Mozi
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 39 oldal |
2 db jegy ma este 8 duna plaza Szállító 3. érdekel valakit?
Aki nyert mozijegyet és nem tud elmenni, szeretné felajánlani, írjon nekem! Köszönöm!
ha valakinek lenne felesleges jegye a mai Törvény gyilkosa c. filmre gondoljon rám!
Örömmel köszöntelek a Flinstones játékunk szerencsés nyertesei között.
Nyereményed két belépőjegy a Frédi, a csempész-rendész című rajzfilm
vetítésére.
A vetítés helyszíne, időpontja:
Cinema City Aréna, 7-es terem
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
2008. december 20-án 11:00 órakor.
Aki kéri jelentkezzen!
Nyereményed két belépőjegy a Frédi, a csempész-rendész című rajzfilm
vetítésére.
A vetítés helyszíne, időpontja:
Cinema City Aréna, 7-es terem
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
2008. december 20-án 11:00 órakor.
Aki kéri jelentkezzen!
Köszönöm szépen, már nem keresek jegyeket
Hello tobkia! Én is írtam.
tobkia: küldtem neked @-t, megkaptad?
Sziasztok!
Ma este 20:00 órára a Mom Parkba a Négy karácsony című film vetítésére van 4db fölösleges jegyem. Akit érdekel, írjon!
Ma este 20:00 órára a Mom Parkba a Négy karácsony című film vetítésére van 4db fölösleges jegyem. Akit érdekel, írjon!
Nálam is van 2 fölös mozijegy a Télbratyóra (péntek este 6, Cinema City Aréna)
2 mozijegy a Télbratyóra (péntek este 6, Cinema City Aréna) cserére vár!! Másik mozijegy, vagy vmi más, mindenre nyitott vagyok!
http://href.hu/x/7enl
itt bővebben elovashatjátok élményeimet a mozirólképekkel
itt bővebben elovashatjátok élményeimet a mozirólképekkel
én kalapos bérgyilkos voltam .-)
Pityesz - ez nagyon jól hangzott!
(persze csak a mozi része )
(persze csak a mozi része )
Nem rég értem haza a z uj James Bond film diszbemutatojárol
Pesten az Aréna Plázában volt.
Adtak karszalagot, nyakbaakasto vip jegyet majd a tűzlétrán át (is) lehetett megközeliteni a mozit, ahol villodzo fényekel és füstgéppel tették titkos küldetéssé az egészet.
benn a moziban titkosügynökök fogadtak minket és fáradságunkért James-bond poharas popcorn menüt kaptunk
amikor a nézőtéren elfoglatuk a helyünket, a vásznon névsor ment minden névhez egy szereplő társitva
"Hogyan lehetsz te is szereplő?"
a coke zéroval lehetséges
én és tesom orosz katona 5 és 6 voltunk
(az eléggé mókás volt hogy robbantó és rendőrfőnök is hőlgy volt )
még mielőtt neki láttak a filmnek két ügynök felhivta a figyelmünket tapogassuk meg a székünk alját...
JB koffer benne ajándékokkal 3 hölynél landolt
a film is elég jo
utána sétáltunk egy nagyot félháromig mivel csak ekkor lehetett a nyugatiba bemenni a 4 kor indulo vonatra
rég aludtam vonaton
Pesten az Aréna Plázában volt.
Adtak karszalagot, nyakbaakasto vip jegyet majd a tűzlétrán át (is) lehetett megközeliteni a mozit, ahol villodzo fényekel és füstgéppel tették titkos küldetéssé az egészet.
benn a moziban titkosügynökök fogadtak minket és fáradságunkért James-bond poharas popcorn menüt kaptunk
amikor a nézőtéren elfoglatuk a helyünket, a vásznon névsor ment minden névhez egy szereplő társitva
"Hogyan lehetsz te is szereplő?"
a coke zéroval lehetséges
én és tesom orosz katona 5 és 6 voltunk
(az eléggé mókás volt hogy robbantó és rendőrfőnök is hőlgy volt )
még mielőtt neki láttak a filmnek két ügynök felhivta a figyelmünket tapogassuk meg a székünk alját...
JB koffer benne ajándékokkal 3 hölynél landolt
a film is elég jo
utána sétáltunk egy nagyot félháromig mivel csak ekkor lehetett a nyugatiba bemenni a 4 kor indulo vonatra
rég aludtam vonaton
Sziasztok!
Aki nem tud elmenni és szeretné felajánlani, írjon nekem
Köszönöm!
Aki nem tud elmenni és szeretné felajánlani, írjon nekem
Köszönöm!
a jegy gazdára lelt
kedd estére a James bond uj filmjének bemutatojára van 2 jegyem Pesten az Aréna Plázába.
Az új James Bond film bemutatójára - november 11-re - jegyek eladók vagy elcserélhetők.
http://www.danubius.hu/film/141272
James Bond filmre lehet nyerni
James Bond filmre lehet nyerni
Köszi!
Én is így gondoltam, de ez ismeretlen terület számomra. Gondoltam, inkább kérdezek, abból baj nem lehet.
Köszi!
Én is így gondoltam, de ez ismeretlen terület számomra. Gondoltam, inkább kérdezek, abból baj nem lehet.
Köszi!