Ezt ne tőlünk kérdezd!
Eddig mindig papír alapú volt.
Nem gondolom, hogy "elengednék" ezt az évet.
SI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 18 oldal |
Én a kompeteciáról kérdeznék, ha online nem írható meg mert mindig összeomlik a rendszer, átállnak papíralapúra? Vagy végre beosztják ki mikor tölti ki, vagy elengedik ezt az évet? (Időszakos munka miatt kérdezem.)
sada,
voltak attól enyhén szólva előre megfontolt szándékúbbak is Most ránéztem a googlera, elég sokat kidob.
voltak attól enyhén szólva előre megfontolt szándékúbbak is Most ránéztem a googlera, elég sokat kidob.
Igen. (Voltam próbamérést felügyelni....)
Hát bajos lesz, előre mondom...
2x20 főnél is volt, hogy összeomlott....
Mi lesz ha egyszerre 200an lesznek rajta....
Hát bajos lesz, előre mondom...
2x20 főnél is volt, hogy összeomlott....
Mi lesz ha egyszerre 200an lesznek rajta....
Volt.
Volt ilyen? Ez vicces. Még jó hogy egyszerre csatlakoznak föl!
Mint a kompetencia mérés próbája?
Terheléses támadás érte, hisz az összes érintett diák egyszerre csatlakozott föl.
Terheléses támadás érte, hisz az összes érintett diák egyszerre csatlakozott föl.
Más szerverek már összeomlttak volna ilyen "terheléses támadásoktól"
Oké, de ha Gipsz Jakab néven töltöm a kamut és Nyerő Áron néven beküldök utána egy valós blokkot, akkor max. a gyanú marad, vagy az sem.
Van olyan játék, ahol a jsz. szerint az összes beküldött blokkot bekérHETIK a "gyanús" játékosoktól, akár nyert vele akár nem. És nem online, hanem postán.
Én még mindig azt nem értem, hogy miért pont erre a játékra van ilyen szinten rákattanva ez az illető(mert valószínűleg 1 emberről van szó). Ilyen körbelövést bárki bármelyik nyerőidőpontos játéknál alkalmazhatott, vagy alkalmazik akár most is. Ezt a kiskaput még csak nem is egyszerű bezárni.
Egyetlen esetben sem lettem saját magam pótnyertese, egyik néven sem. Nyugodtan kérdezd a szervezőket.....
Annyira mérges vagy, hogy nem látsz. Klaudetta 19-én nyert, de még nincs visszaigazolva, a másik Hőgye lány másnap.
Valamiért nagyon rájuk vagy kattanva, holott ha kinyitnád a szemed, mást is észrevennél. Kiss Szabina helyett Kiss Gabriella, Vitár helyett Vitárné. Lehet véletlen, lehet nem.
Valamiért nagyon rájuk vagy kattanva, holott ha kinyitnád a szemed, mást is észrevennél. Kiss Szabina helyett Kiss Gabriella, Vitár helyett Vitárné. Lehet véletlen, lehet nem.
Csak szólok ISMÉT, hogy Klaudetta nem a mi sarunk! Patrícia viszont nem azt az órát nyerte pót nyertesként, mivel nem us tudom(tudhatom), hogy a családom nevével visszaélő mikor küldözgetett....
Amúgy eddig minden beküldött blokkomat jóváhagyták és ki is fizettek mindent......
Szóval nekem hiába hisztizel, ha bármi problémád van, ne itt irogass, fordulj bizalommal a szervezők felé, nekem pl.tegnap délután nem egész fél óra alatt reagáltak.....
Amúgy eddig minden beküldött blokkomat jóváhagyták és ki is fizettek mindent......
Szóval nekem hiába hisztizel, ha bármi problémád van, ne itt irogass, fordulj bizalommal a szervezők felé, nekem pl.tegnap délután nem egész fél óra alatt reagáltak.....
Attól, hogy MÉRGES lettél, még önmagad maradtál.
20-án nyert a H Klaudetta,majd pótnyertes lett H Patrícia Fanni! 🤣🤣Mond Jelica mi a titok??🤔🤫 Lövöldözitek a nemlétező blokkokat a játékba és gyorsba utána megy a létező blokk is!!??Nyugi nemsokára bukik minden csaló,mert vannak jó páran!!🤫🤫
Gondolom szólt kekszéknek, hogy nagy valószínűséggel elképzelhető így meg lehet úgy lövik körbe a nyerőidőpontot, meg így meg lehet úgy szerzik a blokkot. Meg lehet egyesek más neveikkel visszaélve ezt meg azt csinálnak. Mindent elmondhatott amit itt olvasott, meg gondolt. Nagy valószínűséggel ezt nem csak egy ember tette meg. Hanem több.
Azt majd csak lesz vmi vagy lehet h. nem.
Azt majd csak lesz vmi vagy lehet h. nem.
Vénember
Szerintem értelek / értjük egymást. Van, aki hobbiból próbálkozik, és van, akinek kb. megélhetés a nyereményjáték. Van, aki betartja a szabályokat, és van, aki folyton a kiskaput keresi. Ez oké. Ami engem picit kiakasztott, az a hangnem, amit a mostani kekszes játék kapcsán többen megütöttek. Valahogy nem érzem elegánsnak fenyegetőzni, feljelenteni, rossz színben feltüntetni, stb. stb. egymást. Ez már "nem játék"! (Tudom, nagyon naiv vagyok, meg amúgy is miért olvasom el a kommenteket, ha aztán folyton csak itt érzékenykedek?! Nos, azért mert tényleg érdekelt volna, hogy MÉRGES mégis mit eszelt ki valamelyik kiskapu becsukásával összefüggésben...)
Szerintem értelek / értjük egymást. Van, aki hobbiból próbálkozik, és van, akinek kb. megélhetés a nyereményjáték. Van, aki betartja a szabályokat, és van, aki folyton a kiskaput keresi. Ez oké. Ami engem picit kiakasztott, az a hangnem, amit a mostani kekszes játék kapcsán többen megütöttek. Valahogy nem érzem elegánsnak fenyegetőzni, feljelenteni, rossz színben feltüntetni, stb. stb. egymást. Ez már "nem játék"! (Tudom, nagyon naiv vagyok, meg amúgy is miért olvasom el a kommenteket, ha aztán folyton csak itt érzékenykedek?! Nos, azért mert tényleg érdekelt volna, hogy MÉRGES mégis mit eszelt ki valamelyik kiskapu becsukásával összefüggésben...)
Kiegészítendő az előzőek utolsó mondatához:
csak a most futó kekszesre vonatkozik.
(Van az a nyeremény, amivel rá tudnak venni több tucat termék megvásárlására a nyereményjáték időtartama alatt.)
csak a most futó kekszesre vonatkozik.
(Van az a nyeremény, amivel rá tudnak venni több tucat termék megvásárlására a nyereményjáték időtartama alatt.)
Johnny-X
Van ilyen: (ritka, de nem hiszem, hogy egyedi)
Heti 2-3 blokkot regelek a kekszesre.
Csak azért, mert ott van.
Még csak 1* küldtem duplán blokkot az elmúlt 3 évben, az is csupán figyelmetlenség eredménye volt.
Nem a játék miatt vásárolom a résztvevő termékeket.
Van ilyen: (ritka, de nem hiszem, hogy egyedi)
Heti 2-3 blokkot regelek a kekszesre.
Csak azért, mert ott van.
Még csak 1* küldtem duplán blokkot az elmúlt 3 évben, az is csupán figyelmetlenség eredménye volt.
Nem a játék miatt vásárolom a résztvevő termékeket.