Leállt megint a c2
Minden korábbi dicséreteimet ezennel visszavonom, a c2 megbízhatatlanná vált
Meg is írtam nekik a véleményemet!
Én is kaptam ilyen levelet, másnap meg egy másikat, miszerint bocs, ez tévedés volt.
Az 1000 nem sorsolás, hanem gyorsasági volt. Az újságot nem egyszerre, hanem folyamatosan postázták. Úgy tűnik, Győrbe még az elején, ezért volt szerencsétek.
Észrevettétek, hogy a Mi világunk magazin nyertesei között csupán három budapesti van? 1000 emberből csak ennyi fővárosit sorsoltak volna ki? Miközben például Győrből 130-an nyertek? (Nem voltam rest, megszámoltam!!!) A lakosság megoszlását tekintve egy kicsit aránytalannak tűnik...
Egyébként kaptam tőlük egy levelet, hogy sajnos még nem kapták meg a kitöltött kérdőívet, és ha meg akarom kapni a következő újságot, legyek szíves küldjem vissza nekik. Azt a kérdőívet, amit rögtön az első nap, mikor megkaptam, már el is vittem a postára...
Vajon hány Pesten feladott levél veszett el valahol....?

Részlet az üzletszabályzatból:
"Tértivevény
A szolgáltatás igénybevétele esetén a Posta a küldemény átvételét az általa rendelkezésre bocsátott nyomtatványon4 (tértivevényen) a jogosult átvevővel elismerteti, és az okiratot a küldemény feladójának visszaküldi. Az aláírás megtagadása esetén a szolgáltató a küldeményt - az ok feltüntetésével - visszaküldi a küldemény feladójának.
A szolgáltatás belföldi és nemzetközi forgalomban egyaránt igénybe vehető."
Én itt semmiféle kizáró okot nem látok.
Ha hagyod magad megvezetni, csak akkor.
sada Hozzászólás - 2004. január 16. :: 10:57
Akinek nem akarnak a postán ajánlottan (tértivevényesen) fölvenni Pf-es levelet, nyugodtan oktassa ki őket:
Minden Pf-nek van egy bérlője és a szerződéskötéskor pontosan meghatározzák, ki jogosult a könyvelt küldemények átvételére.
Gondoljatok bele, az adóbevallásokat, felvételi jelentkezéseket, erkölcsi ig. kérelmet sem lehetne feladni iylen alapon, mert mindegyik Pf-re megy.
A Pirosnál a csokipaprt nem lehet tértivevényesen föladni!
Igen teri. Akkor a párod hallottam reggel! Gratula. Én a gyerekeimnek nyerném meg szívesen.
Hanyatka!!! Minden órában van "az óra nyertese" aki nyer egy baba csomagot,ha egyről beszélünk. (Danubius?)
Azért ez nem semmi. A babát rögtön megnyerte valaki. Gratula.
Bár én nem tegnap küldtem el az e-mailt, hanem három napja egyet-egyet, hát ha sikerül. Hát látszik, hogy nem.
Ja, ide írtam:
cs@readersdigest.hu
Folyamatosan kapom Önöktől a felszólítóleveleket, melyek szerint egy
évre megrendeltem a Reader's Digest magazint.
Ez nem igaz!!!
Kértem egy ingyenes mutatványszámot, amit megtekintve elálltam a
megrendeléstől.
Kérem, fejezzék be a zaklatást!
...
Válasz:
Tiszelt ...!
Kérésének megfelelően a magazin előfizetését töröltük.
Üdvözlettel
Reader's Digest Ügyfélszolgálat
Hanyattka!
Közhely, de ami késik nem múlik. Nagyon sokunknak sem volt jóideig szerencséje, addig örültünk a másénak.
Ne feledd! Bármikor bejöhet, ne add fel a reményt!!!

Most a csigaderbin játszom. És próbálok a gyermekeimnek legalább egy autót nyerni. a neve csokiscsiga.
Köszönöm
Hanyatka!
Próbálj először olyannal játszani, ahol garantált nyeremény van, és ha azt megkapod, meglátod megjöt a kedved a többihez is! És amúgy is amikor a legkevésbé számítasz rá, majd akkor jön a meglepi!!! :-)
Én még mindig nem nyertem semmit. Még egy szem cukrot sem. Nagyon szerettem volna gyermekeimet meglepni valamivel, de ez nekem nagyon nem megy. Buta vagyok, mindig elkeseredem. De, aki már nyert annak gratula, nem irigylem tőlük.
Kedves Vasi50!
Én rég kiszálltam a játékból, mert bár Ági mindent megtett érte, mások többet ellene - de nem veszem el mások jókedvét.
Inkább maradok én is a Honfoglalónál, az jobb

Nézzetek szét itt:
http://www.honfoglalo.hu/main.php
Tudás, taktika, szerencse. Ebben a sorrendben.
Kedves Uomo!
Mint rájöttél én csakugyan új vagyok ebben a játékban.De ha ujonc létemre egyből szemetszúrt,hogy a tudás csak másodrangú akkor tényleg baj lehet a módszerrel.
Mindamellett köszönöm,hogy válaszoltál észrevételmre.
Egyelőre játszom mert szeretek játszani,csak néha pöccenek be amikor egy jó válaszomat a gép nem fogadja el.
Ilyenkor a biztonság kedvéért utána nézek a szakirodalomban és konstatálom,hogy a jó választ a gép nem fogadta el.Csak az a baj,hogy nem tudom megállapítani milyen rossz választ fogadott volna el.
További jó játékot kivánok,neked és mindannyiunknak.
vasi50
Kedves Vasi50!
A javaslatodra, majd tapasztalod, nem fognak válaszolnmi, ezen a "szuper játékon" ez nem jellemző. Egyébként ha végigolvasod a játék történetét, voltak ilyen kísérletek, de ez elbillentette a játékot azok javára, akik "tudtak", és ezt akarták megszüntetni a cseresznyével.
Azóta végül is még ez a jelenlegi a legjobb rendszer, itt 25 és 50 kérdésnél még van szerepe a tudásnak is - 100 feletttermészetesen ismét semmi.
Továbbra is tartom: kommunikáció szempontjából igen rossz játék, javítás Ági részéről korrekt, de Vass leejti magasról, tudást nem értékeli, szerencsejátékhoz túl sok idő - de akinek tetszik, játszon.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások