Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 400 / 487 oldal |
BIP-s nyakbaakasztó cserére vár
Jerry Lee
várom a visszajelzésedet, sürgős lenne a camel tevék küldése, legkésőbb hétfőn fel kell adnom.
várom a visszajelzésedet, sürgős lenne a camel tevék küldése, legkésőbb hétfőn fel kell adnom.
bűűűűű
Bocs juditzita de szerintem a te szöveged sem oda illő nem kínáltál fel semmit én legalább igen különben is nem csak én vagyok így! ja meg ha ilyen hülyeségeket akarsz írni akkor keresd meg a megfelelő topicot és írd be véleményedet, amit különben a lószart sem érdekli. vagy ha nincs ilyen topic akkor nyissál egyet ha unatkozól! különben ki vagy te itt a moderátor vagy valami ügyintéző vagy dirigáló hogy ki hova írjon
Laszlo0515!!!
A danone fólia NEM NYEREMÉNYTÁRGY!!!
Azért van a topicnak neve, hogy tudjuk mit hol keressünk, és hogy mit hova kell irni!!!!
Tartsuk ezt tiszteletben!!
Kinek mi kell a megfelelö topicban keresi úgyis!!!!
A danone fólia NEM NYEREMÉNYTÁRGY!!!
Azért van a topicnak neve, hogy tudjuk mit hol keressünk, és hogy mit hova kell irni!!!!
Tartsuk ezt tiszteletben!!
Kinek mi kell a megfelelö topicban keresi úgyis!!!!
VAN 20 DARAB DANONE FEDŐFÓLIÁM AKIT ÉRDEKEL ÍRJON!!!!!!
VAN 20 DARAB DANONE FEDŐFÓLIÁM AKIT ÉRDEKEL ÍRJON!!!!!!
Van vkinek felesleges nescafé órája cserére? Gyipke nem cserélünk polipot? Adok lécci macit, vagy vannak nekem is régi kindrfiguráim, meg sok gyerek dolog. Plüssök stb...
kaptam pallmalltól egy ingyenes belépőt a kecskeméti jamaica discoba június 4-re és hozzá egy 400ftos italbónt. ha valakit érdekel szívesen elcserélném néhány vonalkódra, vagy kisebb nyereménytárgyra.
Tigriscica!
IRTAM!!!
VÁLASZT VÁROK!!!!
IRTAM!!!
VÁLASZT VÁROK!!!!
VAN 16 DARAB DANONENOM AKINEK KELL AZ SZÓLJON ÉS MAJD MEGBESZÉLJÜK A CSERÉT!!!! ÉRDEKELNE KNORROS TÁNYÉR DE NEKEM MINDEGY
2 db. Cherry Queen medál cserére vár.
a mostani cseréid miatt kereslek!
Hű, akkor nem érkezett me? Hajnali hatkor válaszolta, a számot is elküldtem!
bubus írtam válaszolj!
Cápamese kulcstartók
Nagy Shrek figura
Macik cserére várnak
Nagy Shrek figura
Macik cserére várnak
erka70
Küldöm újra a mailt,Camel teve ügyben!
Küldöm újra a mailt,Camel teve ügyben!
Éci
www.cherryqueen.hu
Majd alul a nyertesek, és ott olvashatod a sorsolások nyerteseit. Még egy sorsolás van hátra.
www.cherryqueen.hu
Majd alul a nyertesek, és ott olvashatod a sorsolások nyerteseit. Még egy sorsolás van hátra.
Elcserélnék 1 db. cherry queen medált.
Ki mit ad érte?
Ki mit ad érte?
Léci írjátok be, hol lehet a cherrys listát megnézni ! Köszönöm !