akkor én is leírom, bár nekem olyan igazán nagy nyereményem még nem volt, de ami késik az ugye nem múlik :)
Nokia 3510
1 éves PcFormat előfizetés
Activity társasjáték
1 éves IPM előfizetés
Webcamera
Kormány (játékokhoz)
Dvd-k
1 Stella Pierre Cardi óra
1 Stella távcső
2 Stella széldzseki
4 whiskas macskaeledel (garantált)
1 Boci cd tartó
sokminden a Posta Bank aranyhal játékán
1 1500 Ft lebeszélhetőségű vodafone SIM
1 52-szeres cd meghajtó
+sok sok kisebb ajándék
remélem a 2004 még ennél is sikeresebb lesz mindannyiunknak!
Én még csak most kezdtem belejönni, de jövőre majd többet játszok!
Eddig:
Angel parfüm
Piros Siemens C55 (még várom)
Receptkönyv
Nem tudja véletlenül valaki hogy mennyit kell egy ilyen piros telcsire várni?
A család (a legtöbb a férjem nevére érkezett) nyereményjegyzéke:
Maggi gumimatrac,
Szofi hátizsák,
6 karton Tuborg sör,
Philips olajsütő,
2x 100 ezer Ft
Nokia 3300 mobiltelefon,
4x 2000 Ft Mega Toys utalvány (Nivea),
Cd tartók,
Réka kazi,
UB szakácskönyv, Coccolino macik, Domestos kazik és fali tárolók, DE kávésdoboz, csukló csörgő (Gabi), CD
(2002-ben 2 törölköző és egy babakozmetikum csomag volt az összes nyeremény, akkor még ennyivel is meg voltam eklégedve) :D
Hogy őszinte legyek, nekem nincs sok nyereményem. De nem is törtem magam érte.
A novemberben nyert Samsung V200-as telefon óta lettem játékbolond. Ezért abban reménykedem , hogy az idei év nyereménydúsabb lesz. :P
Szeptemberben eltölthettem egy csodás 2 személyes hétvégét a Mendan Hotelben.
Kisautó ( köszönöm nektek :)) )
4 boci bögre
Piros Simens C55 ( még nincs meg)
6 db Piros Nyakbaakasztható mobiltartó ( még nincs meg)
Garantált ajándékok:
Domestos falitároló
Meglepetés maci, felfújható mobiltartó, szélcsengő (még nincs meg)
Más nem jut eszembe.
2 Garnier-poló
1 Univer vágódeszka
1 Maggi strandlabda
2 Mosó Masa mesekönyv (gyerekem imádja)
1 Videókazetta a tisztaságról
2 fali tartó (Domestos)
1 Piros mobiltartó
100.000 Ft értékű MOL-kártya, a Borsodi Sörgyárral közös rendezésben
és sok tapasztalat, hogyan, mit érdemes...
Barátnőmmel közösen, tavalyi termés értékrendben:
(2003 a telefonok éve!)
1 Ericsson Z600
1 Nokia 5100
3 db Nokia Ngage
1 DVD író
x db Siemens C55
2 Siemens M50 + 50K Voda (DC)
4 Sony Discman
Rengeteg diákcentrumos nyeremény (DC)
És még sok sok minden, kisebb műszaki cikkek, könyvek, ajándékcsomagok, édességek, pólók, utalványok, kisebb vacakok. Bárcsak idén is ilyen jó évet zárnánk! (Amúgy itt jegyezném meg hogy beküldéses VK dologgal szinte semmit sem nyertünk!!!)
Az én legnagyobbom az egy sofa utalvány 800.000 kedvezménnyel, ennek még nem tudom mi lesz a sorsa.
Ezen kívül volt még vízforraló, nestlé csomag, UB könyv, brunobanani ajándékcsomag, felfújható fotel, kávétartó doboz, mobiltartó, de a nagy vágyam a mobil még várat magára. (pedig küldöm a pirosakat)
Pingu7 megőrjítesz!!! :-)))))))))
Gratulálok!
Na akkor az enyéim:
- Danubius bögre, fényképezők, termométer, tollak, 2 póló, könyv
-Sunsilk ajándékcsomag 15000 Ft
-Nokia 3510i
-11 Cd tartó (Piros)
-2 Siemens C55
Összevetve kb 100.000 Ft körül van, ezzel ebben az évben is megelégednék!
Hosszú lenne 2003-as nyereményeimet felsorolni. Egy tény: korábban soha nem nyertem semmit, emiatt mindíg panaszkodtam is. / Igaz, előtte előtte nem is játszottam!/
Csatlakozom a többiekhez:
Nyeremények: Maggi matrac
Nestlé úszógumi nagyméretű
Fitt magazin 1 éves előfizetés
Norbi és Réka videokazetta
Nestle-Nat.geogr.ajándékcsomag
Piros mogyorós CD tartó
Garantált ajándékok: Edusho pohár 6 db
Creme Bonjour hűtőmágnes kutya
Whiskas macskakaja 6 X
A hab a tortán: 3 nap Londonban 2 fő részére-, szállás+ repülőjegy, de ez a munkámmal összefüggő, de nyereményjáték volt.!!!!!
Bár a bevétel/kiadásmérlegem még mindig pozitív, de a többszáz levélnek csak a töredékére érkezik kisebb (pl. hútőmágnes)-nagyobb (telcsi, fondü készlet) válasz.
Persze soknak a töredéke is sok! :))
Ezt azért vedd figyelembe!
Elkeserítő de én hiába játszom rendszeresen, semmit nem sikerült nyerni! Lehet hogy bennem van a hiba? Tompika
1 cd író
2 piros mobil
1 Neutrogena csomag
2 patikamagazin ajándékcsomag
1 gumicsónak
1 látcső (Cinematrix)
1 kisautó (THX all :) )
Könyvek, cd-k, DVD-filmek kb. 80-100e értékben, kb. 40 cd-tartó (piros, boci, kirakó), kávéskészlet, törlő, homokóra, bögrék, Vodafonos SIM-ek, 40-50 írható cd, mobiltartók.
Ennyi jut eszembe hirtelen.
A legnagyobb nyereményem 2003-ban - és mindezidáig - egy 50.000 Ft értékű Lancome csomag volt (Completa).
Ezenkívül a 2003. év termése: Nescafé hátizsák, Nestlé ajándékcsomag, Oriental herbs csomag (Patikamagazin), 13 db Piros CD-tok, Danone póló, 2000 Ft értékű Szerencsekártya, Algida fagyikehely 4db, Algida szívpárna, Pickwick strandfotel, Maggi strandlabda, 5 kg liszt (Cerbona), Norbi és Réka kazetta (Cerbona), fülhallgatós rádió (Bravo), Camel övtáska (Mentos), Braun hajszárító (Calgon-Vanish),
És a garantált ajándékok:: 3 Coccolino maci, 2 Eduscho üvegpohár, kb. 8 UB szakácskönyv, 4 Domestos fali tároló.
Remélem, idén is hasonló szerencsével járok, ha nem többel :))
Hát akkor én is sorolom, de nekem majdnem mind kisértékű nyeremény, de akkor kezdem a nagyobbakkal:
-3 db Siemens C55 (Piros)
-DVD lejátszó
-25000 Ft-os Aral benzinutalvány(ami időközben megszünt vállalat:( )
-25 Piros Cd-tartó
-12 Piros mobiltartó
-18 Diákcentrumos böbre
-13 Diákcentrumos Vitamax kártya
-15 Diákcentrumos mobiltartó
-12 Diákcentrumos Cd-tartó
-7 Diákcentrumos előfizetés
-2 tálca Stella Artois sör
-4 Stella Artois sörnyitó
-6 Stella Artois távcső
-3 Borsodi korsó és egy pohár
-4 Holsten Korsó
-Kristályvizes poharak
-2 Dreher korsó
-1 Gösser korsó
-12 Sofi fényképezőgép
- 3 Coca-cola matrac
-1 hátizsák a Maggitól
-8 Boci bögre
-Suzuki vásárlási utalvány (amivel nem tudok mit kezdeni:()
-hűtőmágnesek, fali tárolók, pepsi cd-k, apróságok
Most ennyi jut eszembe hirtelen.
Remélem idén sem hagy el a szerencse.
Nokia 3510, Sony-Ericsson T310, Siemens C55/SL (még úton, de 2003-as nyeremény), Elle előfizetés 2x is, 2 db Szerencsekártya meg egy csomó apróság (bögrék, belépők, pólók, CD-MC-VHS, plakátok, hűtőmágnesek).
Úgy tűnik 2003 nekem a telefonok éve volt :) 2004 lehetne a lakás éve, vagy a nagyösszegyű pénznyereményeké :)) (Vagy ezt a Mit nyernék?-be kellett volna írnom? :-/ )
Én az értéküket nem számoltam össze, de azért sorolom:
A legnagyobb nyeremény a párizsi utazás volt a Danette-el.
Nagyobb még:
JVC digitális kamera a Juventus-Uno portáltól
ABIT IC7G alaplap a Prohardvertől
Grilles mikro az Univertől
2 db MP3 lejátszó egy külföldi oldal nyereményeként
Gameboyhoz csatlakoztatható TV tuner szintén külföldi oldalon
15ezer Ft-os könyvcsomag a puzzlejatek.hu-n
10ezer Ft-os kerámia ajándékcsomag a vendégvárón
Siemens C55 mobil a Pirossal
Nokia 3510i a figyelőn
30ezer Ft-os ajándék a Bruno Banani-tól
Elektromos hűtőtáska a Sága-Coop játékán
Órás rádió a Henkeltől
Hungarycard a nyugat portáltól
Marco Polo album a Nationale Geographictól
Vízforraló kanna a Nescafé-tól
Báli belépő a lognettől
Aztán még 4 törölköző, 8-10 póló, strandtáska, hátizsák, 3 parfüm, 2 arckrém, 26 db PIros CD tartó, meg még egypár máshonnan, CD-k, könyvek, videokazetták, újság-előfizetések, számítógépes játékok, édességcsomag, Maggi ill. Knorr-csomag, meg egy csomó apróság, bögrék, napszemüveg, esernyő, társasjáték, falióra, ébresztőóra, ilyesmi.
Szerintem eredményes évet zártam, így szeretném folytatni az idén:))
És legalább ilyet kívánok minden fórumosnak. Vagy jobbat:))
Sziasztok!
Bár a hozzászólásokhoz csak ősszel csatlakoztam, nyereményjátékokon azért régebben veszek részt.
Sorsolásos játékon nem adódtak dicsőéges emlékeim:) diákcentrumon 5 apróság (pohát, feltöltő kátrya 500 Ft-os), ezen kivül két cd uno-nál, 10 sebtapasz:), egy kisautó (köszönet!!).
Két netes vetélkedőn osztályaimmal szerepeltem, egyiken 500 000 Ft az osztályé, másikon 2*900 000 Ft a nyeremény, ennek felét kifizették, másikat a szofi oktatóközpont lenyelte magának.. de akkor is egész jó volt:)
W.A. novake
Az excel táblázat nagyon tetszik :)
Mivel én csak szeptembertől webnyereményezem, így az én termésem egy kis kockás noteszlapra fér el:)
IPM előfizetés, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról CD, piros CD tartó, 5000 ft-os BK utalvány - amit szeretnék elcserélni, Gyorsírók újságelőfizetés.
Az excel táblázatomban 106 sor esemény van felsorolva. A kalkulált végösszeg 97.000 Ft. Ebből a Westeles feltöltési nyeremények és chió feltöltés 26.000,- ft értéküek, a lottók, kenók ,luxorok és egyéb sorsjegyek 32.500,- Ft értéküek, a Wolf-tól és a Lays-tól 1.800 Ft pénz és utalvány jött össze. Az egyéb említésre méltó megérkezett nyeremények:
Cindy parfüm , coca cola matrac, RINGA törölköző, Viennetta póló , ALGIDA hátizsák, Gösser kupa, CBA-AMSTEL grill készlet, 4 kg. sajt. Uton lévő nyeremények, remélem meg is jönnek: Stella távcső, széldzseki, Gyulai ajándék csomag, tíznél több Piros cd tartó és 8 db mobiltartó.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások