Legjobblap.hu - Hetifix játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 7 oldal |
ok
Szia FEMINA!
A kérdéseket ott úgy kell beküldeni, hogy nem kell megadni forrást.
Nem normálisak az üzemeltetők!
Egy csómó játékos szándékosan rossz kérdéseket küld be.
Olyan lusták válaszolni rá,azt hogy javították, az utóbbi hetekben felgyorsult az agyuk a hibás kérdésrk topiknál gyorsabban válaszolnak, de csak annál a topiknál.
Pont olyanok mint a Hetifixesek!
A kérdéseket ott úgy kell beküldeni, hogy nem kell megadni forrást.
Nem normálisak az üzemeltetők!
Egy csómó játékos szándékosan rossz kérdéseket küld be.
Olyan lusták válaszolni rá,azt hogy javították, az utóbbi hetekben felgyorsult az agyuk a hibás kérdésrk topiknál gyorsabban válaszolnak, de csak annál a topiknál.
Pont olyanok mint a Hetifixesek!
Nem reegisztráltam. Mondom, hogy csak a Fórumba olvastam bele kb. fél éve, akkor éppúgy tele volt a kérdésekre adott rossz válaszokról szóló hozzászólásokkal, mint a HETIFIX. Ezért nem reggeltem.
:(
Szia Femina!
Érdekelne, hogy Te miért hagytad el a Honfoglaló játékot?
Láttad ott az új dizájnt?
Mikor regisztráltál oda?
Érdekelne, hogy Te miért hagytad el a Honfoglaló játékot?
Láttad ott az új dizájnt?
Mikor regisztráltál oda?
Szia!
Nézdd meg a Külföldi szerencsejátékokat itt a Fórumon.
Csak azokra reggeltem, amelyek csekket küldenek, ha összejött a limit.
De ha Prezee-én is játszol, akkor a PP szerző helyekhez is érdemes reggelni.
Nézdd meg a Külföldi szerencsejátékokat itt a Fórumon.
Csak azokra reggeltem, amelyek csekket küldenek, ha összejött a limit.
De ha Prezee-én is játszol, akkor a PP szerző helyekhez is érdemes reggelni.
Szia FEMINA!
Milyen e-mailokat olvasgatsz?
Valamelyik honlap megbízásábl?
A Honfoglalótól jó, hogy elmegy a kedve az embernek, az öüzmeltetők olyan lusták, hogy azt még kimondani is nehéz.
Milyen e-mailokat olvasgatsz?
Valamelyik honlap megbízásábl?
A Honfoglalótól jó, hogy elmegy a kedve az embernek, az öüzmeltetők olyan lusták, hogy azt még kimondani is nehéz.
Kedves hozzám szóló!
Gondolod, hogy nálam elmentek hazulról?
Eszembe sincs itt játszani. Régebben beleolvastam a Honfoglalóba Fórumába is. Azonnal otthagytam őket.
Inkább e-maileket olvasok. Ott legalább fizetnek.
Gondolod, hogy nálam elmentek hazulról?
Eszembe sincs itt játszani. Régebben beleolvastam a Honfoglalóba Fórumába is. Azonnal otthagytam őket.
Inkább e-maileket olvasok. Ott legalább fizetnek.
Ismerem a játékot, tényleg olyan amiennek mondja ez a játékos.
Eszembe jutott egy jó vicc:
2 ember a számítógép előtt beszélget:
- Melyik az a híres Honfoglaló játék?
- Ez!
- Komolyan?
- Persze!
- Na ne nevetess! Mert hülye azért nem vagyok!
Eszembe jutott egy jó vicc:
2 ember a számítógép előtt beszélget:
- Melyik az a híres Honfoglaló játék?
- Ez!
- Komolyan?
- Persze!
- Na ne nevetess! Mert hülye azért nem vagyok!
Komolyan mondom ezegnek napról napra jobb ötletük van, hogy csapják be a játékosokat.
Most az 1. Honfoglaló verseny szervezésével vannak elfoglalva.
A moderátorok azt mondják, az üzemeltetők keményen dolgoznak 34 foik van játékosok! Lehet 15 25 fok is bármennyi egy biztos őket semmi nem érdekli, a fórumba nem válaszolnak.
A jobb játékosok már elmentek az oldalról, már csak a trágárok és néhány rendes játékos maradt. Nem érdemes oda regisztrálni!
A játék 2002-ben indult, 2003-ban nagyon jó volt, de 2004-re teljesen elrontották az egészet.
Lehet, hogy jobb lesz mégis a Hetifix!!!
Az üzemeltetők, amúgy mindig el vannak foglalva, nincs y olyan nap, hogy ne lennének efoglalva mondják a moderátorok és ők, hogy mennyi dolguk van.
Ki veszi be ezt az ócska kis mesét???????
Most az 1. Honfoglaló verseny szervezésével vannak elfoglalva.
A moderátorok azt mondják, az üzemeltetők keményen dolgoznak 34 foik van játékosok! Lehet 15 25 fok is bármennyi egy biztos őket semmi nem érdekli, a fórumba nem válaszolnak.
A jobb játékosok már elmentek az oldalról, már csak a trágárok és néhány rendes játékos maradt. Nem érdemes oda regisztrálni!
A játék 2002-ben indult, 2003-ban nagyon jó volt, de 2004-re teljesen elrontották az egészet.
Lehet, hogy jobb lesz mégis a Hetifix!!!
Az üzemeltetők, amúgy mindig el vannak foglalva, nincs y olyan nap, hogy ne lennének efoglalva mondják a moderátorok és ők, hogy mennyi dolguk van.
Ki veszi be ezt az ócska kis mesét???????
A Honfoglalón vagyok játékos, az oldal mint valamelyik témába írtam szörnyű lett, pont olyanok mint a Hetifixesek, sőt egyre rosszabbak náluk.
Az üzemeltetők (mondhatjuk elhunytak) az oldalról, egyedül moderátorok vannak közűlük 4-en járnak az oldalra a többi 7 szintén eltűnt.
A játék trágárokkal van tele, fejlesztési ötleteket felesleges írni őket semmi nem érdekli, jó kis játék ugye?
Az üzemeltetők (mondhatjuk elhunytak) az oldalról, egyedül moderátorok vannak közűlük 4-en járnak az oldalra a többi 7 szintén eltűnt.
A játék trágárokkal van tele, fejlesztési ötleteket felesleges írni őket semmi nem érdekli, jó kis játék ugye?
Szia FEMINA!
Nem én írtam, de nem veszik akkor kárba a nyereményed.
Ősszel újraindul a játék, ha minden igaz, fogsz játszani?
Nem én írtam, de nem veszik akkor kárba a nyereményed.
Ősszel újraindul a játék, ha minden igaz, fogsz játszani?
A hal.hu az itt megadott e-mailre éppúgy nem válaszol, mint az előzőre e-mail-cimre küldött érdeklődésemre.
Ki írhatta ide a bolt újranyitását a Polus Centerbe?
Sszerintem, ha a kisállatkereskedés írta volna, akkor válaszolnának!!
Ki írhatta ide a bolt újranyitását a Polus Centerbe?
Sszerintem, ha a kisállatkereskedés írta volna, akkor válaszolnának!!
ok
Szia - !
Hol kamatoztassam, nincs egy jó internetes játék se.
Hol kamatoztassam, nincs egy jó internetes játék se.
Szia egy kilépett játékos!
Húhhh
Tuti, hogy újraindítják a játékot. Várj türelmesen.
Csak nem gondolod, hogy kihagyják azt a lehetőséget, hogy embereken élősködjenek ezek a paraziták.
A tudásodat tudnád máshol bosszankodás nélkül is gyarapítani, de a Te dolgod.
Húhhh
Tuti, hogy újraindítják a játékot. Várj türelmesen.
Csak nem gondolod, hogy kihagyják azt a lehetőséget, hogy embereken élősködjenek ezek a paraziták.
A tudásodat tudnád máshol bosszankodás nélkül is gyarapítani, de a Te dolgod.
A Legjobblap.hu-val jól ki lehetne tolni, ha megszűntetné valaki a fórumjukat!!! Hihihi!!!
ok