Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 399 / 1052 oldal |
Köszönöm szépen Bimbula!!!!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Megküldték a törülközőt postán is.Én a XI.kerületben lakom.
Úgy látszik kis csapatunk alaposan megmozgatta leveleivel és telefonjaival a gépezetet,mert akik ezen a témán kb. 2,5 hónapja "ültek",talán napokon belül megoldják talán mindenki megelégedésére ezt a témát. - fozo.gabi hozzászólásához-
Úgy látszik kis csapatunk alaposan megmozgatta leveleivel és telefonjaival a gépezetet,mert akik ezen a témán kb. 2,5 hónapja "ültek",talán napokon belül megoldják talán mindenki megelégedésére ezt a témát. - fozo.gabi hozzászólásához-
birka 7!
Én az Unilevernek telefonáltam.
Én az Unilevernek telefonáltam.
Szerintem ha nem reklamáltál nem biztos. Bimbula is irt az Unilevernek, én tegnap a Matchnak. Csak nálam az a probléma, hogy szerintük 2 törölközőt nyertem, nem három törölközőt és egy DVD-t.
Ez már inkább negatívba illene, hisz csücsülnek a nyereményen, aztán lehet, hogy ha lejárt a 90 nap szépen hazaviszegetik
Ez már inkább negatívba illene, hisz csücsülnek a nyereményen, aztán lehet, hogy ha lejárt a 90 nap szépen hazaviszegetik

Köszi Sada! Sokat segítettél!!!! 

fozo.gabi
Én is Match. Akkor a mai és holnapi napot még megvárom, hátha... Legyünk jóhiszeműek, lehet, hogy már úton van.
Én is Match. Akkor a mai és holnapi napot még megvárom, hátha... Legyünk jóhiszeműek, lehet, hogy már úton van.

4 DOVE törülköző. (Én az I. kerületben lakom, és a Mammutban, a Matchben vásároltam).
Tegnap megreklamáltam a törülközőket az Unilevernél, és tegnapi dátummal postára is adták azokat.
Tegnap megreklamáltam a törülközőket az Unilevernél, és tegnapi dátummal postára is adták azokat.
Startlapos Bookline könyv. 

Match! Most irtam a Kérdések topikban...érdekes
fozo.gabi
Te melyik boltban nyertél? Cora, Match, vagy Profi?
Te melyik boltban nyertél? Cora, Match, vagy Profi?
birka7
Ha mindig a Postán jött és a Nyertesek topic alapján szeretnél nyerni, akkor mindenről le fogsz maradni.
Figyeld az Nyereményjáték infókat és a főoldalt,és még időben játssz!
Ha mindig a Postán jött és a Nyertesek topic alapján szeretnél nyerni, akkor mindenről le fogsz maradni.
Figyeld az Nyereményjáték infókat és a főoldalt,és még időben játssz!
Match-Cora-Profi játék volt, de már vége
Sziasztok! Hogyan lehetett nyerni az unilever-nél??
Fontos!!!
Már akit érint...
Nekem ma jött meg 2 db Dove törölköző postán az Unilever játékán.
Még várok 1 törölközőt és 1 DVD-t
A feladó: Cre-Vision Reklám és Szolgáltató Kft. 1141 Bp. Fogarasi út 93.
Bár mivel én is ebben a kerületben lakom lehet, hogy csak azokkal foglalkoznak akik ebben a kerülteben laknak...
Már akit érint...
Nekem ma jött meg 2 db Dove törölköző postán az Unilever játékán.
Még várok 1 törölközőt és 1 DVD-t
A feladó: Cre-Vision Reklám és Szolgáltató Kft. 1141 Bp. Fogarasi út 93.
Bár mivel én is ebben a kerületben lakom lehet, hogy csak azokkal foglalkoznak akik ebben a kerülteben laknak...
Szole-Meat csomagok (4) 

Hotspring kéztörlő, Multi promós levél, 1 könyv a Független Balaton Multimédia Központtól 

törpi
Pont ezt akartam én is írni,mennyire gyors volt a barilla az összes múltheti kötényem megérkezett,még amit 8-án nyertem az is
Pont ezt akartam én is írni,mennyire gyors volt a barilla az összes múltheti kötényem megérkezett,még amit 8-án nyertem az is

Most hozta át a szomszédom a Barilla kötényt,amit 7-én nyertünk,nagyon gyorsak voltak
Knorr tányérok nyolcas csomagolásban és barilla kötény a mai termés. 

Végre egy barilla kötény..
ideje volt!!!

ideje volt!!!