Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 397 / 2327 oldal |
Van 4 db Cinema City kódom. 10.01-ig beváltható 2 D-s filmre. 1000 ft/db
Péntekre a József Attila Színházba az Anconai szerelmesek c. 19:00-kor kezdődő előadásra a 2. sorba lenne két jegyem eladó.
Sajnos nem tudunk részt venni rajta
" alt="
">
Sajnos nem tudunk részt venni rajta
" alt="
">5000 Ft értékű konzolvilág online kuponkód eladó 3500 Ft-ért.
Valakinek eladó mozijegy? Érdekelne.
Razor pink elektromos Roller 1 év garival!
35ezer Ft!!!
35ezer Ft!!!
Kérek mindenkit, hogy a sümegi és a mátraszentimrei wellness-miatt már ne írjatok, mert mindkettő elkelt, csak én nem szoktam közzétenni az eladás tényét. Ami most még van:
Eladó egy értékutalvány a Borostyán Med Hotelbe Nyíradonyba, amely 50.000,-Ft értékű, ebben az összegben lehet felhasználni a hotelnél történő foglalás esetén. Nagyon szép 4*-os kastélyszálló. Ár: 40.000,-Ft.
Eladó egy értékutalvány, amelyet a www.szállásguru.hu oldalon lehet levásárolni, ez 80.000,-Ft értékű és bármelyik utalványt meg lehet vele venni, amely a honlapon található, bel és külföldit egyaránt, ár: 70.000,-Ft.
Eladó egy danubius hotel ajándékkártya 180.000,-Ft értékben, amelynek eladási ára 150.000,-Ft, bármelyik magyarországi danubius hotelben levásárolható ebben az összegben.
Eladó egy két főre szóló két éjszakás félpanziós wellnessutalvány a szilvásváradi La Contessa kastélyhotelbe, amelynek értéke 120.000,-Ft (a kastély épületébe szól nem az udvarházba) és hétvégi felár nélkül felhasználható, nyáron is felhasználható! Ennek ára 70.000,-Ft.
Érdeklődni :andidozsa@freemail.hu
Eladó egy értékutalvány a Borostyán Med Hotelbe Nyíradonyba, amely 50.000,-Ft értékű, ebben az összegben lehet felhasználni a hotelnél történő foglalás esetén. Nagyon szép 4*-os kastélyszálló. Ár: 40.000,-Ft.
Eladó egy értékutalvány, amelyet a www.szállásguru.hu oldalon lehet levásárolni, ez 80.000,-Ft értékű és bármelyik utalványt meg lehet vele venni, amely a honlapon található, bel és külföldit egyaránt, ár: 70.000,-Ft.
Eladó egy danubius hotel ajándékkártya 180.000,-Ft értékben, amelynek eladási ára 150.000,-Ft, bármelyik magyarországi danubius hotelben levásárolható ebben az összegben.
Eladó egy két főre szóló két éjszakás félpanziós wellnessutalvány a szilvásváradi La Contessa kastélyhotelbe, amelynek értéke 120.000,-Ft (a kastély épületébe szól nem az udvarházba) és hétvégi felár nélkül felhasználható, nyáron is felhasználható! Ennek ára 70.000,-Ft.
Érdeklődni :andidozsa@freemail.hu
Eladó a Nádudvarival nyert 2 fős Hungarospa Gold belépőm Hajdúszoboszlóra. Voucher-t kaptam, ami ugyan a nevemre szól, de átruházható, bárki bemehet vele. Rákérdeztem. Ezt a voucher-t tudom átadni/megküldeni.
A Gold fürdőbelépő érvényes a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő Gyógy-és strandfürdőjébe, az Aquaparkba és az Aqua-Palace élményfürdőbe, felhasználható 2019. június 15-től 2019. augusztus 31-ig.
A Gold fürdőbelépő érvényes a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő Gyógy-és strandfürdőjébe, az Aquaparkba és az Aqua-Palace élményfürdőbe, felhasználható 2019. június 15-től 2019. augusztus 31-ig.
Eladó 2 db Cinema City mozijegy kupon 2D-s filmekre.
Eladó egy 2 fő részére szóló üdülési utalvány, mely 100.000 Ft kedvezményre jogosít. Egy összegben beváltható a Club Karos Spa **** prémium kategóriás szálláshelyeinek (Zalakaros, Velence, Siófok) legalább egy hetes és 2 felnőtt részére történő foglalás esetén.
Az utalvány felhasználható a június 1-től augusztus 31-ig tartó időszak kivételével.
Ár megegyezés szerint, érdeklődni e-mail-ben lehet!
" alt="
">
Az utalvány felhasználható a június 1-től augusztus 31-ig tartó időszak kivételével.
Ár megegyezés szerint, érdeklődni e-mail-ben lehet!
" alt="
">Budapesti Nyári fesztiválra 2*20000 ft-nyi szabadtéri programra felhasználható kupon eladó. Pontosabban le kell adnom, hogy melyik előadásra szeretném a jegyeket. Féláron eladó!
https://szabadter.hu/
https://szabadter.hu/
Nádudvarival nyert egy éjszakás wellnesst keresek.
Eladó !
Razor Power Core E90 elektromos roller rózsaszín
Vision express 30 ezres uti
Tefal Masterchef turmixgép
Lazy bag
Razor Power Core E90 elektromos roller rózsaszín
Vision express 30 ezres uti
Tefal Masterchef turmixgép
Lazy bag
Szia! Mi a roller pontos tipusa?
Eladó Razor elektromos Roller!39ezer Ft!BONTATLAN!
90.000 Ft
Eladó teljesen új, bontatlan csomagolásban (csak a garancialevelet vettem ki) XBOX ONE S 1TB 2 vezeték nélküli kontrollerrel+FIFA 2019 játékszoftverrel, 1 hónapos Xbox Game Pass próba-előfizetéssel, 14 napos Xbox Live Gold próbatagsággal.
24 hónapos garanciával.
Személyesen Székesfehérváron vagy Veszprémben tudom átadni. A postázás is megoldható.
24 hónapos garanciával.
Személyesen Székesfehérváron vagy Veszprémben tudom átadni. A postázás is megoldható.
Eladó (Nádudvarival nyert) 1 db 2 fő részére szóló 1 éjszakás wellness hétvége a Hungarospa Thermal Hotel***superiorba (4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 25.), félpanziós ellátással, közvetlen átjárással a strandfürdőbe, Aqua-Palace élményfürdő használatával (kivéve elutazás napján) Az elutazás napjára pedig van egy 2 fős Hungarospa gold belépőm is....
Mozijegyek elkeltek!
4 db Cinema City 2D filmre jogosító jegy ( kód ) beváltható 2019.10.01-ig
1000 ft/db, vagy egyben 3600 ft-ért eladó
1000 ft/db, vagy egyben 3600 ft-ért eladó
Rossmann-Henkel regisztrációs blokkok érdekelnek majd. 😊