Gondoltam, ma utánajárok a Nescafé freecardnak. Irány Mammut Üzletközpont. Vannak Nescafés automaták dögivel, egyiknek a közelében sincs semmi tájékoztató. Mozik előtere dettó, van egy kis Nescafé kávézó, oda külön bementem megkérdezni, de akárha kínaiul érdeklődtem volna, fogalma se volt a pultos lánynak a dologról. Nem kárpótolt az az élmény sem, hogy szembejött velünk kézenfogva a Geszti-Gregor Bernadett páros, Ti biztos elhiszitek nekem bemondásra, hogy a freecardok jobban feldobtak volna

Mellesleg a parkoláson is felhúztam magam, nagy betűkkel kiírva, hogy első óra ingyenes, ahogy "jobb helyeken" szokás (na, ez a Mammut nem az

), majd kb. negyedórás parkolás után aszongya az automata, hogy 60 Ft. A kijáratnál lévő őrök szerint persze, hogy ingyenes - rokkantaknak. Szerinte ott van kisebb betűkkel. Szerintem pedig simán a fogyasztók megtévesztése. Szóval a Mammut rögtön két negatív
Még belefért az időbe egy kirándulás a Camponába, végeredmény ugyanúgy nulla, pedig ott is van Nescafé automata, mozi, mindenféle ingyenes levlapok. Szóval ezt "nagyon" megszervezte a Nestlé

Érdekes ez a Sláger rádió!
Az egyik dicséri a másik nem. Én vagyok a másik. Két telefonon is hívtam erre az esti jártékra őket. Úgy csörögött a két telefon mint annak a rendje, ehhez képest, senki nem vette fel és ráadásul még felvételről is leadták a nyertest. Amikor ez a Kata van mindig felvételről megy minden, ezt már tapasztaltam. Figyeljétek meg, hogy olyankor sokkal halkabb a hangja.
Sikerült átvenni azt a híres DVD-t amit írt valamikor valaki. Nagyon örültünk, mivekor kiderült, 3 órás lefagyás után, hogy csak egy DVD filmről van szó, ami gyerekeknek szól. Azért köszi. Vigyázzon mindenki, akinek igérgetnek és nem ismerik igazán egymást.
Már megint pofára estem, de azért örülök is.
levi!
Nem írnál 1 mailt??? Már múltkor is kértelek! Lécci,kösz.
Már én is túl vagyok rajta!
Mostmár megy csont nélkül!
Kb 2 órája próbálkozom az ingyenlottóval, de nem megy. Másnál is így van????
Nagyon szeretnék nyerni a fületlen, csorbult bögrécskét. Árulja már el nekem valaki, hol lehet nyerni? Előre is köszi.
Nem ott a bibi, ahol vakarjátok
A VÁROSI képviselő azért ne jáccon a VÁROSI bálon, mert ha nyer, rögtön jön a duma: biztos bunda volt, csaltak neki.
Az irigyektől ez ellenfelektől.
De ha már olthatatlan vágyat érez, ajánlja fel a nyereményt : pl. egy gyermekintézetnek, jótékony célra, etc.
És akkor hazacipelni sem kel...
Szia Uomo!
Nem tudom milyen nicknéven játszol a honfoglalóban de ha véletlenül észrevetted én is játszom ott szintén "vasi50" nick-néven.Olyan 200000 aranytallérom van,mert egyszer már licitáltam és 800000 körül nyertem egy Ferenczy herfli davidson CD-t a JEP pontom 3880 körül van.Mostanában kissé hanyagoltam de majd visszatérek.
Lehet hogy már játszottunk egymás ellen?
Ha gondolod és van mit írj a emilemre: vasi20@freemail.hu
vagy mégjobb ha a vasi20@msn.com címre írsz.
Üdv:vasi50
Hanyatka
Kívánom, hogy nagyon sok füles, csorbulatlan bögrét nyerj a sok egyéb főnyeremény mellé!
Igazad van. De mivel én még egy fületlen, csorba bögrét sem nyertem soha, így nem tudom meg örülnék-e annak legelőször.
thiefman, hanyatka
Baromság. Vagy inkább demagógia. Aki sorsjegyet, tombolát vesz, az nyerhet is.
Ez nem szociális juttatás. Tőlünk sem kérnek kereseti igazolást a vk-ok mellé.
Vannak, akiket a Fortuna nagyon szeret, de végül a kitartókat is megjutalmazza.
Te sem örülnél, ha fületlen, csorba bögrék lennének az ajándékok.
Mellesleg amelyik cég a nyereményt felajánlotta, öngolt rúgott a kicsinyességével. Ez nem a legjobb reklám..
Csak egy apróság: egy városi képviselő 100 ezer forint körül keres Szombathelyen. Szerintem egy játékban nem lehet ilyen kitételeket tenni, hogy valaki ne játsszon csak azért, mert jól keres. Így ha pl. egy milliomos nyerte az 5 milliárdot, akkor is csak annyit mondhatunk, hogy basszus mekkora szerencséje volt...
Mellesleg sokak szerint akinek tellik internetre az már jómódú. Ezek szerint sokunk nem játszhatna

Ok, sarkítsuk a példát!
A havi 150 ezres fizetéseddel nyersz 500.000 forintot az egyik kaparós sorsjegyen. Összesen 10-et vettél a pénzedból, darabonként 350 forintért.
A nyereménykifizető azonban csak 300 ezret fizet ki, mert túl sokat keresel. Ez korrekt lenne?
Én ezeket nem engedném egyáltanlán nyerni. Már eleve a fizetésük is akkora, hogy jódolgukban nem tudják mit csináljanak. thiefmannak igaza van. Én is kukacos vagyok.
Nagyon kukacos vagyok, ha azt mondom a városi képviselő vegyen magának
Idézet a szombathelyi városi bál írásából:
"...Sajnos a szervezők nem ellenőrizték a felajánlott nyereményeket, így volt akit otthon keserű meglepetés ért örömmel hazacipelt nyereményével. Egy városi képviselő az egyik fődíjat, egy TFT monitort zsebelhetett be a helyi monitorgyár felajánlásában. (Most nem lényeges, hogy Philips) Az már csak otthon derült ki, hogy a dobozon 17 collosnak feltüntetett kijelző helyett egy 15 collos monitor lapult a dobozban sérült csomagolásban. Azért még ez is szép ajándék lenne, ha működtek volna a hangszórói. Így viszont inkább bosszúság. Tavaly a megyebálon egy 100 ezer forintos, négyszemélyes síútról derült ki, hogy a vasárnap hajnalban kisorsolt nyeremény kedd reggelre szól, így az is elúszott, mivel tulajdonosa nem tudta hétfőn megoldani, hogy másnaptól ne menjen dolgozni és elajándékozni sem tudták a nyereményt. Kérdéses, vajon az ilyen nyeremények jó reklámot jelentenek-e a felajánló cégeknek? Természetesen a kérdés költői volt..."
Forrás: http://www.nyugat.hu/cgi-nyugat/cikksql.cgi?cikk=1195
6
thiefman
dehogynem, bőven több mint gondolnád - sajnos
PIROS: 2db CD tarto-s borítékot nem kaptak meg
3 db telefontartós borítékot megkaptak, itt az ajándék.
Valamennyit simán adtam fel. Elég rossz az arány szerintem is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások