Sziasztok!
Szeretnék egy javaslatot tenni.
Valamilyen módon a helyezésekben honorálni kellene,hogy a játékos hány %-ék arányban adott jó választ.
Mire gondolok?
Arra,hogy mondjuk egy 200 kérdéses témára valaki 83,5 %-os jó választ ad és erre,mivel a cseresznye nem volt kegyes hozzá kapott mondjuk 96500 pontot.
Viszont egy másik játékos aki 56 ,5-os arányban tudta a jó válszt viszont állati szerencséje volt a cseresznyékkel akár 200000 ezer pontot is elérhet.
Persze ezek csak hasra ütött számok voltak de azt akartam bizonyítani vele,hogy nem a tudás az első számú feltétel.
Pedig annak kéne dominálni.
Megoldásként javasolnék valamit.
Pl. mondjuk az elért pontszámokat szorozzuk be egy minusz előjelü számmal mégpedig mennél nagyobb a jó válasz annál kissebb a minuszos szorzó szám.
Persze ha valaki jobbat tud(biztosan van jobb) akkor tegye meg a javaslatát.
Lényeg az,hogy a tudás játszon nagyobb szerepet ne a szerencse.
Arra ott van a lotto.toto,keno stb.
Várom a véleményeteket.
Szasztok.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 400 / 511 oldal |
Én is szeretnék kérdőívet kapni.
Olyan kérjen, aki a könyv alapján ki is tudja tölteni a totót. Az írja meg a címét! (ha még nem tudnám)
Egyet elfogadnék. (csakhogy rontsam az esélyeidet
)
)Küldök én mindannyiótoknak!
Bár akkor romlanak az esélyeink.
Bár akkor romlanak az esélyeink.

Sőt, a miénkben sem 

A mienkben sem

Boci, az enyémben sem volt.
most hozták az egyik piros mobilt. nem adták ide, merthogy csakis a páromnak.
Érdekes, hogy az előző kiszállító gond nélkül ideadta.
Állítólag újabb szabályzat, hogy csak annak adják oda akinek a nevére szól, vagy meghatalmazás kell az átvételhez.
Érdekes, hogy az előző kiszállító gond nélkül ideadta.
Állítólag újabb szabályzat, hogy csak annak adják oda akinek a nevére szól, vagy meghatalmazás kell az átvételhez.Az én OTP-s könyvemből kimaradt a nyerő kérdőív. 

sada
Köszi az infót a pf-ről. Lassan diplomázhatunk a postai szabályzatokból!
Már annyi mindent tudunk belőlük!
Köszi az infót a pf-ről. Lassan diplomázhatunk a postai szabályzatokból!
Már annyi mindent tudunk belőlük!
Akinek nem akarnak a postán ajánlottan fölvenni Pf-es levelet, nyugodtan oktassa ki őket:
Minden Pf-nek van egy bérlője és a szerződéskötéskor pontosan meghatározzák, ki jogosult a könyvelt küldemények átvételére.
Gondoljatok bele, az adóbevallásokat, felvételi jelentkezéseket, erkölcsi ig. kérelmet sem lehetne feladni iylen alapon, mert mindegyik Pf-re megy.

Minden Pf-nek van egy bérlője és a szerződéskötéskor pontosan meghatározzák, ki jogosult a könyvelt küldemények átvételére.
Gondoljatok bele, az adóbevallásokat, felvételi jelentkezéseket, erkölcsi ig. kérelmet sem lehetne feladni iylen alapon, mert mindegyik Pf-re megy.

hanyatka
Ahogy már beírtam, tegnap hajnalban és ma éjszaka is elküldtem 5-5 sms-t (korábban nem nyert kódokat) és nyertem 1-1 nyakbaakasztót.
Ahogy már beírtam, tegnap hajnalban és ma éjszaka is elküldtem 5-5 sms-t (korábban nem nyert kódokat) és nyertem 1-1 nyakbaakasztót.
hanyatka
Most már nem könnyű nyerni, rengetegen játszanak.
Én is csak egyetlen nyakbaakasztót nyertem, pedig küldöm a kódokat, na jó, nem sokat, egyet-kettőt naponta.
Próbálkozz másik játékokkal is, hátha nagyobb szerencsével jársz.
És itt is eltalálhatsz egy nyerő időpontot, csak kitartás
Most már nem könnyű nyerni, rengetegen játszanak.
Én is csak egyetlen nyakbaakasztót nyertem, pedig küldöm a kódokat, na jó, nem sokat, egyet-kettőt naponta.
Próbálkozz másik játékokkal is, hátha nagyobb szerencsével jársz.
És itt is eltalálhatsz egy nyerő időpontot, csak kitartás

tegnap is elküldtem este a piros sms-t, de nem nyertem. Ma is küldtem egyet korán reggel, de nem nyertem. Szerintem már nem lehet semmit nyerni.
akkor keress más fórumot. sok sikert!
Anonymous, mondok én neked valamit demokratikus megoldásként: mivel bárki szabadon nyithat topikot, nosza, kapd össze magad, olvasd végig a nyereményinfókat, csinálj egy listát a téged érdeklő játékokról, és tedd be azokat az új topikodba. Ezzel hasznos dolgot is cselekedsz, lehet is olyan érzésed, hogy csináltál valamit a "diktatúra" ellen, és be is bizonyíthatod, hogy nemcsak a szádat jártatva vagy nagylegény, hanem te is aktívan munkálkodsz a többiek érdekében. Rajta!
Most jól megkaptam, mi? Hi-hi. Ebből is látszik, hogy hazudtok folyamatosan mint a vízfolyás. Akárki idetéved, 2 hozzászólás után le van ugatva, úgyhogy nem kéne annyira eltelni magatoktól. Ezért van ennyi Anonymous, hogy nektek se legyen minden fenékig tejfel. Mert visszafelé már nem ok. a kritika, nemdebár kedveskéim? Diktatúra ez nem demokrácia.
Évi: 

Anonymous: ha esetleg vállalnád a neved és egy kicsit kedvesebb modort vennél fel és segítenéd a többieket a játékok megtalálásában, nemcsak dühöngenél mindenért, akkor te is lehetnél annak a "titkos" fórumnak a tagja. lehet, hogy épp a hozzád hasonlók miatt alakult meg az egész. ezen még nem gondolkoztál???