Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 398 / 609 oldal |
Ez a játék egy "szerencsejáték". Veszíteni valója senkinek nincs.
na már csak 3 hiányzik
azt tudom mit jelent a piros körben fehér vonal de azt hogy kell érteni hogy mi ellene véd?
azt tudom mit jelent a piros körben fehér vonal de azt hogy kell érteni hogy mi ellene véd?
Néha olvasgatom a stratlap fórumot is. Ott valaki pár napja beírta, hogy van egy ismerőse, aki egy olyan cégnél dolgozik, aki online játékot indított, és az összes nyeremény kamu volt, senki nem nyert semmit, beírták a kamu neveket, hogy ki nyerte, aztán senki sem tudta meg.
Gabcsa igazad van. Nekem is jó kikapcsolódás a két kis gyerkőcöm mellett.
Gabcsa! Az én gyerekem csendben tűri, hogy a gép előtt ülök!
Sajnos ebből áll a világ, a "gyengéket" eltapossák. De ne menjünk ebbe bele. Jó a társaság, kis kikapcsolódás és ennyi.
Ő biztos nincs fennt ezen a fórumon 
Ő biztos nincs fennt ezen a fórumon 
Ha mindenki arra hajtana, hogy a másiknak minnél kevesebb pontja legyen, senki nem lenne ezen a fórumon.
Stendhal: azért én nem szeretném azt hinni, hogy mindenhol ők érvényesülnek
Az ilyen embereknek ez a szórakozás,hogy csaljon.
Úgylátszik nincs benne verseny szellem.
Meg sem érdemelné, ha nyerne!
Úgylátszik nincs benne verseny szellem.
Meg sem érdemelné, ha nyerne!
Teljesen mindegy, mennyi pontszáma van, az nem játszik. Nem az fog nyerni, akinek a legtöbb pontja van.
Maximum eggyel több ajándékcsomagra tud pontokat tenni
Maximum eggyel több ajándékcsomagra tud pontokat tenni

Az közel sem biztos, hogy nyer is. Jelentkezni kell az ajándékokért és majd sorsolnak.
Igazad van czd, egyetértek veled. Számomra is ez csak egy jó játék, kikapcsolodás, a gyereksírás közepette 

Én amikor reggel beléptem, még hatezernégyszáz-valamennyi volt neki
Durva, de ez van. Kár hogy mindenhol az ilyenek érvényesülnek.
lehet hogy benfentes, ő a húzóerő 

Gabcsa: nem tudunk mit csinálni... én már bosszankodtam eleget rajta, azután egyszercsak úgy döntöttem: legyen neki gyermeknap...
ha semmit nem nyerek, akkor sem érdekel... izgalmasakat játszunk itt éjjelente, kedves emberekkel ismerkedtem meg, és ez több, mint egy robogó - nekem legalábbis
ha semmit nem nyerek, akkor sem érdekel... izgalmasakat játszunk itt éjjelente, kedves emberekkel ismerkedtem meg, és ez több, mint egy robogó - nekem legalábbis
10:06 kor még 6945 pontja volt, csak azért tudom mert akkor én is bekerültem a top 10 be
, ez kb. 1 percig tartott amíg ott tartozkodtam 
, ez kb. 1 percig tartott amíg ott tartozkodtam 
de hogy tud csalni?
ez nagyon durva
egyetértek czd