a TESCO Extra áruházakban az önkiszolgáló kasszák hogy vannak nyitva? Normál esetben (= nem az ünnepi nyitva/zárva tartásra gondolok...) szóval a bolt maga 0-24-ben nyitva van, de úgy rémlik, hogy a kora hajnali órákban csak 1 normál kassza üzemel, pénztáros nénivel. Én viszont olyan időpontot keresnék, amikor kicsi a forgalom, és el lehet molyolni az önkiszolgáló kasszákkal, tehát nem tartom fel a sort. Előre is köszi, ha tud valaki segíteni!
Johnny-X 2023-04-07 :: 20:28
Vágási Feri
Akkor 04.13-tól majd' egy hónapon keresztül nem lesz sok eldobált blokk az ALDI-k környékén?! :-)
Pepsi is, Szentkirályi is Adamsky játék. Náluk lehet a gond.
penny pepsi oldal nálatok működik? köszi
most bejött
keresőbe csak ennyi
aldi szentkirályi nyereményjáték
Próbáltam, ezt írja ki " az ön kapcsolata nem privát! " Neked is?.
ALDI-Szentkirályi csak nálam nem érhető el a játékleírás végi linkről?
fitoska
tegnap én kaptam emailt
Sziasztok! Fressnapf nyertesekről vmi hír? Kiküldték már az emaileket?
A promóciós csomagolás termékenként, illetve ízvariációnként eltérőek lehetnek. A promócióban részt vevő termékek promóciós csomagolással vannak ellátva, amely ezüst kupakot jelent a terméken és a „Nyerj a kupakkal!” szlogent.
A csomagolások az alábbi információkat kötelezően tartalmazzák: 10 jegyű alfanumerikus kód, és a termék címkén QR kód található a következő promóciós felhívással: „Ha eszel, jöhet mellé egy Coca‑Cola! Szkenneld be a Coke app QR-t és játssz a kóddal a nyereményekért
Sziki36
Original Coca‑Cola (1 literes)
Original Coca‑Cola (1,75 literes)
Original Coca‑Cola (2 literes)
Zero Coca‑Cola (1 literes)
Zero Coca‑Cola (1,75 literes)
Zero Coca‑Cola (2 literes)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások