pityesz76
Így már egyértelmű. Kicsit soknak is tűnt havi 1 millió rezsi egy magán háztartásban.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 400 / 9339 oldal |
A kekszes nyújorki utat és a SuperShop-os nyaralást pedig én nyertem, csak ők még nem írták ki...
Sziasztok!
Lehet áprilisi tréfának szánták, elvégre elseje van!!!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Lehet áprilisi tréfának szánták, elvégre elseje van!!!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">https://achiofeloltoztet.hu/nyertesek
Hmmm ez azért durva meg van a 4 nyertes.. szerintetek?
Hmmm ez azért durva meg van a 4 nyertes.. szerintetek?
Azaz .imént minden ilyen Unilever játéknál a vásárolt terméket tovább értékesítő kereskedelmi egység vagy felhasználó cég részére kiálllitott, adatait tartalmazó áfás számlán szereplő cég adatait kell rögzíteni
bazsapara Vágási Feri
A kódfeltöltésnél meg kell adni a cégnevet és adószámot
A kódfeltöltésnél meg kell adni a cégnevet és adószámot
BOBHERCEG
bármilyen Győri Édes, BelVita, Pilóta, TUC, Oreo, Korpovit termék
A Játékos a Termékek bármelyikének megvásárlását igazoló bizonylatot – melyen a termék részletes
megjelölése, a vásárlás időpontja és az ún. AP-kód (továbbiakban AP-kód) látható (továbbiakban
Bizonylat) – megőrzi a Játék végéig.
Szerintem bármelyik jó!
bármilyen Győri Édes, BelVita, Pilóta, TUC, Oreo, Korpovit termék
A Játékos a Termékek bármelyikének megvásárlását igazoló bizonylatot – melyen a termék részletes
megjelölése, a vásárlás időpontja és az ún. AP-kód (továbbiakban AP-kód) látható (továbbiakban
Bizonylat) – megőrzi a Játék végéig.
Szerintem bármelyik jó!
Vágási Feri
Igazad lehet, kisker lesz, de talán van, akit érint (e.v.), játékszabályt még nem láttam.
Igazad lehet, kisker lesz, de talán van, akit érint (e.v.), játékszabályt még nem láttam.
Hasznos információk
Mivel játszhatsz?
A nyereményjátékban bármely magyarországi üzletben vásárolt Győri Édes, belVita, Pilóta, Korpovit, Oreo vagy TUC termékkel indulhatsz.
Mivel játszhatsz?
A nyereményjátékban bármely magyarországi üzletben vásárolt Győri Édes, belVita, Pilóta, Korpovit, Oreo vagy TUC termékkel indulhatsz.
A kekszes játékban csak a dobozos belviták vesznek részt, vagy a kicsik is jók?
Szerintem a rezsicsökkentéses játék kiskereknek szól, mert nagykerben kell vásárolni.
"Nagy viccesen" be akartam írni, hogy még nem jártam New Yorkban, szóval légyszi senki ne töltsön fel pályázatokat a kekszes játékba! (Oké, talán nem túl jó, de szerintem poén lett volna...)
Szóval korán reggel felkeltem, és elmentem a Tesco-ba, de úgy tűnik, hogy valaki nálam is korábban kelt, mert az eredeti Győri Édesből már egy darab sem volt! (Úgyhogy kénytelen-kelletlen, nagy duzzogva besöpörtem pár kakaósat a kosaramba).
Jól sejtem, hogy nem csak én próbálkozom ezzel a játékkal (is)?! :-)
Szóval korán reggel felkeltem, és elmentem a Tesco-ba, de úgy tűnik, hogy valaki nálam is korábban kelt, mert az eredeti Győri Édesből már egy darab sem volt! (Úgyhogy kénytelen-kelletlen, nagy duzzogva besöpörtem pár kakaósat a kosaramba).
Jól sejtem, hogy nem csak én próbálkozom ezzel a játékkal (is)?! :-)
Senki nem utazik Párizsba?
Köszönöm a válaszokat
" alt="
">
" alt="
">jojó
Lidl - Mogyi NEM azonnal jelez, ha nyertél ( MAXXON-éknál az a szokás, hogy pár napot várnak a kihirdetéssel, és egyben teszik fel a teljes heti névsort ).
Lidl - Mogyi NEM azonnal jelez, ha nyertél ( MAXXON-éknál az a szokás, hogy pár napot várnak a kihirdetéssel, és egyben teszik fel a teljes heti névsort ).
Maxon csinálja, ő kiszokta?
Lidl - Mogyi azonnal kiírja a nyertest ?
Johnny-X
Reméljük!!
" alt="
">
Reméljük!!
" alt="
">
gabianyu
Már működik az oldal!
Sok szerencsét!
" alt="
">
Már működik az oldal!
Sok szerencsét!
" alt="
">
(Az első napi nyeremény az első feltöltőé lesz?! :-) )