Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 399 / 9339 oldal |
sada: Csak tipp. Esetleg valami Nivea nyeremény/pontbeváltásos ajándék?
törpi köszönöm próbálom de ha kitörlöm akkor visszaugrik a főoldalra és úgy se akar beengedni . Nem értem eddig telefonról simán ment 😔😔
sada:Kinder pingvin. Családi kalandok ?
Ez mi lehet?
Feladó: CSLK 1004
Feladó: CSLK 1004
Rita21: nálam is hibát ír ki. de ha törlöda
https://klub.kometa.hu/login -bóla /login szót,akkor már jó
https://klub.kometa.hu/login -bóla /login szót,akkor már jó
Nem tudok bejelentkezni a kometa profilomba . Nálam lehet a hiba vagy másnál is 419 és hibakódot ír?
Sziasztok,
valaki unilever-hez tudna elérhetőséget adni az info@unileverinfo.hu címen kívül? Meg a központi telefonszámon kívül? Valakit, aki a nyereményjátékokkal foglalkozik ott, és el is érhető? Köszönöm!
valaki unilever-hez tudna elérhetőséget adni az info@unileverinfo.hu címen kívül? Meg a központi telefonszámon kívül? Valakit, aki a nyereményjátékokkal foglalkozik ott, és el is érhető? Köszönöm!
jojó Köszönöm!
" alt="
"> Bár email még mindig nincs, de a pénzt már meg is kaptam.
" alt="
"> A weboldalon belül kellett megadni az adatokat.
" alt="
"> Bár email még mindig nincs, de a pénzt már meg is kaptam.
" alt="
"> A weboldalon belül kellett megadni az adatokat.pityesz76 2023-04-03 :: 12:42
Kedves István!
Köszönjük szépen levelét.
Rövid időre, átmenetileg látható volt a tesztoldal tesztnyerteseinek listája fiktív adatokkal, melyet azóta javítottunk.
Üdvözlettel:
A Chio csapata
Kedves István!
Köszönjük szépen levelét.
Rövid időre, átmenetileg látható volt a tesztoldal tesztnyerteseinek listája fiktív adatokkal, melyet azóta javítottunk.
Üdvözlettel:
A Chio csapata
okorszil
Igen .3 nap múlva kaptuk a e- mail ,akkor kitöltöd az adatokat, számlaszámot és pár perc múlva utaltak is már .
Igen .3 nap múlva kaptuk a e- mail ,akkor kitöltöd az adatokat, számlaszámot és pár perc múlva utaltak is már .
Megoldódott, én nem voltam elég figyelmes (bár email még mindig nem jött egy szál sem). Elindítottam a kiutalást.
Sziasztok! A Procter&Gamble, Everydayme kedvezményes, kuponos, pénzvisszautalós játékánál képtelen vagyok megfejteni, hogyan kell végigvinni a folyamatot. Azt a választ kaptam tőlük, ha sikeres a feltöltésem, akkor kapok róla emailt. De nem kaptam. Megcsinálta már jól valaki? Help.
Chio chips nagyon érdekes,már mind fent vannak a 4 hét nyertesei.
1x
Az új Supershopos játéknál elég egyszer regisztrálni, vagy ahányszor vásárolok annyiszor? Köszi.
Johnny-X
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">Lemaradtam a Magyarország, szeretlek! játékkérdésről.
Ha valaki látta megírná nekem?
De csak akkor, ha wellnes hétvége a nyeremény.
Merci!
Ha valaki látta megírná nekem?
De csak akkor, ha wellnes hétvége a nyeremény.
Merci!
Jojó
Nem! A kekszes játék kapcsán csak napokkal később érkezik az email, ha valaki nyert. (Hiába vannak meg az időpontok előre... Benne van a JSZ-ban).
Nem! A kekszes játék kapcsán csak napokkal később érkezik az email, ha valaki nyert. (Hiába vannak meg az időpontok előre... Benne van a JSZ-ban).
Kekszes játék azonnal kiírja ,hogy "Nyertél" ?
Úgy írja "Minden órában kisorsolunk 10 000 Ft-ot "
Úgy írja "Minden órában kisorsolunk 10 000 Ft-ot "
pityesz76
Így már egyértelmű. Kicsit soknak is tűnt havi 1 millió rezsi egy magán háztartásban.
Így már egyértelmű. Kicsit soknak is tűnt havi 1 millió rezsi egy magán háztartásban.